Wat Alexandra Daddario heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Wat Alexandra Daddario heeft gedaan
Wat Alexandra Daddario heeft gedaan
Anonim

Alexandra Daddario is een manusje van alles in de acteerindustrie, en het is niet overdreven om de New Yorkse actrice een veelzijdige artiest te noemen. Sinds ze beroemd werd dankzij haar doorbraak als Annabeth in de Percy Jackson-franchise, speelde ze in tientallen kaskrakers en tv-series zoals Baywatch, Texas Chainsaw 3D, True Detective en meer.

"Ik probeer niet te veel verwachtingen te stellen aan dingen. Ik heb meer kennis en begrip van tracking en hoe dingen zullen werken, maar True Detective bijvoorbeeld, waarvan ik zeker weet dat we die zullen bereiken, het is alsof, ik zag helemaal niet wat er zou gebeuren, "zei de actrice over de retrospectieve van haar carrière in een interview.

Dus, wat heeft ze sindsdien gedaan? Alexandra Daddario is 35 jaar en hoewel haar carrière nog lang niet voorbij is, lijkt het erop dat ze meer had kunnen doen, vooral na zo'n explosief optreden in Percy Jackson. Dit is alles wat ze de laatste tijd heeft gedaan.

6 Alexandra Daddario speelde in HBO's 'The White Lotus'

Alexandra vond een wederopstanding van haar carrière met veel lovende kritieken dankzij haar optreden in het eerste seizoen van HBO's The White Lotus. De satirische bloemlezing bevat een cast met alle sterren, waaronder Murray Bartlett, Connie Britton, Jennifer Coolidge, Natasha Rothwell en meer. Het personage van de schoonheid met blauwe ogen, Rachel Patton, werd al snel een van de favorieten van de fans.

"Ik weet hoe het is om vast te zitten in een situatie waarin je niet het zelfvertrouwen hebt om eruit te komen", vertelde ze Forbes over hoe ze zich kon verhouden tot haar personage op het scherm. "Die gevoelens van verwarring die Rachel heeft - de constante overdenking van "oh alles is in orde, dit is op de een of andere manier mijn schuld", en schommelend tussen dat en "ik moet eruit en ik moet de andere persoon laten begrijpen hoe ik voelen, " alleen om te beseffen dat je tegen een muur staat - die komen me heel bekend voor, en erg pijnlijk."

5 Alexandra Daddario waagde zich aan stemacteren

Acteren voor een camera is één ding, maar het uitvoeren van een hypermoderne stemopname is een hele nieuwe uitdaging, zelfs voor een actrice van het kaliber van Alexandra Daddario. In 2020 leende de actrice haar stem aan Lois Lane in de geanimeerde bewerking van Superman: Man of Tomorrow. De film was een kritische succesfactor en beschrijft het vroege leven van Clark Kent als de alledaagse superheld. Dat gezegd hebbende, het was niet Alexandra's debuut in het uiten van personages. In 2016 sprak ze Theresa Johnson uit in een aflevering van Robot Chicken en als Dune Alpert in EA's kritisch gepande actie-crime videogame Battlefield Hardline.

4 Alexandra Daddario verzekerde zich van een hoofdrol in 'Why Women Kill'

Je kent Alexandra misschien als Summer Quinn van Baywatch of andere rollen, maar ze heeft ook een aantal indrukwekkende rollen op tv. Een daarvan is de verbluffend biseksuele Jade op CBS All Access' Why Women Kill in 2019. Haar optreden duurde slechts één seizoen voordat de serie in 2021 voor het tweede seizoen werd overgedragen aan Paramount.

Bovendien is ze ook gecast in de moderne versie van Can You Keep A Secret?. Zittend met The Hollywood Reporter, legde de actrice uit hoe ze uiteindelijk een van de uitvoerende producenten van de rom-com werd: "Ik was op zoek naar iets heel leuks. Ik hou van romantische komedies; het is gewoon een leuk, leuk ding om aan te werken en ik ging zitten met Elise en we hadden meteen contact, en ik geloofde echt in haar en wilde met haar werken."

3 Alexandra Daddario's productiedebuut

Naast de uitvoerende productie van Alexandra Daddario in Can You Keep A Secret?, deelde Alexandra ook de producerrollen met Mark Lane, Jarod Einsohn, James Harris, Robert Jones en meer in Marc Meyers' horrorthriller We Summon the Darkness uit 2019. De film, die vorig jaar digitaal en on-demand werd uitgebracht, speelt zich af in het Indiana van de jaren tachtig en vertelt het griezelige reisje van drie beste vrienden naar een heavy metal-show en wat er mis is gegaan tijdens hun afterparty.

2 Alexandra Daddario is verloofd met Andrew Form

De actrice is in verband gebracht met een aantal grote namen in Hollywood. In 2021 was de White Lotus-ster echter verloofd met A Quiet Place-producer Andrew Form, zoals exclusief gemeld door Entertainment Tonight. Het paar had hun relatie op de DL behouden totdat ze hun rode loperdebuut maakten als een paar bij de première van White Lotus.

"Je hebt de ergste momenten van mijn leven genomen en ze gekalmeerd, alleen al de wetenschap dat je bestond toen ze plaatsvonden, maakt mijn hart voller en meer in elkaar gezet," zei ze.

1 Wat volgt er voor Alexandra Daddario?

Dus, wat biedt de toekomst voor de 35-jarige Hollywood-schoonheid? Ondanks dat ze de afgelopen jaren niet veel enorme kaskrakers heeft behaald, is haar carrière zeker nog lang niet voorbij. Ze bereidt zich momenteel voor op de komende coming-of-age-film van Matt Smukler, Wildflower, die ze samen met Charlie Plummer en Ryan Kiera Armstrong leidt.

Aanbevolen: