Beroemdheden die absoluut niet in Los Angeles zullen wonen

Inhoudsopgave:

Beroemdheden die absoluut niet in Los Angeles zullen wonen
Beroemdheden die absoluut niet in Los Angeles zullen wonen
Anonim

Soms als iemand zegt: "ze werken in Hollywood", betekent dit niet noodzakelijk dat ze in Hollywood wonen. Voor sommige beroemdheden betekent "Hollywood" zijn gewoon werken in de filmindustrie. Toegegeven, er zijn verschillende beroemdheden met grote herenhuizen in Los Angeles, Hollywood en andere delen van Zuid-Californië, maar er zijn ook verschillende beroemdheden die Los Angeles niet kunnen uitstaan.

Of het nu gaat om het verkeer, de smog of gewoon de overvolle bevolking, sommige beroemdheden houden graag afstand van Los Angeles als ze niet op de set aan het werk zijn. Hier zijn een paar beroemdheden die niet van de LA-scene houden.

13 Hilarie Burton en Jeffrey Dean Morgan

Het echtpaar verhuisde uit Los Angeles om een vrediger en landelijker leven te leiden in de staat New York in de regio Rhinebeck. Het paar fokt nu alpaca's en koeien en samen met acteur Paul Rudd zijn ze mede-eigenaar van een snoepwinkel in Rhinebeck.

12 John Mayer

Mayer vermijdt Los Angeles omdat de drukte van de stad de gitarist wat angst lijkt te bezorgen. "Ik heb hier nog nooit een Xanax meegenomen", was Mayer's opmerking over zijn ranch in de stijl van de jaren 70 in Montana. "Ik heb nog nooit een paniekaanval gehad terwijl ik uitkeek over een berg."

11 Daniel Day-Lewis

De legendarische Ierse acteur heeft een paar residenties, maar hij brengt het grootste deel van zijn tijd door met zijn vrouw Rebecca Miller in hun huis in New York City en hun landgoed in Wicklow, Ierland. De acteur heeft waarschijnlijk een plek nodig om te ademen als hij niet verdwa alt in karakter tijdens het filmen in Los Angeles en de rest van de wereld. Daniel Day-Lewis gaat zo diep in op de personificatie van zijn personages dat het vermoeiend moet zijn.

10 Hugh Jackman

Hugh Jackman woont in de stad Melbourne in zijn geboorteland, Australië. Jackman vindt Hollywood een te stressvolle plek om te wonen en hij wilde zijn kinderen in Australië opvoeden in plaats van in de Verenigde Staten. Jackman bezit echter wel een herenhuis aan de oceaan in de Hampton's, een zeer chique gebied langs de kust van New York. Veel beroemdheden en rijke families bezitten eigendom in de Hamptons, het is een zeer populaire plek voor vakantiehuizen.

9 Woody Allen

Allens haat tegen Los Angeles is zo berucht dat hij er een van zijn komische stukjes van maakte. Zijn meest populaire film Annie Hall levert zware kritiek op de stad wanneer hij ontdekt dat zijn ex-vriendin naar Californië vlucht. Allen is een toegewijde New Yorker en zijn liefde voor de stad is even berucht als zijn afkeer van LA.

8

7 John Travolta

De permanente verblijfplaats van de acteur en piloot is een landgoed in Florida met een eigen terminal en luchthaven, zodat de acteur zowel kan ontspannen als kan vliegen van en naar wanneer hij maar wil. Het landgoed is een korte vliegreis van Orlando, waar Travolta professionele zaken kan doen als hij dat nodig heeft. Het zou moeilijk zijn om zoveel te vliegen in Los Angeles, LAX is zowel een hub als midden in de stad El Segundo.

6 Harrison Ford

Een andere piloot die meer ruimte nodig heeft dan LAX kan bieden, is Harrison Ford. De Star Wars- en Indiana Jones-ster vliegt regelmatig en crasht zelfs een paar keer. De ruimte waar Ford van zijn hobby houdt, is zijn ranch in Jackson, Wyoming. Ford bezit minstens 800 hectare. De acteur woont samen met zijn zoon Liam en zijn vrouw, Calista Flockhart.

5 Meryl Streep

Streep heeft zoveel Oscars gewonnen dat ze een beetje ademruimte heeft verdiend met Hollywood. Zij en haar man, Don Gummer, wonen op een vredig landgoed op het platteland van Connecticut. Voor de goede orde, Streep bezit nog steeds haar penthouse in New York City.

4 Elijah Wood

Wood verkocht zijn huis in Santa Monica voor $ 2 miljoen en ruilde het in voor een herenhuis in Victoriaanse stijl in het Boudin Creek-gebied van Austin, Texas. Maar Wood is nu misschien onderweg uit Austin omdat hij het landhuis in 2020 te koop heeft gezet, opnieuw voor ongeveer $ 2 miljoen.

3 Natalie Portman

Portman heeft wel een plaats in Los Angeles en ze vluchtte naar Hollywood toen de lockdowns in Wales, waar ze een tijdje verbleef, begonnen toe te nemen. Portman noemt Los Angeles echter niet haar thuis. De actrice heeft die eer geschonken aan de lichtstad, Parijs, Frankrijk.

2 Mark Ruffalo

Net als anderen op deze lijst verliet Ruffalo Los Angeles om meer landelijk en vredig te leven. Ruffalo en zijn gezin wonen in Sullivan County, New York in de Catskill Mountains. Ruffalo bezit nog steeds onroerend goed in zowel New York City als Los Angeles.

1 Chris Hemsworth

Hemsworth, een andere inheemse Australiër zoals Hugh Jackman, woont in Bryon Bay, Australië met zijn vrouw Elsa en hun kinderen. Naar verluidt kochten de acteur en zijn familie hun herenhuis in Sydney voor ongeveer $ 50 miljoen. Los Angeles heeft een groot aantal herenhuizen met uitzicht, maar niet veel zijn zo massief en geïsoleerd als die in Bryon Bay.

Aanbevolen: