Wie is de volgende? Jake Paul's meest waarschijnlijke bokstegenstanders

Inhoudsopgave:

Wie is de volgende? Jake Paul's meest waarschijnlijke bokstegenstanders
Wie is de volgende? Jake Paul's meest waarschijnlijke bokstegenstanders
Anonim

Als je aan de wereld van vechtsporten denkt, kunnen er veel namen in je hoofd opduiken. Met namen als "Canelo" Alvarez en Floyd Mayweather die het meest in je opkomen. Er is echter een nieuwe naam die synoniem is geworden met de bokssport: Jake Paul De YouTube-beïnvloeder heeft de bokswereld op zijn kop gezet en werd al snel de meest besproken sport in de wereld. komende ster.

"The Problem Child" heeft het broodnodige leven in de slinkende sport gestoken met zijn Conor McGregor-achtige capriolen en bombastische persoonlijkheid. Jake is tot zijn recht gekomen, heeft een indrukwekkend professioneel record van 4-0 verzameld en zonder tekenen van vertraging, stellen fans zich nu de vraag wie de volgende is voor de nieuwe gouden jongen van het boksen.hel

8 Conor McGregor

Conor McGregor's langverwachte terugkeer naar de achthoek kreeg een verkeersdrempel met de naam Dustin Poirier Met McGregor's opties binnen de achthoek nu beperkt, en Paul stevig in de "A-kant"-positie, het vooruitzicht van "Notorious" die in de vierkante cirkel stapt met "The Problem Child"is nu een sterke mogelijkheid. Hoewel Jake heeft verklaard dat zijn interesse is vervaagd en Conor het idee bij verschillende gelegenheden heeft neergeschoten, zou de wedstrijd zeker een belachelijke hoeveelheid geld opleveren voor het paar excentrieke strijders.

7 Tommy Fury

Het voormalige Love Island castlid is naar voren gekomen als een opkomend vooruitzicht binnen het professionele boksen. In de voetsporen van zijn oudere broer begint Fury naam te maken met een 7-0 record, een goed Hollywood-uiterlijk en een familie-erfenis die is gecementeerd in de bokswereld. Met de critici van Jake Paul die beweren dat hij het moet opnemen tegen een echte bokser om serieus te worden genomen, is Tommy Fury volkomen logisch. Zowel Fury als Paul kunnen bogen op vergelijkbare records en hoewel het geen feesttent is die extravaganza steelt, zou het gevecht "The Problem Child" zeker als bokser legitimeren.

6 Floyd Mayweather

"Gothcha Hat" is een zin die "Money" Mayweather nooit zal vergeten. Na de acht ronde van Floyd's oefenwedstrijd met Logan Paul, zag Jake de kans om zichzelf in de mix te voegen en de focus te worden van de pers na het gevecht. Een simpele greep van Mayweather's hoed maakte de bokser woedend en maakte de mogelijkheid van een "Money vs "The Problem Child" waarschijnlijker. Met Floyd's meest recente gevecht tegen de oudere Paul-broer in de achterhoede -kijkspiegel, "The Problem Child" zou serieus geld kunnen verdienen met Mayweather.

5 Anderson Silva

Anderson Silva is een van de grootste die ooit een voet in de achthoek heeft gezet. Zijn vermogen om tegenvallen in te stellen en soms, Matrix-achtige onoverwinnelijkheid, maakte "The Spider" een favoriet bij de fans. Geen onbekende in de wereld van het boksen, Silva's recente uitstapje naar de vierkante cirkel zag hem verslaan Julio Cesar Chavez jr Als Paul doorgaat met gepensioneerde mixed martial arts niet alleen interessanter zijn dan zijn vorige wedstrijden, maar zou ook meer doen voor zijn geloofwaardigheid in de bokswereld.

4 Dillon Danis

Jake Paul en Dillon Danis delen een tumultueuze geschiedenis. Toen hij de wereld van vechtsporten betrad, vond "The Problem Child" het nodig om oorlog te voeren tegen Conor McGregor, maar al snel richtte hij zijn aandacht op Danis. Tijdens een interview met Brendan Schaub's Food Truck Diaries, Paul crashte Danis' interview met een spervuur van toiletpapier, wat de woede van de Jiu jitsu buitenbeentje deed toenemen. Nu CEO van Bellator MMA, Scott Coker in orde is met een mogelijke wedstrijd, kunnen fans zien dat de match tot stand komt.

3 Bradley Martyn

Hoewel hij geen vechtsportatleet is, heeft Martyn naam gemaakt op sociale media Belangstelling tonen om het op te nemen tegen vechters en meest recentelijk uitgedaagd door Dillon Danis, zou een gevecht tussen de twee YouTubers waarschijnlijk een media-razernij zijn. Met Martyns lage tolerantie voor onzin en Pauls liefde voor chaos, zou de pre-fight presser een gebeurtenis op zich zijn. Hoewel hij niet in de buurt komt van Jake's vaardigheidsniveau, zou Bradley waarschijnlijk de tijd besteden die nodig is om 'het probleemkind' aan het werk te krijgen.

2 Vitor Belfort

Nog een mixed martial arts-legende die besluit de wateren van het professionele boksen te testen, Belfort zal in botsing komen met Oscar De La Hoya op 11 sept. Ongeacht de uitkomst zal "The Pheonom" zeker een indrukwekkende prestatie neerzetten tegen "The Golden Boy" en toekomstige match-ups opzetten voor de voormalige UFC-kampioen. Een gevecht tegen Belfort zou niet alleen een enorme bedreiging vormen voor Paul, maar zou ook een enorme buzz genereren voor "The Problem Child" als hij erin zou slagen om de onrust te overwinnen.

1 Logan Paul

Bijna in steen geschreven, De broers Paul zijn voorbestemd om tegenover elkaar te staan. De social media influencers zijn al jaren verwikkeld in een spel van "one-upmanship" en met de jongere Paul die zijn broer in populariteit begint in te halen, zou een gevecht tussen deze twee de ultieme showcase van rivaliteit tussen broers en zussen zijn. Nu beide Paul-broers sterren worden in het boksen, is het slechts een kwestie van tijd voordat deze sterren botsen.

Aanbevolen: