The Cast Of Selling Sunset, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

The Cast Of Selling Sunset, gerangschikt op nettowaarde
The Cast Of Selling Sunset, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Als het op Netflix aankomt, deinzen ze niet terug voor geweldige realityprogramma's. In 2019 lieten de streamingplatforms Selling Sunset,vallen, wat gemakkelijk een van de beste reality-tv-programma's is die er zijn. Het volgt de makelaars van de Oppenheim Group in Los Angeles. De cast, die bestaat uit Chrishell Stause, Christine Quinn en een handvol anderen, ziet zichzelf jongleren met hun carrières, families en vrienden, terwijl ze het tegen elkaar opnemen.

Het is duidelijk dat de cast van Selling Sunset waanzinnig rijk is. Van de manier waarop ze zich kleden tot de auto's waarin ze rijden, ze leven als A-lijst beroemdheden. Een commissie van een enkel huis alleen overtreft vaak het gemiddelde jaarinkomen met honderdduizenden dollars. Dus hoeveel is de cast van Selling Sunset waard? Laten we het uitzoeken!

De cast van Selling Sunset heeft bewezen dat het verkopen van enkele van de meest luxueuze huizen in Los Angeles zeker loont! De gebroeders Oppenheim, Jason en Brett, hebben allebei een nettowaarde van $ 50 miljoen, en aangezien ze hun eigen makelaardij bezitten, komt dat niet als een al te grote verrassing. Na haar huwelijk met Tarek El-Moussa vorige maand, straalde Heather Rae van vreugde, terwijl ze comfortabel op haar vermogen van $ 3 miljoen zat. Chrishell Stouse, die nu een relatie heeft met Jason Oppenheim, heeft het ook goed voor zichzelf gedaan met een nettowaarde van $ 5 miljoen. Hoewel Davina Potratz de Oppenheim Group heeft verlaten, heeft ze nog steeds een gezellige nettowaarde van $ 2 miljoen om op terug te vallen.

Bijgewerkt op 8 februari 2022: Het verkopen van Sunset is in 2022 net zo populair als altijd. Netflix heeft de releasedatum voor seizoen 5 nog niet aangekondigd, maar dat is al bekend gefilmd en moet voor het einde van het jaar uitkomen. Netflix heeft ook twee spin-off-programma's aangekondigd, Selling Tampa en Selling the OC, dus het is duidelijk dat deze franchise nog steeds een grote geldmaker is voor de streaminggigant.

De castleden zelf blijven de krantenkoppen halen, en sterren als Chrishell Stouse en Christine Quinn zijn momenteel enkele van de meest bekende namen in reality-tv. Hoewel deze makelaars allerlei veranderingen in hun persoonlijke leven hebben doorgemaakt, waaronder de breuk van Chrishell met Jason Oppenheim en Christine Quinn bij de geboorte van haar zoon, is één ding dat niet is veranderd hun ongelooflijke rijkdom. Iedereen op deze lijst is net zo rijk als altijd in 2022.

9 Romain Bonnet - Netto waarde: $500, 000

Vanaf het allereerste begin van de show heeft iedereen zich afgevraagd wat Romain precies doet voor de kost. Steunt Maria hem? Hij was patissier in Frankrijk. Nu hij in de Verenigde Staten is, werkt hij als model en sinds kort als projectmanager voor de Oppenheim Group. Hij heeft een groot deel van zijn succes te danken aan Mary, waardoor hij een nettowaarde van $ 500.000 heeft kunnen verdienen!

8 Amanza Smith - Netto waarde: $1 miljoen

Amanza Smith voegde zich in seizoen 2 bij het makelaarsteam en bracht een aardende, kalmerende energie met zich mee. Voordat ze bij de show kwam, was ze interieurontwerper en ze heeft ook een diploma van de Indiana State University. Ze groeide arm op in een woonwagenpark en leerde het te doen met wat ze heeft, wat een geweldige vaardigheid is voor decorateurs.

Amanza hield zich ook bezig met modellenwerk en cheerleading voor de NFL. Ze trouwde ook met een NFL-speler genaamd Ralph Brown, met wie ze twee kinderen heeft, maar ze zijn niet meer samen. Haar overgang in de wereld van onroerend goed is soepel verlopen sinds ze huizen voor de Oppenheim Group heeft geënsceneerd voordat ze haar licentie kreeg. Ze is ongeveer $1 miljoen waard.

7 Maya Vander - Netto waarde: $1 miljoen

Van alle dames op Selling Sunset, is Maya Vander het minst geneigd om drama te veroorzaken, en dus werd ze meteen een favoriet bij de fans. Sommigen hebben gemerkt dat ze een licht accent heeft – dat komt omdat haar vader uit Israël komt en haar moeder Nederlands is. Ze verhuisde in 2002 naar de Verenigde Staten. De 32-jarige heeft een talent voor het verkopen van huizen in haar bloed. In Israël gooide haar familie huizen om en investeerde in eigendommen.

Ze werkt al drie jaar bij de Oppenheim Group en het lijkt erop dat ze het redelijk goed voor zichzelf heeft gedaan, aangezien haar vermogen $ 1 miljoen is. Ze is gelukkig getrouwd en heeft twee kinderen en houdt haar privéleven liever buiten het publieke oog.

6 Mary Fitzgerald - Netto waarde: $1 miljoen

Er is zoveel aan de hand dat je niet in het oog springt op Selling Sunset, maar fans wisten al snel sappige weetjes over de cast te ontdekken. Een van de meest interessante vrouwen is Mary. Ze had een relatie met Jason Oppenheim en is nu getrouwd met Romain Bonnet, een Frans model dat 12 jaar jonger is dan zij. Haar liefdesleven is een van de heetste onderwerpen in de show, omdat het vrij duidelijk is dat Mary nog steeds een speciale band deelt met haar baas/ex.

Dit is het derde huwelijk voor Mary. Haar eerste echtgenoot overleed, terwijl het andere huwelijk gewoon niet lukte. Ze heeft ook een zoon die niet echt veel jonger is dan haar knappe echtgenoot. Ook zij is $1 miljoen waard.

5 Christine Quinn - Netto waarde: $1,5 miljoen

Net als andere vrouwen in de show, kwam het mode-icoon Christine Quinn naar LA om een modellencarrière na te streven. Ze heeft ook enkele kleine rollen op televisie gespeeld voordat ze een van de grootste sterren van Selling Sunset werd. Ze is geliefd bij de fans van de show vanwege haar vele hilarische citaten.

Op dit moment is ze $ 1,5 miljoen waard. Ze weet absoluut wat zorgt voor vermakelijke reality-tv. De aanhoudende vete tussen haar en Chrishell v alt op als een echt meeslepende verhaallijn. Aan het einde van seizoen 3 trouwde Christine Quinn met haar nieuwe liefje, Christian Richard, die maar liefst $ 20 miljoen waard is.

4 Davina Potratz - Netto waarde: $2 miljoen

Een overgrote meerderheid van fans houdt niet van Davina Potratz, maar in alle waarheid is ze een van de castleden die Selling Sunset zo verslavend maakt om naar te kijken. Ze verschijnt als de schurk van de show, maakt vaak snode opmerkingen en verspreidt negativiteit. Het is het allemaal waard: ze is $2 miljoen waard.

De Duitse inboorling is veel meer dan de hoofdschurk. Ze werkte als model over de hele wereld. Ze begon 14 jaar geleden in de makelaardij te werken en is een van de meest succesvolle makelaars op de markt, wat haar een plek opleverde in het exclusieve Top Agent Network. Ze is misschien niet het beste vriendenmateriaal ter wereld, maar ze weet zeker hoe ze huizen moet verkopen.

3 Heather Rae Young - Netto waarde: $3 miljoen

Heather Rae Young is een van de rijkere dames van Selling Sunset. Voordat ze makelaar werd, modelleerde ze voor Playboy, doceerde ze pilates en verscheen ze in verschillende tv-shows in kleine rollen. Toen ze 27 was, besloot ze makelaar te worden en de rest is geschiedenis.

Ze is verloofd met Tarek El Moussa, een andere reality-tv-ster. Het zou heel goed kunnen dat hun bruiloft in het volgende seizoen te zien zal zijn. Als je El Moussa's $ 10 miljoen toevoegt aan Heather's $ 3 miljoen, krijg je een heel rijk stel, maar niet de rijkste van de show. Het duo stapte vorige maand officieel in het huwelijksbootje in wat een verbluffende bruiloft was, die werd uitgezonden tijdens seizoen 4 van Selling Sunset.

2 Chrishell Stause - Netto waarde: $5 miljoen

De All My Children en Days Of Our Lives-ster werkte niet voor de Oppenheim-broers voordat hij bij de show kwam. Omdat haar persoonlijke leven vaak wordt besproken in de show, is ze een van de centrale figuren van Selling Sunset. Maar er is veel meer te weten over Chrishell dan het feit dat ze het uitmaakte met tv-ster Justin Hartley.

Het afgelopen jaar was ondraaglijk voor Chrishell. Ze ging niet alleen door een scheiding die ze niet had voorzien, ze verloor ook haar beide ouders aan longkanker. Ze is momenteel ongeveer $ 5 miljoen waard, wat haar de rijkste makelaar van de show maakt. Chrishell ging ook uit met haar co-ster, Jason Oppenheim nadat de twee stapelverliefd werden tijdens een reis naar Italië, maar die relatie is nu voorbij.

1 Jason en Brett Oppenheim - Netto waarde: $50 miljoen elk

Jason en Brett Oppenheim zijn de eigenaren van de Oppenheim Group. Jason en Brett zijn de rijkste castleden van de show, elk ongeveer $ 50 miljoen waard, dat is een gezamenlijke $ 100 miljoen. Wauw! De tweeling zou echter niet alle eer op zich moeten nemen voor het succes van het bedrijf. Het werd helemaal terug in 1889 opgericht door hun betovergrootvader.

Aanbevolen: