10 A-lijst beroemdheden die niet echt in New York of LA wonen

Inhoudsopgave:

10 A-lijst beroemdheden die niet echt in New York of LA wonen
10 A-lijst beroemdheden die niet echt in New York of LA wonen
Anonim

New York en Los Angeles zijn de epicentra van de entertainmentindustrie. Dit resulteert in veel beroemdheden die in de steden of in de buurt wonen. Zowel het koude, bruisende New York als het warme, relaxte Los Angeles heeft veel fantastische eigenschappen.

De steden zijn echter erg druk en beroemdheden zijn meestal gemakkelijk te herkennen. Beroemde sterren hebben zeker veel voordelen, maar ze kunnen geen normaal leven leiden. De meesten brengen de opoffering om omringd te zijn door vervelende fans en paparazzi, maar er zijn er die dit volledig vermijden. Hier zijn enkele A-lijst beroemdheden die niets te maken willen hebben met New York of Los Angeles.

10 Harrison Ford

Harrison Ford is een Hollywood-icoon. Ford begon zijn acteercarrière in 1964 en speelde rollen met minder dan vijf regels. Zijn carrière kwam eindelijk van de grond nadat hij George Lucas had ontmoet en een rol had gekregen in American Graffiti. Ford zou de hoofdrol spelen in iconische rollen zoals Han Solo in de Star Wars-franchise en Indiana Jones in de Indiana Jones-films.

Ford blijft een kracht in Hollywood, maar hij geeft er de voorkeur aan comfortabel te leven met zijn vrouw en geadopteerde zoon in Jackson, Wyoming. Ford is een ervaren timmerman en hielp bij de bouw van zijn huis. Hij is groot in natuurbehoud en een stad als Jackson stelt hem in staat dichter bij de natuur te zijn.

9 Woody Harrelson

Woody Harrelson staat goed aangeschreven bij zijn Hollywood-collega's. Harrelson begon zijn carrière in de veelgeprezen sitcom Proost, waar hij in 1989 een Primetime Emmy won voor Outstanding Supporting Actor in een Comedy Series. Harrelson concentreerde zich al snel op films en speelde in veel memorabele films. Hij heeft gedurende zijn hele carrière drie Academy Award-nominaties ontvangen.

Harrelson is een vrome veganist en volgt een streng dieet. Zijn vrouw is mede-oprichter van een bezorgdienst voor biologische voeding. Het echtpaar woont in Maui, Hawaii, met hun drie dochters.

8 Rachel McAdams

Rachel McAdams is het meest bekend om haar rol als Regina George in Mean Girls. Maar de rol was gewoon een lanceerplatform om te schitteren in verschillende films, variërend van komedies tot drama. McAdams heeft meerdere prijzen gewonnen, met een Academy Award-nominatie voor beste vrouwelijke bijrol.

McAdams werd geboren in Londen, Canada. Ze studeerde af aan de theateropleiding aan de York University in Toronto. Hoewel ze vaak naar de VS reist voor haar werk, heeft McAdams alleen een groene kaart. In plaats daarvan kiest ze ervoor om dicht bij familie en vrienden in Toronto te blijven.

7 Chris Hemsworth

Chris Hemsworth is een Australische acteur, bekend van het spelen van Thor in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Hemsworth begon met acteren in 2002 en kreeg al snel de rol van Kim Hyde in de populaire Australische soap-opera Home and Away. Daarna verhuisde hij in 2009 naar Hollywood.

Hemsworth is geboren en getogen in Melbourne, Australië. Hij heeft twee broers, Luke en Liam, die ook succesvolle acteurs zijn. Hoewel Hemsworth een vaste waarde is in de blockbusterscene, woont hij in Byron Bay, Australië, met zijn vrouw Elsa Pataky, een Spaans model en actrice, en drie kinderen.

6 George Clooney

George Clooney is een ervaren acteur, regisseur en producent. Hij begon zijn carrière bij de televisie. Het was zijn rol als Dr. Doug Ross in de televisieserie ER waar hij bekendheid verwierf en twee Primetime Emmy's en drie Golden Globe-nominaties verdiende. Clooney stapte vervolgens over op film en werd meteen een hoofdrolspeler.

Clooney en zijn vrouw Amal, een Brits-Libanese mensenrechtenadvocaat, zijn politieke en sociale activisten. Het echtpaar bezit verschillende huizen over de hele wereld, maar woont in de zomer voornamelijk op het platteland van Engeland en het platteland van Italië. Ze houden van hun privacy, vooral sinds ze in 2017 ouders werden van een tweeling.

5 Hugh Jackman

Hugh Jackman is een getalenteerde Australische acteur en zanger. Hij begon in het theater en kreeg erkenning voor zijn optredens in de musicals Oklahoma! en De jongen uit Oz. In 2000 werd Jackman gecast om Wolverine te spelen in de X-Men-franchise. Hij zou de rol opnieuw opnemen in verschillende sequels en spin-offs. Jackman is ook een Grammy's en Golden Globe-winnaar.

Huch Jackman werd geboren in Sydney, Australië. Hij is getrouwd met Deborra-Lee Furness, een Australische actrice. Het stel ontmoette elkaar op de set van de Australische televisieshow Correlli. Ze wonen in Sydney, samen met hun twee geadopteerde kinderen.

4 Sandra Bullock

Sandra Bullock is een van de beste actrices van Hollywood. Ze begon haar carrière in 1987 met acteren in kleine films. Haar doorbraakrol kwam samen met Keanu Reeves in Speed. Bullock zette haar succes in de jaren 2000 voort met Miss Congeniality en Crash. Ze verhoogde haar carrière opnieuw in de jaren 2010 met een veelgeprezen optreden in The Blind Side en won een Academy Award voor beste actrice.

Sandra Bullock heeft verschillende huizen in de VS, maar ze woont voornamelijk in New Orleans, Louisiana, met haar twee geadopteerde kinderen. Bullock werd verliefd op New Orleans nadat hij tijd had doorgebracht met filmen in de stad.

3 Matthew McConaughey

Matthew McConaughey vindt zichzelf voortdurend opnieuw uit. Hij begon met acteren in 1991 en kreeg erkenning voor zijn bijrol in Dazed and Confused. McConaughey werd in de jaren 2000 een hoofdrolspeler in romantische komedies. Vervolgens vestigde hij zich als een dramatische acteur in de jaren 2010 met in de hoofdrol The Lincoln Lawyer en de blockbuster Interstellar. McConaughey won een Academy Award voor Beste Acteur voor zijn vertolking van Ron Woodroof in de biopic Dallas Buyers Club.

McConaughey is door en door een Texaan. Hij werd geboren in Uvalde en studeerde af met een diploma Radio-Televisie-Film aan de Universiteit van Texas in Austin. McConaughey werd in 2019 professor in de praktijk voor het programma en woont in Austin met zijn vrouw Camila Alves, een fotomodel, en hun drie kinderen.

2 Dave Chappelle

Dave Chappelle is een generatiekomisch talent. Hij begon zijn stand-up comedy-carrière in de jaren negentig door naar New York te verhuizen en op te treden in stadsparken. Chappelle's acteerdebuut was in Robin Hood: Men in Tights en verscheen in verschillende films in de jaren negentig. Zijn iconische sketchcomedyshow Chappelle's Show vestigde zijn nalatenschap. De show duurde slechts twee seizoenen vanwege een geschil tussen Chappelle en Comedy Central.

Chappelle reisde beroemd naar Zuid-Afrika na de annulering van de show en bleef tot de jaren 2010 onopvallend. Hij keerde terug naar regelmatig optreden en bracht een paar stand-upspecials uit, waarmee Chappelle drie Grammy Awards voor Best Comedy Album opleverde. Chappelle woont in Yellow Springs, Ohio, met zijn vrouw en drie kinderen.

1 Daniel Day-Lewis

Daniel Day-Lewis is de typische acteur. Het publiek verwacht een nominatie voor een prijs voor elk project waarbij hij betrokken is. De veelgeprezen acteur begon zijn carrière in theater en televisie in de jaren tachtig voordat hij overstapte naar het grote scherm. Day-Lewis is de enige mannelijke acteur die drie Academy Awards voor Beste Acteur heeft gewonnen.

Day-Lewis staat erom bekend weg te blijven van de schijnwerpers. Geboren in Londen, Engeland, heeft hij de dubbele Britse en Ierse nationaliteit. Hoewel hij het liefst in Londen woont, geniet Day-Lewis van de privacy van Annamoe, een dorp op het platteland van Ierland.

Aanbevolen: