10 Celebrity Parent & Kindervetes die zijn opgelost

Inhoudsopgave:

10 Celebrity Parent & Kindervetes die zijn opgelost
10 Celebrity Parent & Kindervetes die zijn opgelost
Anonim

Hoe glamoureus en heilzaam het zijn van een beroemdheid ook is, roem komt met zijn tegenslagen. In de publieke belangstelling staan betekent dat iedereen zijn bedrijf kent en dat verhalen, of ze nu waar of niet waar zijn, vaak aan de pers worden verkocht. Het wordt nog sappiger voor publicaties wanneer een beroemdheid kinderen heeft die ook in de publieke belangstelling staan.

Net zoals het verhaal van niet-beroemde ouder- en kindduo's, zullen er van tijd tot tijd meningsverschillen uitbreken. Hetzelfde gebeurt in beroemde families, maar gelukkig hebben deze 10 beroemdheden een happy end

10 Angelina Jolie & Jon Voight

Jon Voight is een van de meest getalenteerde acteurs van onze generatie. In 1971 trouwde Voight met actrice Marcheline Bertrand en kreeg Angelina. Naarmate Angelina's bekendheid groeide, namen de spanningen tussen haar en haar vader Jon toe.

Voordat Angelina moeder werd, had ze een wilde jeugd en het verbrijzelde haar relatie met haar vader. Pas toen Angelina zelf moeder werd, kreeg ze opnieuw contact met Voight. Toen ze door haar scheiding van Brad Pitt ging, hadden Voight en Jolie een goede verstandhouding omdat haar kinderen hun grootvader nodig hadden, en ook zij hem.

9 Courtney Love & Frances Bean Cobain

Courtney Love is niet een van die moeders die pronkt op sociale media of zelfs in de pers. In feite was het hoogtepunt van haar carrière eind jaren '80 en '90.

De jongere generaties weten niet meer over haar relatie met Kurt Cobain dan over haar werkelijke zangcarrière. Desalniettemin kwam Frances Bean Cobain uit haar tijd met Kurt, maar de twee hadden tot laat een tumultueuze relatie. Frances werd afstandelijk toen haar beroemde moeder verslavingsproblemen had, maar de twee zijn op een betere weg in 2020.

8 Beyoncé Knowles Carter & Mathew Knowles

Beyoncé is een van de meest populaire en getalenteerde vrouwen van onze generatie. Terwijl ze langzaam opgroeide in de schijnwerpers, werd haar vader Mathew net zo'n beroemdheid als zij. Vooral toen hij Destiny's Child begon te beheren.

Pas toen Mathew onverantwoordelijk werd en van haar moeder scheidde, ontsloeg Beyoncé hem als manager van de band. Het vader- en dochterduo is nieuw leven ingeblazen sinds het uiteenvallen van hun bedrijf, maar het was niet zonder moeite.

7 Alec & Ierland Baldwin

Model Ireland Baldwin is de dochter van twee zeer beroemde ouders: Alec Baldwin en Kim Basinger. Ierland groeide op in de schijnwerpers, werd zelf een beroemdheid en ging modellenwerk doen, wat ze nog steeds doet.

Haar vervreemde relatie met haar vader werd bekend toen een uitgelekte voicemail uit 2007 de krantenkoppen haalde. Op de voicemail noemde Alec zijn toen 11-jarige dochter een 'onbeleefd gedachteloos varkentje'. Het duurde jaren voordat Ierland en Alec op een betere plek kwamen, maar de twee lijken tegenwoordig beter dan ooit.

6 Eric & Emma Roberts

Eric Roberts is een acteur die bekend staat om The Dark Knight, Best of the Best en meer. Hij is ook de broer van mede-leading lady Julia Roberts. In 1991 kregen hij en actrice Eliza Cunningham Emma Roberts, die later zelf actrice werd.

Helaas stootten zij en haar vader elkaars hoofd omdat hij geen deel uitmaakte van haar leven toen ze opgroeide. Eric en Eliza gingen uit elkaar en hij bracht weinig tijd door met Emma totdat ze Hollywood overnam. Tegenwoordig beweert Eric dat de twee "vrienden" zijn.

5 Tori & Candy Spelling

Tori Spelling is de dochter van de beroemde producer Aaron Spelling en auteur Candy Spelling. Tori groeide op in een populair huishouden en volgde dit voorbeeld en werd een bekende actrice. Helaas hebben zij en haar moeder nooit de beste relatie gehad.

De twee hebben in de loop der jaren lasterlijke dingen over de ander tegen de pers gezegd. Candy beschuldigt Tori's opvoedingsstijl en bestedingspatroon, terwijl Tori beweert dat Candy een slechte moeder was. Door alle slechte tijden zullen deze twee echter altijd moeder en dochter zijn. In Candy's boek zei ze: "Tori en ik zijn een werk in uitvoering en zullen dat waarschijnlijk altijd blijven."

4 Jessica & Joe Simpson

Net als Mathew Knowles, werd Joe Simpson zijn eigen soort beroemdheid terwijl hij zijn ster-op-de-stijgende dochter, Jessica, leidde. Hij maakte in de loop der jaren enkele verontrustende opmerkingen over het figuur van zijn dochter, maar wat Jessica uit elkaar brak, waren slechte zakelijke beslissingen.

In Jessica's boek schrijft ze over het ontdekken van slechte deals nadat ze al waren gedaan; deals die haar vader maakte. Ze moest hem ontslaan om haar carrière te redden. Het werd weer lelijk toen Joe Jessica's moeder "verraadde" en de twee gingen scheiden. Maar tegen 2014 accepteerde ze hem voor wie hij was en nodigde ze hem uit voor haar bruiloft.

3 Charlie & Martin Sheen

De legendarische acteur Martin Sheen is sinds de jaren '60 getrouwd met collega-actrice Janet Sheen. Samen hebben de twee vier kinderen, waaronder Two and A Half Men-acteur Charlie Sheen.

In de loop der jaren heeft Charlie Sheen zijn strijd tegen verslaving bekend gemaakt en is hij behoorlijk in de problemen gekomen, waardoor zijn relatie met zijn vader problematisch is geworden. In 2011 zag het er echter goed uit voor het vader-zoonduo. Martin voelde "empathisch" met zijn zoon en zijn demonen en maakte duidelijk dat hij er was als Charlie hem nodig had.

2 Gavin Rossdale & Daisy Lowe

Gwen Stefani en Gavin Rossdale hadden een van de meest openbare echtscheidingen in de geschiedenis van Hollywood. Met drie kinderen en een schijnbaar sterke relatie, was Gwen geschokt toen ze ontdekte dat Gavin haar bedroog met de oppas van hun kinderen.

Nog schokkender, in 2004 werd bekend dat Gavin een liefdeskind had verwekt en dat zijn kind eigenlijk Brits model was, Daisy Lowe. Daisy dacht dat Gavin haar hele leven haar peetvader was, totdat ze erachter kwam dat hij haar biologische vader was. De vertrouwensproblemen waren diep tussen de twee, maar ze vonden een gelijk terrein om vandaag op te spelen.

1 Justin Bieber & Pattie Mallette

Justin Bieber werd meteen een hit bij fans nadat Usher video's van hem op YouTube had gevonden die zong. Justin kwam uit een gebroken gezin en werd verscheurd tussen zijn vader en moeder terwijl ze ruzie maakten, maar ze zorgden altijd voor hun zoon.

Toen Justin op zijn hoogtepunt was (voordat hij Hailey Baldwin ontmoette en ermee trouwde), kreeg hij schandaal na schandaal - hij werd zelfs gearresteerd! Door deze hectische tijd in zijn leven stopten hij en zijn moeder met praten. Justin beweerde dat ze van elkaar vervreemd waren omdat hij "in verlegenheid gebracht" was door zijn gedrag, maar de twee hebben sindsdien de boel weer opgelapt.

Aanbevolen: