Waarom de vrouwen van Ike Turner geen cent van zijn vermogen kregen toen hij stierf

Inhoudsopgave:

Waarom de vrouwen van Ike Turner geen cent van zijn vermogen kregen toen hij stierf
Waarom de vrouwen van Ike Turner geen cent van zijn vermogen kregen toen hij stierf
Anonim

Na aanvankelijk beroemd te zijn geworden vanwege zijn rol bij het opnemen van het nummer "Rocket 88", werd Ike Turner echt een superster nadat hij begon op te treden met zijn toenmalige vrouw, Tina Turner. Een uiterst succesvol duo, Ike en Tina Turner hebben samen veel geweldige nummers opgenomen, maar tragisch genoeg zal hun verbintenis daarom nooit het best worden herinnerd. De reden daarvoor is simpel, het huwelijk van Ike en Tina Turner werd bepaald door het misbruik dat ze door hem heeft geleden.

Nadat de wereld de waarheid hoorde over hoe Ike Turner Tina tijdens hun huwelijk behandelde, werd hij om een goede reden te schande gemaakt. Aangezien de erfenis van Ike Turner voor altijd aangetast was, zou het niemand moeten verbazen dat hij niet in de buurt kwam van een van de beroemdheden die de grootste landgoederen achterlieten toen ze stierven. Toch had Ike een landgoed dat behoorlijk wat geld waard was en tot verbazing van velen ontvingen zijn vrouwen om fascinerende redenen geen cent van zijn geld.

Wie zijn de vrouwen van Ike Turner?

Als mensen aan de vrouw van Ike Turner denken, komt er in de eerste plaats één naam in je op, Tina. Dat is natuurlijk volkomen logisch, aangezien geen van de andere vrouwen van Ike beroemd was en hij veel muziek opnam met Tina. Getrouwd van 1962 tot 1978, eindigde het huwelijk van Ike en Tina toen ze moedig wegliep van de man die haar jarenlang misbruikte. Gezien de gewelddadige aard van hun huwelijk, is het verbazingwekkend dat Tina na het overlijden van Ike sprak over het vergeven van haar voormalige kwelgeest.

Nadat ze vele jaren getrouwd was met Tina Turner, liep Ike Turner nog een paar keer door het gangpad. In het verleden beweerde Ike zelfs dat hij in totaal veertien keer getrouwd was geweest, wat een absoluut verbluffend feit is als dat de waarheid is.

Gezien het feit dat Ike Turner beweerde tijdens zijn leven zo vaak getrouwd te zijn geweest, zou het vanzelfsprekend moeten zijn dat er niet genoeg ruimte is om elk van die relaties hier samen te vatten. Het volstaat te zeggen dat het heel duidelijk lijkt dat er heel veel vrouwen zijn die naar voren hadden kunnen komen om te proberen een stuk van Ike's landgoed te bemachtigen toen hij stierf.

Waarom de vrouwen van Ike Turner geen cent van zijn landgoed kregen toen hij stierf

Tegen de tijd dat Ike Turner stierf, was het decennia geleden dat hij op het hoogtepunt van zijn carrière stond. Bovendien was Ike verschillende keren gescheiden en iedereen weet dat die procedure extreem duur kan zijn. Met dat alles in gedachten, zal het waarschijnlijk niemand verbazen dat Ike geen 1miljonair was toen hij zijn laatste adem uitblies. Toch heeft Ike volgens celebritynetworth.com een landgoed van $ 500.000 achtergelaten en de meeste mensen zouden graag dat soort geld in handen krijgen.

Helaas zijn er veel te veel families die uit elkaar zijn gescheurd na ruzie te hebben gemaakt over landgoederen die veel minder geld waard waren dan Ike Turner achterliet. Aan de positieve kant, het lijkt er niet op dat dat gebeurde toen Ike zijn overlijden ontmoette. Dat betekent echter niet dat er geen strijd was over het landgoed van Ike Turner. In plaats daarvan vochten de kinderen van Ike uiteindelijk met Turners meest recente ex-vrouw en een advocaat voor de rechtbank over zijn landgoed, maar de drie partijen lijken om te beginnen niet close te zijn geweest.

Nadat hij in 2007 was overleden, oordeelde de rechter van het Hooggerechtshof, Richard Cline, voorlopig dat de kinderen van Ike Turner eind 2009 het landgoed van de beroemde artiest zouden delen. Hoewel die uitspraak destijds voorlopig was, is de zaak nooit bijgewerkt, waardoor het vrijwel zeker is dat de kinderen van Turner uiteindelijk zijn nalatenschap kregen. Volgens de uitspraak is de reden dat Ike's kinderen zijn landgoed kregen, dat hij geen geldig testament had op het moment van zijn overlijden.

Voordat het bovengenoemde proces ten einde liep, is de meest recente ex-vrouw van Ike Turner, Audrey Madison Turner, degene die de rechtszaak in de eerste plaats op gang heeft gebracht. Volgens het dossier van Audrey verdiende ze het om Ike's nalatenschap te krijgen, omdat hij haar een handgeschreven testament overhandigde dat haar opriep alles te krijgen. Daarna wierp Ike's oude vriend en soms advocaat James Clayton zichzelf in de procedure en beweerde dat hij ook een testament had dat Ike met de hand schreef dat alles aan hem overliet.

Volgens de Superior Court Judge Richard Cline was het testament dat Ike Turner's vriend James Clayton in de rechtbank presenteerde geldig. Het testament dat Ike's ex-vrouw Audrey Madison Turner in de rechtbank presenteerde, was echter geschreven nadat Clayton zijn testament had vernietigd. Wat Audrey's testament betreft, schreef Ike een document dat het ongeldig maakte een maand nadat hij het aan zijn ex-vrouw had gegeven, dus als gevolg daarvan was het niet meer geldig. Nu beide eens geldige testamenten van Ike nietig waren verklaard, ging zijn landgoed naar zijn natuurlijke erfgenamen, zijn kinderen.

Aanbevolen: