10 belachelijk dure dingen die Harry Styles heeft gekocht

Inhoudsopgave:

10 belachelijk dure dingen die Harry Styles heeft gekocht
10 belachelijk dure dingen die Harry Styles heeft gekocht
Anonim

Harry Styles is een voormalig lid van de jongensband One Direction, maar is sindsdien voor zichzelf begonnen om een solocarrière te beginnen. Deze twee paden zijn zeer lucratief geweest, aangezien hij nu een nettowaarde van $ 80 miljoen heeft die hij kan uitgeven aan wat hij maar wil. Hij heeft veel gedaan voor het goede doel, maar hij heeft zichzelf getrakteerd op vrij dure dingen.

Deze lijst verzamelt enkele van de duurste items die deze muzikant heeft uitgegeven sinds zijn roem. Het lijkt misschien niet altijd logisch om sommige van deze aankopen te doen, maar als iemand zoveel waard is, maakt het niet zoveel uit. Blijf lezen om meer te weten te komen over enkele van de grotere aankopen die Harry Styles heeft gedaan!

10 Een kledingkoelkast (ongeveer $5.000)

Niemand weet echt hoeveel Harry Styles beta alt voor zijn persoonlijke temperatuurgecontroleerde kledingkluis, maar het kost hem waarschijnlijk minstens $ 5.000 per jaar. De gemiddelde opslageenheid van 10 'x 20' met klimaatregeling zal een persoon ongeveer $ 2.700 per jaar kosten. Styles heeft echter een aantal unieke voorzieningen aan zijn unit toegevoegd, zoals 24-uursbewaking en camera's in de kluis die overal ter wereld toegankelijk is voor het geval hij zijn designerkleding wil inchecken.

9 Vakantie naar het Caribisch gebied (ongeveer $ 15.000)

Sterren hangen vaak samen en Styles besloot met Adele en James Corden op reis te gaan naar de Caraïben. Ze brachten tijd door in Anguilla, genietend van het strand en hadden zelfs plezier in de plaatselijke restaurants waar ze een server een fooi van $ 2.020 gaven op een rekening van $ 472,50. De kostbare details van hun verblijf werden voor het publiek verborgen gehouden, maar fans kunnen schatten dat het hem ongeveer $ 15.000 kostte tussen zijn vluchten, eten en dure accommodatie.

8 Provocerend kunstwerk ($33, 000)

Kunst staat misschien niet bovenaan ieders lijstje, maar Harry Styles zag de waarde in van stukken gemaakt door Hayden Kays. Deze man maakt provocerende werken op zijn typemachine met korte blurbs en tekeningen die ongeveer $ 1.300 kosten. Styles kocht ongeveer 25 kunstwerken om in zijn huis op te hangen toen hij verliefd werd op de combinatie van komedie en provocatie in zijn stukken van art.

7 2012 Audi R8 Coupé ($130.000)

Harry Styles heeft iets met auto's, want hij kocht een Audi R8 Coupé voor ongeveer $ 130.000. Het duurt slechts 4,6 seconden voordat dit voertuig van 0 naar 60 mph gaat met een topsnelheid van 187 mph.

Deze auto is even flitsend als snel en fans begrijpen waarom hij besloot deze dure aankoop te doen. Het was ook bijna het begin van zijn roem, dus het is niet verwonderlijk dat hij besloot om na al zijn harde werk een nieuw voertuig te kopen.

6 Ferrari California Convertible ($195.000)

Deze muzikant is de trotse eigenaar van een Ferrari California Convertible die hij in 2012 kocht voor $ 195.000. Het is een van de voertuigen die hij graag rondrijdt in de Verenigde Staten en autofans zijn geobsedeerd door zijn voertuig. Hij koos voor een geheel zwarte versie en fans zijn er zeker van dat hij dol is op de krachtige V8-motor die onder de motorkap van zijn auto rust.

5 Beveiliging (ongeveer $1 miljoen)

Het is onduidelijk hoeveel Styles beta alt voor beveiliging, hoewel fans aannemen dat het minstens $ 1 miljoen is vanwege zijn immense populariteit en andere zangers gemiddeld deze kosten. Hij heeft nogal wat angsten gehad tussen een dakloze man die hem begon te stalken en beroofd werd met een mes, wat hem ertoe bracht de lijfwacht van Mick Jagger in te huren. Deze nieuwe toevoeging aan zijn beveiliging heeft ertoe geleid dat hij hem overal volgt, inclusief de afterparty's van verschillende evenementen met beroemdheden.

4 LA Mansion ($6,87 miljoen)

Styles bracht oorspronkelijk veel tijd door in Los Angeles en daarom kocht hij in 2016 een herenhuis in deze stad voor $ 6,87 miljoen. Hij verkocht het onlangs in 2019 voor $ 6 miljoen, omdat het duidelijk is geworden dat Londen waar deze muzikant het grootste deel van zijn vrije tijd doorbrengt.

Het had een aantal mooie voorzieningen, zoals een fitnessruimte, een bubbelbad en een privéterras dat uitkijkt over de stad. Fans zijn dol op het uiterlijk van dit pand, maar uiteindelijk besloot Styles dat hij dichter bij huis wilde gaan wonen.

3 New York Condo ($ 8,71 miljoen)

Het gerucht ging dat Harry Styles een appartement had gekocht in de wijk Tribeca in New York, waar veel beroemdheden wonen. Het heeft drie slaapkamers en aanrechtbladen van stenen platen, evenals tal van badkamers waar de gasten uit kunnen kiezen. Velen kiezen ervoor om in deze buurt te kopen vanwege het vermogen om de paparazzi buiten te houden om beroemdheden de privacy te geven die ze verdienen.

2 Drie herenhuizen in Londen ($ 19,4 miljoen)

Beroemdheden laten vaak een hoop geld aan hun huis vallen, en Styles is niet anders, want hij heeft eigenlijk drie huizen in Londen gekocht. Ze zijn over meerdere jaren gekocht, aangezien de eerste werd gekocht voor $ 3,8 miljoen toen hij nog maar 18 jaar oud was. Zijn volgende twee huizen in Londen zijn recenter vanaf 2019, toen hij nog eens $ 10,3 miljoen en $ 5,3 miljoen liet vallen op nog twee huizen in het gebied.

1 Een Londens Super Mansion ($30 miljoen)

Er is al vermeld hoe Styles de beslissing nam om drie herenhuizen in Londen te kopen, maar hij heeft grotere plannen in petto. De twee recentere herenhuizen die hij kocht, liggen naast elkaar en hij is van plan ze om te bouwen tot een superherenhuis voor $ 30 miljoen. Het gerucht gaat dat deze nieuwe ontwikkeling ervoor zal zorgen dat het pand 10 slaapkamers, een bioscoopzaal en een speelkamer heeft waar Styles en zijn gasten van kunnen genieten.

Aanbevolen: