10 belachelijk dure dingen die Adam Sandler heeft gekocht

Inhoudsopgave:

10 belachelijk dure dingen die Adam Sandler heeft gekocht
10 belachelijk dure dingen die Adam Sandler heeft gekocht
Anonim

Sinds hij voor het eerst in de schijnwerpers kwam dankzij zijn tijd bij Saturday Night Live en een reeks succesvolle hoofdrollen in films, heeft Adam Sandler een succesvol imperium opgebouwd met behulp van komedie. Hoewel de kwaliteit van zijn recentere films onder de loep is genomen door critici omdat ze zijn eerdere inspanningen niet nakwamen, verandert dat niets aan het feit dat Sandler een nettowaarde van $ 420 miljoen heeft verzameld.

Wat zou iemand kunnen doen met $ 420 miljoen op hun naam? Veel, als je tenminste Adam Sandler bent. Hier zijn slechts een paar dingen waaraan hij zijn miljoenen heeft uitgegeven.

10 Maserati's voor de hele volwassen cast

Adam Sandler lijkt het type man dat bereid is om alles en nog wat te doen voor de vrienden in zijn kring, vandaar dat hij een hele filmfranchise heeft gemaakt om de cast te bezaaien met zijn beste beroemde vrienden.

De franchise in kwestie is Grown-Ups, en die vrienden omvatten een ensemble van Kevin James, David Spade en Rob Schneider. Zoals Sandler onthulde in een interview met Howard Stern (h/t Hollywood Reporter), schonk Sandler ze allemaal Maserati's ter waarde van $ 200.000 elk als "dankjewel" voor de samenwerking met hem.

9 Het huis van $12 miljoen van Kurt Russell en Goldie Hawn

Spoiler alert: er zullen veel huizen op deze lijst staan. Wat geen al te grote verrassing mag zijn. Per slot van rekening zal elke miljonair die geld heeft om dit te doen waarschijnlijk huizen over de hele wereld kopen en daar in elk seizoen van het jaar wonen.

De meest indrukwekkende aankoop van een huis vond Sandler in 2004, toen hij $12 miljoen liet vallen op een huis van 13.000 vierkante kilometer dat ooit toebehoorde aan het lokale Hollywood-echtpaar, Goldie Hawn en Kurt Russell.

8 Liefdadigheid

Critici kunnen zeggen wat ze willen over Adam Sandler en zijn films, maar één ding dat niemand hem kan noemen is liefdeloos. Sandler schopt vaak het grote geld uit om aan belangrijke doelen te geven. Een van die doelen is het weggeven van $ 1 miljoen aan de Boys and Girls Club in Manchester en het ophalen van $ 15.000 voor Disney's Thirst Project ter ere van wijlen Cameron Boyce.

Buiten geld heeft hij ooit 400 Playstations gekocht en weggegeven aan Israël, allemaal voor de slachtoffers van de oorlog tussen Israël en Libanon.

7 Een huis in Miami

Het huis van Adam Sandler in Miami, aan de kust van de zee, is een lust voor het oog. Naast het feit dat Sandler een prachtig uitzicht heeft op de kust, geeft het Sandler en zijn familie ook de mogelijkheid om in het water te duiken wanneer hij maar wil.

Zo niet, dan kan hij gewoon in de schaduw van een van die hoge, ontspannende bomen zitten en genieten van het uitzicht terwijl hij een boek leest. Of niet. Het is zijn huis, hij kan doen wat hij wil, en we proberen zijn acties niet te dicteren.

6 Dodge Challenger

We weten dat hij Maserati's aan al zijn beste vrienden heeft gegeven, maar de vraag is aan wat voor soort auto's Adam Sandler zijn geld graag uitgeeft? Nou, vreemd genoeg hebben we Sandler nog nooit in een eigen Maserati zien stoppen.

In plaats daarvan hebben we hem in een Dodge Challenger SRT Hellcat zien rijden. Het is niet helemaal duidelijk in wat voor modeljaar hij reed, maar de 2020-versie kost momenteel maar liefst $ 59.000, wat ons een idee geeft van hoeveel Sandler voor zijn eigen heeft gekocht.

5 Een huis in Californië

Het eerder genoemde huis dat hij kocht van Goldie Hawn en Kurt Russell in Los Angeles is niet het enige Californische huis dat eigendom is van Adam Sandler. Hij is ook eigenaar van een huis in de wijk Pacific Palisades.

Dit huis wordt geaccentueerd door zeven badkamers en bijna 14 verschillende slaapkamers, allemaal met een enorm zwembad en een nog grotere tennisbaan in een monumentaal grote achtertuin. Zoals eerder vermeld, bezit Sandler veel huizen op zijn naam, maar dit is misschien wel de mooiste van het stel.

4 Massaassortiment gezichtsmaskers en handschoenen

Te midden van de huidige wereldwijde nieuwe coronaviruspandemie waarin we ons nog steeds bevinden, is de wereld verdeeld tussen degenen die ervoor kiezen om gezichtsmaskers te dragen in het openbaar en degenen die dat niet doen.

Onder degenen die ervoor kiezen om een masker te dragen, is Adam Sandler, die we nu vaak in het openbaar hebben zien verschijnen met verschillende ontwerpen van maskers en handschoenen. Dit laat ons toe om aan te nemen dat Sandler bootladingen geld op meerdere maskers en handschoenen moet hebben laten vallen, misschien zelfs enkele voor zijn gezin.

3 Zijn eigen filmstudio

De grootste toegangspoort tot het succes van Adam Sandler was de beslissing om zijn miljoenen te gebruiken om zijn eigen filmstudio te creëren, Happy Madison Productions. Hij richtte het bedrijf voor het eerst op in het jaar 1999 en meer dan 20 jaar later gaat het nog steeds goed.

Sandler en Co. hebben miljoenen verdiend via deze studio door meerdere kaskrakers te produceren - waarvan de meeste Sandler zichzelf in de hoofdrol wierp, zo niet zijn vrienden - zoals Mr. Deeds, Pixels, 50 First Dates, Don 't Knoeien met de Zohan, Little Nicky en Deuce Bigalow.

2 Een huis in Malibu

Het derde en laatste huis in Californië op deze lijst - en over het algemeen de laatste aankoop van onroerend goed van Adam Sandler die op deze lijst zal worden vermeld - is een veel eenvoudigere, maar effectieve stijl in vergelijking met de vorige huizen op deze lijst.

Terwijl de andere huizen op deze lijst werden bezet door weelderige luxe, is dit gewoon een groot, wit huis omgeven door prachtige graslanden. In dit geval, in tegenstelling tot de glitter en glamour die Hollywood normaal gesproken biedt, is de eenvoud heel erg mooi.

1 Family Shopping Sprees

Een ding dat bij dit alles niet verloren mag gaan, is het feit dat Adam Sandler een familieman is. Hij is net zo waarschijnlijk - zo niet meer - om geld te storten op zijn twee dochters - en, eerlijk gezegd, de rest van zijn familie - dan op zichzelf.

Dat feit werd vorig jaar pijnlijk duidelijk gemaakt toen hij vorig jaar op Super Bowl Sunday werd gespot op de Brentwood Country Mart om zijn kinderen mee te nemen op een kooptocht voor speelgoed, samen met zijn grootmoeder en schoonzus.

Aanbevolen: