9 nepshows die pijn deden TLC (en 9 die het netwerk hielpen)

Inhoudsopgave:

9 nepshows die pijn deden TLC (en 9 die het netwerk hielpen)
9 nepshows die pijn deden TLC (en 9 die het netwerk hielpen)
Anonim

TLC weet hoe ze shows moet produceren die zoeter zijn dan snoep! Het netwerk heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd omdat het het reality-tv-genre enkele van de meest bekende klassiekers van het afgelopen decennium heeft gegeven. TLC staat voor "The Learning Channel", en leren we hebben; als de blockbuster-beoordelingen van het netwerk ons iets vertellen, is het hoe gemakkelijk het is om je over te geven terwijl je een paar weetjes leert!

Het debat of reality-televisie, nou ja, echte realiteit is, lijkt al eeuwen te woedden. Veel van de hits van TLC zijn ter sprake gebracht in de discussie; hoeveel van het familiedrama van Duggar is gefabriceerd voor film? Hoe extreem is de kunst van Extreme Couponing? Vragen hebben TLC's reputatie als netwerk lang geteisterd of verbeterd, afhankelijk van wie er wordt gevraagd, maar het is gemakkelijk om de vaak no-brainer aard van zijn shows te zien.

Laten we enkele van de hits en missers van TLC nog eens bekijken!

18 Geholpen: Jon en Kate plus acht

Weet je nog dat het idee van grote gezinnen op televisie een schokkend concept was? Wij ook! De kracht die Jon en Kate Plus Eight bezaten, lag allemaal in het vermogen van de show om kijkers kennis te laten maken met Jon en Kate Gosselin's wereld van het opvoeden van acht kinderen!

Jon en Kate Plus Eight brachten verschillende spin-offs voort die het huwelijk van Jon en Kate overleefden, maar hun serie was in ieder geval een schot in de roos!

17 Pijn: mijn gekke geboorteverhaal

Laten we eerlijk zijn, hoeveel van ons zijn nerveus geweest over de bevalling? Natuurlijk verlopen de geboorte-ervaringen van veel vrouwen vlekkeloos, maar wie zou kunnen beweren dat televisie gedeeltelijk verantwoordelijk kan zijn voor de toenemende angstepidemie onder vrouwen om te bevallen?

TLC-programma's zoals My Crazy Birth Story kunnen een vorm van entertainment zijn, maar zou het uitbeelden van een gevoelig onderwerp geen negatieve invloed hebben op de kijkcijfers?

16 Geholpen: Here Comes Honey Boo Boo

Het is moeilijk om je een wereld binnen de popcultuur te herinneren voordat Alana "Honey Boo Boo" Thompson en haar moeder Mama June ons kennis lieten maken met het concept van "go-go juice" en hun geliefde familierecept voor "sketti", maar dit laat de blijvende impact van Here Comes Honey Boo Boo op de populaire cultuur en de beoordelingen van TLC zien!

Honey Boo Boo's bekendheid heeft absoluut een positieve invloed gehad op het netwerk.

15 Geholpen: zeg ja tegen de jurk

Say Yes To The Dress en zijn spin-offs hebben kijkers in staat gesteld om 'ik doe' te zeggen om zich over te geven aan dromen van huwelijksgeluk en hopen tule!

Wie van ons heeft er niet op zijn minst een voorbijgaande gedachte over gehad om zich voor te bereiden op hun grote dag en een integraal onderdeel van hun trouwdag te kiezen? Door af te stemmen op Say Yes To The Dress komen die fantasieën tot leven!

14 Hurt: Untold Stories Of The E. R

Dit is bijna vanzelfsprekend, maar de eerste hulp kan een zeer intense omgeving zijn, en gewoon een ronduit enge plek! TLC's Untold Stories Of The E. R. probeert het gordijn op te lichten over de gebeurtenissen achter de schermen in het ziekenhuis, maar de vraag kan worden gesteld; moeten de persoonlijke trauma's van mensen niet privé blijven?

Sommigen denken misschien dat het nutteloos is om entertainment te overdenken, maar deze complexiteit kan TLC schaden !

13 Geholpen: 17 kinderen en tellen

De familie Duggar: hou van ze of haat ze, het is om vele redenen moeilijk om hun impact op de populaire cultuur te ontkennen. Van het kijkje in de levens van een gelovige familie en de zeer reële discussies die de Duggars konden inspireren, hun impact op de beoordelingen van TLC is moeilijk te ontkennen!

Hun kroost bleef groeien en het aantal spin-offs van series bleef toenemen, wat resulteerde in ratingswinst!

12 Gekwetst: zustervrouwen

TLC's acroniem dat staat voor "The Learning Channel" kwam zeker van pas toen Sister Wives in première ging. De show had een rol bij het introduceren (en normaliseren) van het idee van polygamie, en het idee van "familie" zonder een enkele definitie!

Ondanks al het goede dat Sister Wives voor TLC heeft gedaan, kan het eindeloze drama een slechte "look" zijn en een negatieve invloed hebben op de reputatie van polygamie.

11 Geholpen: 90 dagen verloofde

Je hebt romantiek, exotische reizen en een flinke dosis drama. Wat wil je nog meer van de 90 Day Fiance-franchise?

Al deze ingrediënten voor een succesvolle (en nogal toegeeflijke - wie houdt er niet van om een kijkje te nemen in de meeslepende verhalen van andermans romances?) hebben TLC opnieuw een enorme hit opgeleverd. Denk aan de super succesvolle celebs op zich!

10 Pijn: Dr. Pimple Popper

Zelfs alleen al door de titel, zou Dr. Pimple Popper enkele kreten van pure emotie kunnen opwekken! De kijker krijgt een exclusieve pas en kijkt van dichtbij in de vervelende realiteit van de realiteit van een dermatoloog!

Een 'bult' in de nalatenschap van Dr. Pimple Popper zou kunnen gebeuren als kijkers besluiten om in grote angst weg te kijken van het scherm. Soms kan het materiaal van de show erg intens worden!

9 Pijn: Amish breken

Het concept van TLC die de levensstijl van anderen onderzoekt die voortkomen uit "de norm", is niets nieuws, maar wat als de deelnemers zich comfortabel voelen in hun levensstijl?

De potentiële kritiek en ongevraagde aandacht zou een moeilijke weg kunnen zijn voor de cast van Breaking Amish als ze proberen te leren hoe ze in het burgerleven moeten leven. Proberen we niet allemaal door het leven te navigeren?

8 Geholpen: Brides On A Budget

Eén feit over de realiteit van de huwelijksindustrie? Trouwklokken die rinkelen, kunnen mogelijk alarmbellen doen afgaan voor de portemonnee van de bruid!

Een winnende show in TLC's bibliotheek met bruiloftgerelateerde shows is Brides On A Budget. De wereld een mooie bruiloft laten zien is nog steeds mogelijk, terwijl de economische kant leunt, is buitengewoon positief en baanbrekend voor een dure onderneming.

7 Pijn: Keer terug naar Amish

Kijkers konden geen genoeg krijgen van het inzicht in de Amish-gemeenschap die TLC ons liet zien met hun serie Breaking Amish. De spin-off draaide het concept om en bracht de castleden terug in de gemeenschap nadat ze waren blootgesteld aan het leven buiten de grenzen van hun traditionele levensstijl!

Ja, de cast stemde in met deze radicale verandering van levensstijl, maar denk aan mogelijke psychologische effecten! Ze kunnen moeilijk zijn.

6 Hulp: peuters en tiara's

Peuters en Tiara's, oh my!

De schoonheidswedstrijdindustrie zit vol met haarlak, nagellak, veel make-up en veel vragen, vooral de extreem veel voorkomende die uitroept: "hoe oud is dat kleine meisje?"

Toddlers and Tiaras was een enorme hit voor het netwerk, bracht spin-offs voort en was verantwoordelijk voor de introductie van de wereld aan de machtige leden van de "Honey Boo Boo" Thompson-familie. Leuk, TLC !

5 Pijn: ik wist niet dat ik zwanger was

Een mensenleven ter wereld brengen is uiterst belangrijk, en het is ook uiterst cruciaal om aandacht te besteden aan en te zorgen voor de gezondheid en het welzijn van de moeder tijdens de zwangerschap!

Het concept van TLC's I Didn't Know I Was Pregnant kan overal als ongezond worden beschouwd; er lijken risicofactoren te zijn voor alle betrokkenen, om nog maar te zwijgen van de mogelijke gevaren van zwangerschapscomplicaties.

4 Geholpen: wat niet te dragen

What Not To Wear was zeker geen "wat niet te doen" voor succesvolle netwerkbeoordelingen!

Ondanks het idee om mensen te vertellen wat ze niet moeten dragen, wordt dit misschien gezien als een persoonlijke stijl van politie, maar de stijltransformaties van de castleden verdienen alle lof. What Not To Wear is ook een van TLC's langstlopende shows in de geschiedenis van het netwerk. Met beoordelingen v alt niet te twisten!

3 Gekwetst: Zigeunerzusters

De originele 'zus'-show van Gypsy Sisters werd succesvol genoeg geacht om een spin-off-show in de hoofden van TLC te rechtvaardigen, maar het documenteren van een gezin met een extreem controversiële levensstijl bleek moeilijk voor het netwerk.

Toen de show in 2015 werd geannuleerd, schreef het netwerk de reden toe aan "afnemende kijkcijfers", aldus Gawker. Diepere controverse bleef de cast volgen.

2 Geholpen: Extreme couponing

Extreme couponing bewees dat zowat elk concept van het dagelijks leven, hoe alledaags ook, kan worden onderworpen aan een reality-tv-show!

De langlopende tv-show was succesvol voor wat betreft de TLC-rating. Echte mensen laten zien die echt plezier hebben en hun leven positief laten beïnvloeden door het concept van een realityshow is een enorme overwinning voor elk netwerk, vooral TLC!

1 Hurt: Little People Big World

Little People Big World heeft absoluut blijvende kracht voor TLC, zoals bewezen door de langlopende zendtijd (wist je dat het al sinds 2006 in de lucht is?) en het aantal van 291 afleveringen. De realiteit van Matt en Amy, die kleine mensen zijn, en hun gezinsleven heeft absoluut weerklank gevonden bij de kijkers.

De levensstijladviezen van de Roloff hebben echter behoorlijk wat kritiek gekregen.

Aanbevolen: