Interessante feiten over Lady Gaga's relatie met Michael Polansky

Inhoudsopgave:

Interessante feiten over Lady Gaga's relatie met Michael Polansky
Interessante feiten over Lady Gaga's relatie met Michael Polansky
Anonim

Ze staat bekend als een hopeloze romanticus, dus het is geen verrassing dat Lady Gaga ervan overtuigd is dat haar relatie met tech-CEO, Michael Polansky, stand zal houden - zozeer zelfs dat ze hem al 'de liefde van mijn leven' heeft genoemd. Dat is een groot statement, aangezien hun romance nog vrij nieuw is. Ze begonnen te daten in december 2019, maar ze kozen ervoor om de geruchten over hun romance pas in februari 2020 aan de orde te stellen.

Het waren hun vrienden die hen koppelden, en zo te zien kon Gaga niet gelukkiger zijn. Polansky helpt Gaga om haar eigen app voor geestelijke gezondheid te ontwikkelen, en er zijn berichten dat Gaga en haar nieuwe man zich tijdens de COVID-19-pandemie samen hebben geïsoleerd.

Maar wat weten we nog meer over de romance van de Grammy-winnaar met Polansky? Laten we eens kijken…

15 Ze werden voor het eerst zoenend gezien op NYE

In januari 2020 werd gemeld dat Lady Gaga oudejaarsavond doorbracht met een mysterieuze man, van wie later werd onthuld dat het Michael was. De twee waren in Las Vegas voor de feestelijke gelegenheid, waar de zangeres werd vastgelegd terwijl ze haar lief kuste in een video opgenomen door een fan. Het was op dat moment duidelijk dat Gaga van de markt was; ze had op dat moment alleen de identiteit van haar man niet onthuld.

14 Hij is de uitvoerend directeur van de Parker Foundation

Michael is de mede-oprichter en uitvoerend directeur van The Parker Foundation, naast zijn oude werkvriend, Parker. De organisatie is opgericht in 2015 en ondersteunt de filantropische inspanningen op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid, wereldwijde volksgezondheid en kunst, staat op de officiële website. Tegelijkertijd is Michael ook aan boord van het Parker Institute for Cancer Immunotherapy.

13 Ze ontmoetten elkaar op een evenement van een wederzijdse vriend

Gaga was op geen enkele manier op zoek naar een nieuwe man, maar nadat ze aan Michael was voorgesteld op een feestje van een wederzijdse vriend, was ze geslagen. Er wordt aangenomen dat het liefhebbende paar dezelfde vriendenkring deelt, dus dat moet de "Poker Face" -zanger al verzekerd hebben dat ze in goed gezelschap was.

12 Ze hield hun romantiek geheim te midden van datinggeruchten

Hoewel ze dacht dat ze Michael in december begon te zien, hield Gaga de romance enkele maanden geheim, ondanks de geruchten dat ze een item waren. En toen de identiteit van de tech-CEO eenmaal bekend was gemaakt, werd het moeilijker voor de artpop-hitmaker om te verbergen dat ze een nieuwe relatie had.

11 Ze woonden stilletjes samen de Super Bowl bij

In februari 2020 woonde Gaga met haar familie de Super Bowl LIV bij - en Michael was er ook. Fans waren verrast om te zien dat de zakenman al een band heeft opgebouwd met Gaga's ouders terwijl ze samen naar de wedstrijd keken - en toen het paar later op de avond het stadion verliet, werden ze hand in hand gefotografeerd.

10 Gaga maakte het officieel in februari 2020

De volgende dag besloot Gaga om haar relatie openbaar te maken door dingen officieel te maken op haar Instagram. Ze plaatste een foto van zichzelf terwijl ze op Michaels schoot zat, met een begeleidend bijschrift dat luidde: “We hadden zoveel plezier in Miami. Liefde voor al mijn kleine monsters en fans, jullie zijn de beste!”

9 Ze plaatst regelmatig foto's van haar schoonheid op Instagram

Sinds ze haar romance openbaar heeft gemaakt, is Gaga niet langzamer gaan werken aan het aantal foto's dat ze van Michael op haar tijdlijn plaatst. Als het nog niet duidelijk was, is de Grammy-winnares smoorverliefd op haar schoonheid, nadat ze fans een glimp van hun leven thuis heeft gegeven - en het lijkt erop dat het niet beter met ze gaat.

8 Ze heeft hem beschreven als de liefde van haar leven

In een interview met Morning Joe over haar One World: Together at Home-concert - dat plaatsvond in maart 2020 ter ondersteuning van de COVID-19-hulpverlening - nam Gaga, die het evenement organiseerde, ook de tijd om te vertellen hoe Michael is al “de liefde van haar leven” geworden. Het is een gewaagde uitspraak, aangezien ze nog maar vijf maanden aan het daten zijn.

7 Ze haatte het om single te zijn voordat ze Michael ontmoette

De inwoner van New York heeft er geen geheim van gemaakt dat ze een hekel had aan single zijn, nadat ze onlangs in een radio-interview had gezegd dat ze worstelde met de gedachte dat ze geen partner in haar leven had. "Het was een heel moeilijk proces voor mij omdat ik een tijd in mijn leven doormaakte… ik had er veel problemen mee, ik vond het niet leuk om single te zijn," zei ze.

6 Ze is erin geslaagd om een balans te vinden tussen werk en haar liefdesleven

Een van de grootste problemen waarmee Gaga in het verleden te maken heeft gehad, was hoe ze een balans moest vinden tussen haar veeleisende carrière en een bloeiend liefdesleven. Ze gutste: "Ik had het gevoel dat mijn carrière alles had overgenomen en dat mijn persoonlijke leven iets was waar ik niet zoveel tijd voor had en controle over had, en ik werd erg verdrietig."

5 Michael inspireerde Gaga's 'Stupid Love'-track

Er wordt aangenomen dat Lady Gaga's hoofdsingle "Stupid Love", die is uitgebracht van haar zesde studioalbum "Chromatica", werd geïnspireerd door haar relatie met Michael Polansky. De popster is erg vocaal geweest over haar hopeloze romanticus, en aangezien ze het album aan het opnemen was terwijl ze uitging met de tech-ondernemer, lijdt het geen twijfel dat het nummer over haar schoonheid gaat.

4 Ze deelden een date-avond terwijl ze in quarantaine waren

Terwijl ze vastzat in quarantaine, maakte Gaga het meeste van haar avond toen ze besloot een date night met Michael te houden terwijl ze Tony Bennett zagen optreden tijdens het New Jersey Pandemic Relief Fund. Het stel zag er gezellig uit terwijl ze het optreden vanuit het comfort van hun huis bekeken met hapjes en drankjes - waarschijnlijk niet het soort date night dat ze gewend zijn.

3 Ze zijn onafscheidelijk geweest tijdens de COVID-19-pandemie

Dat klopt. Michael en Gaga zijn onafscheidelijk van elkaar sinds een landelijke afsluiting in maart 2020 werd afgedwongen tijdens de COVID-19-pandemie. De cosmetica-oprichter van Haus Of Gaga zou zich isoleren met haar man, dus technisch gingen ze samenwonen kort nadat ze hun relatie in december 2019 begonnen.

2 Michael ontwikkelt Gaga's Mental He alth-app

Gaga kondigde in april 2020 aan dat ze met de hulp van Michael een app voor geestelijke gezondheid ontwikkelt met de naam Braver. Hoewel details over de uitrol van het project geheim blijven, is de zanger van plan de app te gebruiken om anderen te helpen ondersteuning te vinden om hun mentale welzijn te verbeteren. Wat geweldig om te doen.

1 Haar familie keurt hun relatie goed

Naast het samen doorbrengen van het Super Bowl-weekend in februari 2020, heeft Michael de familie van Gaga verschillende keren ontmoet. Ze accepteren allemaal hun relatie en hebben zeker hun goedkeuring gegeven. Je moet je afvragen of het ontmoeten van haar ouders binnenkort potentiële huwelijksplannen zou kunnen betekenen.

Aanbevolen: