De waarheid over de meest interessante man van Dos Equis in de relatie met de president ter wereld

Inhoudsopgave:

De waarheid over de meest interessante man van Dos Equis in de relatie met de president ter wereld
De waarheid over de meest interessante man van Dos Equis in de relatie met de president ter wereld
Anonim

Zijn naam is Jonathan Goldsmith en hoewel hij misschien niet echt de meest interessante man ter wereld is, is hij er niet ver vandaan. Jonathan, ook wel bekend als 'The Dos Equis Guy', heeft een behoorlijk ongelooflijk leven geleid. Hoewel hij niet langer actief bezig is met het maken van de bierreclames die hem tot een zeer rijke ster maakten, gedraagt hij zich nog steeds zo. En een deel van deze levensstijl omvat het worden van vrienden met een van de beroemdste en meest talentvolle mensen ter wereld… President Barack Obama.

Terwijl sommigen presidenten bekritiseren die beroemde of rijke vrienden hebben, is het een feit dat ze allemaal hebben en doen. Iedereen. Geen uitzonderingen. En een van die van president Obama is de meest interessante man ter wereld. Dit is de waarheid over hun vriendschap…

Hoe Jonathan Goldsmith het type persoon werd dat de president aantrok

Voormalig president Barack Obama heeft relaties gehad met veel beroemde mensen, waaronder Kevin Hart die hij heeft ingehuurd via zijn productiebedrijf. Maar er was een tijd dat Jonathan Goldsmith allesbehalve beroemd was.

In feite was hij heel erg arm en had hij geen geluk.

In een opmerkelijk verhaal van vodden-naar-rijkdom, ging Jonathan van het leven in een camper naar de meest interessante man ter wereld.

Jonathan had een redelijk succesvolle carrière in Hollywood als acteur, maar vertakte zich en begon een marketingbedrijf van $ 150 miljoen, volgens Esquire. Maar uiteindelijk liep zijn zakelijke onderneming op de klippen en liet hem praktisch dakloos achter. Dit was totdat hij naar een auditie ging die zijn leven redde.

Dos Equis wilde een zachtaardig, debonair personage creëren dat werd beschreven als 'Hemmingway-achtig', maar ze hadden geen idee wat ze konden krijgen totdat Jonathan de auditieruimte binnenkwam en het personage in feite ter plekke creëerde.

En nu is hij een van de meest herkenbare en geliefde commerciële sterren met een waarde van ongeveer $ 8 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

Hoe de meest interessante man ter wereld de president ontmoette

Wat duidelijk is, is dat Jonathan Goldsmith de schijn wil behouden dat hij echt de Dos Equis-man is. Met andere woorden, hij wil dat iedereen denkt dat hij echt de meest interessante man ter wereld is. En dat betekent een man die met presidenten kan omgaan.

Voor minstens de helft van Amerika is president Barack Obama uitzonderlijk cool. Zelfs degenen die het niet eens waren met al zijn politiek, zouden waarschijnlijk toegeven dat de voormalige president de 'coole vibes' afgeeft. Net als voormalig president George W. Bush, is Obama het type man met wie je een biertje zou willen drinken… zelfs als je over beleid zou willen debatteren. Hij lijkt gewoon zo benaderbaar.

Daarom krijgen degenen die met hem om kunnen gaan hun 'coole punten' een boost. Onlangs werd Meghan Markle voor de gek gehouden omdat ze haar bij de president wilde krijgen. Helaas voor haar kreeg ze haar zin niet.

Zelfs iemand als Seinfelds co-creator Larry David lijkt ZO VEEL fascinerender vanwege het feit dat hij golft met Obama.

Nou, Jonathan Goldsmith is ongeveer hetzelfde. Maar Jonathan verschilt niet van Larry David omdat hij het feit dat hij golfde met de voormalige president niet bagatelliseerde. In feite schreef hij het in zijn memoires… waarschijnlijk alleen om ons eraan te herinneren dat zijn leven enigszins lijkt op dat van zijn inmiddels iconische commerciële karakter.

Volgens Hello Giggles deelde Jonathan in zijn memoires het precieze moment waarop hij de toenmalige president voor het eerst ontmoette. Het was tijdens een inzamelingsactie in 2011 in Vermont en het was nog maar het begin van wat een legitieme vriendschap tussen de twee zou worden…

De eerste keer dat ik president Obama ontmoette, maakte ik deel uit van een welkomstcomité in de staat Vermont, waar ik nu woon. Hij begon net aan zijn tweede ronde voor het presidentschap en we werden uitgenodigd om aanwezig te zijn een begroetingslijn van ongeveer 200 mensen', vertelde Jonathan Goldsmith aan Politico Magazine terwijl hij zijn memoires promootte met verhalen over zijn interacties met Obama.

Vanuit Jonathans perspectief, klikten de twee die avond echt met elkaar toen een korte ontmoeting uitmondde in een lang gesprek waardoor hij werd uitgenodigd voor Obama's 50e verjaardagsfeestje. Het was eigenlijk een verrassing voor de voormalige president, die dolblij was Jonathan weer te zien.

"Net als in Vermont leek hij oprecht in mij geïnteresseerd. Hij vertelde over de campagne en hoe leuk hij die vond", legde Jonathan uit. 'En ik voelde me zo op mijn gemak bij hem dat ik hem Barack noemde. Op de een of andere manier leek het me niet juist om hem meneer de president te noemen. Later rookten we een sigaar met een paar andere jongens. Hij vertelde me dat ik zijn persoonlijke pool mocht gebruiken.'

Hoewel de twee de afgelopen jaren niet veel tijd samen hebben doorgebracht, vooral vanwege de pandemie, is er een duidelijke affiniteit tussen de twee. En gezien hoe cool Jonathan en voormalig president Barack Obama zijn, is het echt geen verrassing dat ze graag de golfbaan opgaan, wat stuggies oplichten en samen lachen.

Aanbevolen: