Joe Rogan's lengte is net getrolld in Sky-Writing, en hier is waarom

Inhoudsopgave:

Joe Rogan's lengte is net getrolld in Sky-Writing, en hier is waarom
Joe Rogan's lengte is net getrolld in Sky-Writing, en hier is waarom
Anonim

Podcaster/UFC-commentator/cultus van persoonlijkheidsleider Joe Rogan werd net wakker met iets raars.

Volgens ooggetuigenverslagen en foto's die op Twitter zijn gedeeld, schreef iemand gisteravond over zijn lengte (met behulp van wat Joe ooit "chemtrails" zou hebben genoemd) in gigantische letters door de lucht van West Hollywood. Wat is wat?

Een luchtschrijvend vliegtuig liet die boodschap achter voor een stel verwarde voetgangers, en mensen gingen snel naar hun socials om erachter te komen. Hier is alles wat we weten:

"Joe Rogan Is Lite[r]ally 5 Foot 3"

Het door de lucht geschreven bericht bevatte een kleine typfout in het woord 'letterlijk', maar maakte in feite een opgraving bij Joe Rogan omdat hij korter was dan hij beweert te zijn. Een foto ervan werd gedeeld door Rebecca Keegan, redacteur van 'The Hollywood Reporter' en vervolgens duizenden keren geretweet door verbijsterde mensen (van wie velen elke gelegenheid leken te genieten om Joe te haten).

"Geld goed besteed!" leest een populaire retweet, en een andere voegt eraan toe: "Het is een voortdurende grap/commentaar in ons huis dat Joe Rogan liegt over zijn lengte…"

Het was eigenlijk een voorstel

Degenen die het hele bericht te zien kregen, bevestigden dat het deel over Joe eigenlijk een verrassend einde was aan een succesvol huwelijksaanzoek.

De woorden voor het Joe Rogan-gedeelte luidden: "wil je met me trouwen Mollie Pratt", "ze zei ja", "ik hou meer van je dan wat dan ook", "enthousiast om mijn leven met jou door te brengen," en " tot de dood ons scheidt", aldus Tweets van de scène. Het eindigde met "heb nog één ding te zeggen", en dan natuurlijk het Joe Rogan-hoogteding.

Niemand heeft die specifieke Mollie Pratt (of de persoon die haar ten huwelijk heeft gevraagd) kunnen identificeren, maar aangezien het vliegtuig schreef "ze zei ja", kunnen we alleen maar aannemen dat het allemaal goed is verlopen. Het ging hoe dan ook viraal, wat waarschijnlijk is waar degene die duizenden dollars aan sky-writing heeft uitgegeven, op hoopte? Gefeliciteerd, mysterie Mollie!

Joe is niet lang, maar hij is niet 1.83''

Dus hoe lang is Joe Rogan echt? Volgens zijn IMDb is hij 5'7'' en een half. Dat is een volle tien centimeter (plus een halve centimeter waarvan ze willen dat we het allemaal weten!) groter dan de hoogte die volgens het in de lucht geschreven bericht was, maar nog steeds een beetje korter dan gemiddeld.

Volgens de gegevens van het Office of National Statistics uit 2020 is de gemiddelde man ongeveer 1,80 meter lang. Als Joe Rogan's IMDb correct is en die stat correct is, is zijn lengte iets aan de korte kant, maar vrij onopvallend.

Als je merkt dat hij er VEEL korter dan gemiddeld uitziet op zijn socials, houd er dan rekening mee dat hij meestal foto's maakt met professionele vechters met gigantische proporties. Voor het perspectief, hier is hij tussen Craig Jones (6'1'') en Alexander Volkanovski (5'6'').

5'7''ish lijkt ongeveer goed! We wachten echter tot Joe de verwarring oplost. Hij moet reageren op haters in de lucht, toch?

Aanbevolen: