Interessante feiten over Halsey's relatie met ex-vriend, G-Eazy

Inhoudsopgave:

Interessante feiten over Halsey's relatie met ex-vriend, G-Eazy
Interessante feiten over Halsey's relatie met ex-vriend, G-Eazy
Anonim

Hoewel hun relatie niet lang duurde, waren fans er zeker van overtuigd dat Halsey en G-Eazy het ideale Hollywood-koppel waren, omdat ze zoveel dingen met elkaar gemeen hadden. Bovendien gaven de twee artiesten, ook als ze samen muziek maakten, zoals de tijd dat ze samenwerkten aan hun hitsingle Him & I, zeker de indruk dat ze gewoon voor elkaar bestemd waren. Welnu, Halsey's gevoelens veranderden zeker toen ze naar verluidt ontdekte dat de rapper haar meerdere keren had bedrogen - een onthulling die ze voor het eerst deed tijdens haar Saturday Night Live-optreden.

Na hun breuk maakte Halsey enkele zeer schokkende opmerkingen, waarbij ze onthulde dat ze een gewelddadige relatie had en sterk zinspeelde op het idee dat het in handen was van G-Eazy. Ze sprak zich uit over hoe chaotisch de relatie was, waardoor fans de indruk kregen dat ze blij was dat ze een situatie had kunnen verlaten die duidelijk gevuld was met giftigheid en verondersteld geweld.

Ze spreken elkaar niet meer en hebben alle banden verbroken - de No Limit-rapper is sindsdien verder gegaan met Pretty Little Liars-actrice Ashley Benson. Maar in de korte tijd dat ze samen waren, namen Halsey en G-Eazy niet alleen samen muziek op. Voor het geval je deze interessante feiten over hun vorige relatie hebt gemist, hier is het overzicht.

12 G-Eazy was al heel lang fan van Halsey's muziek

Toen G-Eazy's Bud Light Dive Bar Tour in augustus 2018 stopte in New Orleans, verraste hij fans door Halsey mee te nemen op het podium om hun single 'Him &I' uit te voeren. Destijds, ondanks ontkenning datingclaims, maar de rapper zei wel dat hij al heel lang fan was van Halsey's muziek.

"Ik wilde al heel lang met Halsey samenwerken", vertelde hij aan Fuse. "Ik denk dat ze een ongelooflijk getalenteerde artieste is die op zo'n jonge leeftijd al zoveel heeft bereikt.

11 Ze bevestigden hun romantiek nadat hun duet in première ging

Het duurde niet lang na de release van 'Him & I' dat Halsey en G-Eazy toch besloten hun romance openbaar te maken. Twee dagen nadat het nummer uitkwam, plaatste Halsey een foto van zichzelf met haar voormalige beau, met een eenvoudig bijschrift dat luidde: "Thank u baby."

10 Hij bracht Halsey een serenade op haar 23e verjaardag

Voor haar 23e verjaardag in september 2017 kreeg Halsey een serenade van haar vriend toen hij haar tijdens een van haar shows verraste om haar 'Happy Birthday' te zingen.

Het liefdevolle gebaar werd enorm gewaardeerd door Halsey, die G-Eazy al een tijdje niet meer had gezien sinds ze op pad was.

9 Ze plaatsten elkaar vaak op sociale media

Naarmate de maanden verstreken, voelden zowel Halsey als G-Eazy zich erg op hun gemak bij het posten van elkaar op hun sociale-mediapagina. Het was duidelijk dat het voormalige stel tot over de oren verliefd was, en het feit dat ze elkaar zo vaak postten, toonde aan hoe open ze waren met hun romance.

8 Ze deelden veel pda's bij de IHeartRadio Music Awards

In maart 2018 waren Halsey en G-Eazy helemaal over elkaar heen toen ze de iHeartRadio Music Awards bijwoonden terwijl ze bezig waren met zware PDA tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking. Tijdens een gesprek met E! Nieuws op de rode loper, de ‘No Limit’-rapper zei: “Ze is een koningin. Ik denk echt aan de wereld van haar.'

7 Het was geen liefde op het eerste gezicht

Terwijl ze op de rode loper stond bij de Billboard Music Awards, vertelde Halsey aan verslaggevers dat ze niet meteen voor G-Eazy viel toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Het kostte zelfs wat overtuigingskracht voordat ze op het idee kwam om met haar ex te daten. "Hij was gewoon heel volhardend," zei ze.

“Hij wilde heel graag rondhangen en wilde echt dat ik hem leuk vond. Het kostte me een tijdje om te zeggen: 'Prima. Oké, ik vind je leuk terug.'"

6 Ze maakten hun laatste optreden op de rode loper

Op 16 juni maakten Halsey en G-Eazy hun laatste optreden op de rode loper toen ze samen de MTV Movie & TV Awards bijwoonden. Het voormalige stel zag er prachtig uit toen ze poseerden voor de camera's - niemand had gedacht dat ze kort daarna uit elkaar zouden gaan.

5 Ze noemden het stopt in juli 2018

Slechts twee weken nadat ze was verschenen bij de MTV Movie & TV Awards, ging Halsey naar haar Instagram-account waar ze een screenshot plaatste van een bericht dat ze had geschreven, waarin ze aankondigde dat zij en G-Eazy ermee waren gestopt. De popster ging niet in detail over wat de splitsing veroorzaakte, maar ze zei wel dat ze haar aandacht wilde richten op haar muziekcarrière en het creëren van kunst.

4 Ze schreef een hit over G-Eazy

Toen Halsey haar single 'Without Me' uitbracht op 4 oktober 2018, werd het meteen een hit en klom het helemaal op naar de nummer 1 plek in de Billboard Hot 100. Maar wist je dat het nummer is geschreven over de relatie van de zangeres met G-Eazy?

Ze bevestigde het eerste gerucht in haar interview met Glamour magazine in januari 2019.

3 Ze had zelfs een lookalike in de muziekvideo

Toen Halsey de videoclip 'Without Me' uitbracht, merkten fans meteen dat er een G-Eazy-lookalike leek te zijn ingehuurd, aangezien de acteur een opvallende gelijkenis met haar ex deelde. Eerlijk gezegd hoefde ze niet eens te bevestigen dat het nummer over de 'I Mean It'-hitmaker was geschreven; het was vrij duidelijk na het bekijken van de video.

2 Ze liet doorschemeren dat G-Eazy vreemdging

Toen Halsey het nummer op 'Saturday Night Live' uitvoerde, liet ze weten dat ze was bedrogen door G-Eazy. De achtergrond achter Halsey toont een handgeschreven bericht: "Het spijt me Ashley dat ik vals speelde." Er werd verder gesuggereerd dat dit een voortdurend iets was, gezien het aantal steden dat werd genoemd waar de ontrouw werd verondersteld te hebben plaatsgevonden.

1 Ze had een 'misbruikende' relatie

Na haar breuk met G-Eazy, was Halsey opmerkingen tegengekomen van mensen die de breuk bespotten en hun breuk lichtten met ongevoelige grappen. De kwetsende opmerkingen zorgden ervoor dat ze terugkwam op Instagram en schreef: Ik zie jullie allemaal in de reacties. En ik weet dat je denkt dat je grappig bent. Want je bent thuis op je iPhone en ik ben geen echt mens voor jou zijn.

"Ik hoop bij God dat je nooit een gewelddadige relatie hoeft te ervaren. En als je dat wel doet, hoop ik dat de wereld aardiger voor je is dan jij voor mij."

Aanbevolen: