RHONJ: de 10 meest herkenbare Instagram-berichten van Teresa Giudice

Inhoudsopgave:

RHONJ: de 10 meest herkenbare Instagram-berichten van Teresa Giudice
RHONJ: de 10 meest herkenbare Instagram-berichten van Teresa Giudice
Anonim

Teresa Giudice is sinds de pilot te zien in The Real Housewives of New Jersey en fans hebben de vrolijke realityster haar vier dochters zien opvoeden, huwelijksproblemen hebben meegemaakt en zelfs juridische problemen hebben gezien. De cast van RHONJ is veranderd sinds het eerste seizoen, maar Teresa's wilskrachtige, grappige persoonlijkheid heeft altijd deel uitgemaakt van de show, een van de meest populaire steden in de Real Housewives-franchise op Bravo.

Teresa heeft 2 miljoen Instagram-volgers en mensen houden van haar berichten, of het nu selfies, familiefoto's of inspirerende quotes of memes zijn. De realityster heeft misschien een luxueuze levensstijl, maar ze slaagt erin om nuchter te blijven met sommige van haar berichten.

10 Familieherinneringen

RHONJ-fans weten dat familie erg belangrijk is voor Teresa en het was hartverscheurend om te horen dat haar vader in april is overleden.

Verlies is iets waar iedereen zich mee kan identificeren. Niemand wil eraan denken de mensen van wie ze houden te verliezen, maar het is een ongelukkige en tragische realiteit van het leven. Iedereen die een ouder heeft verloren, kan zich inleven in de berichten van Teresa. Ze deelt veel gelukkige herinneringen aan de tijd die ze met haar vader doorbracht.

9 Gia's Prom

Prom night is een speciale mijlpaal, en Teresa was net als elke moeder hier, ze postte een mooie foto van haar dochter, Gia, op weg naar haar grote avond.

Hoewel Teresa haar sociale media-accounts gebruikt om te delen over haar zakelijke ondernemingen en natuurlijk heeft ze ook heel veel selfies, ze deelt veel over haar dochters, en het is zo gemakkelijk om mee om te gaan.

8 Trotse moeder

Fans kunnen zien dat Teresa ervan houdt om moeder te zijn en ze was beslist een trotse moeder toen ze deze foto van haar dochter Milania plaatste.

RHONJ-fans kennen Milania als de pittige en intelligente jongen die altijd iets slims te zeggen heeft. Nu speelt ze voetbal en doet ze geweldig werk.

7 Hallo, Ma altijdbezorging

Koken is zo'n geweldige manier om te ontspannen en ook een mooie vorm van creatieve expressie. Maar het is ook moeilijk om te koken als het leven superdruk is, en Teresa bewijst dat ze net als iedereen veel jongleert.

Een leven vol kinderen opvoeden, hard werken, sporten, socializen en tijd vrijmaken voor zelfzorg kan leiden tot een serieus vol schema. Het is geweldig om Teresa te zien praten over de geweldige ma altijdbezorgservice Hello Fresh, die veel fans heeft omdat het een geweldige manier is om thuis te koken zonder je er druk over te maken.

6 Zomerlezing

Zelfs Bravo-sterren hebben een goede zomerboekenlijst nodig, of het nu een strandboek is of een thriller zoals die van Teresa.

Met deze Instagram-post is Teresa net als iedereen, die een roman aanbeveelt die ze erg leuk vonden en waarvan ze denken dat andere mensen ze geweldig zullen vinden. Natuurlijk, wanneer mensen een boek aanbevelen, sms'en ze er een vriend over en posten ze er misschien niet over naar zoveel IG-volgers. Maar verder is dit een super herkenbare post.

5 Zaterdag en zondag zijn onderweg

Iedereen heeft moeilijke weken en mensen houden zoveel van Teresa omdat ze eerlijk zal zijn over het feit dat ze het moeilijk heeft. Ze deelde deze grappige meme over "betere dagen" die op komst zijn (ook bekend als het weekend).

Teresa is niet perfect en ze is in de problemen gekomen en deelde haar worstelingen op RHONJ en in haar memoires, Turning The Tables. Fans kunnen zich inleven in de ups en downs die ze heeft meegemaakt.

4 Zondagsdiner

Familiediners zijn voor veel mensen een belangrijk iets, en Teresa vindt het heerlijk om op zondag samen te komen met haar familie, genietend van eten en quality time.

Ze deelde deze foto van pasta en salade, die er allebei heerlijk uitzien, en het is herkenbaar om zo'n grote realityster op een weekendavond te zien genieten van een ma altijd met dierbaren.

3 Zelfzorg

Zelfzorg kan zoveel dingen zijn, en de meest populaire vormen zijn meestal bubbelbaden en spa-dagen. Teresa deelde met haar volgers dat ze zichzelf thuis wat massages heeft gegeven, en dat het erg leuk en nuttig was.

Teresa schreef in het bijschrift dat dit haar "verankert" en dat is zo herkenbaar. Iedereen heeft een manier nodig om te ontspannen en voor zichzelf te zorgen.

2 Zelfgemaakte Soep

Instagram is een plek om heerlijke recepten te delen, samen met foto's van geweldige restaurantma altijden en ontbijten die tijdens een tropische vakantie worden gegeten.

Teresa deelde deze soep die ze maakte op een koude winterdag, en het is zeker een van haar meest herkenbare posts. Hoewel ze veel selfies of foto's van chique evenementen plaatst waar ze er erg elegant uitziet, praat ze ook graag over koken thuis.

1 Glam Friends

Teresa en voormalig RHONJ-castlid Dina Manzo waren altijd beste vrienden, en het is lief om te zien dat ze nog steeds hecht zijn.

Onlangs zijn mensen op Instagram "uitgedaagd" om vrouwen te taggen die hen inspireren, en Teresa deelde dit bericht op haar Instagram en tagde haar vriend Dina. Dina merkte op en zei dat ze van Teresa houdt en voegde eraan toe: "Stuur nu je glamourploeg naar mij zodat ik lol kan posten." Teresa vecht misschien met sommige mensen in de show, maar het is duidelijk dat ze een aantal hele sterke vriendschappen heeft, en wat is er meer herkenbaar dan dat?

Aanbevolen: