Welk Disney Channel-personage ben jij? (Volgens je sterrenbeeld)

Inhoudsopgave:

Welk Disney Channel-personage ben jij? (Volgens je sterrenbeeld)
Welk Disney Channel-personage ben jij? (Volgens je sterrenbeeld)
Anonim

Disney biedt onvergetelijke personages, variërend van animatie tot live-action. Miljoenen kinderen groeiden op met Disney Channel en waren getuige van veel van de karakters van de shows. Om het nog interessanter te maken, zijn ze zeer divers in persoonlijkheid, en fans van sterrenbeelden zullen het fantastisch vinden om uit te zoeken welk teken een Disney Channel-personage is.

Of een personage nu een bevestigde verjaardag heeft of eigenschappen van een specifiek sterrenbeeld, het is leuk om te speculeren wat de Disney Channel-personages zijn. Benieuwd wie je krijgt? Hier zijn Disney Channel-personages voor elk sterrenbeeld.

12 Ram: Louis Stevens

Zelfs Stevens' Louis is zo optimistisch, energiek en moedig als een typische Ram, maar hij heeft ook de zwakke punten van de ram. Hij kan roekeloos zijn, wat bijdraagt aan zijn grappende karakter, een van zijn iconische eigenschappen in de show. Maar hij heeft wel een zachte kant en neemt het op tegen zijn familie en vrienden als dat nodig is.

11 Stier: Raven Baxter

Mensen geboren onder het Stier-teken zijn praktisch, materialistisch en vastberaden. Raven Baxter van That's So Raven heeft waardering voor mode en schoonheid, wat logisch is voor haar als modeliefhebber en met de gave om te ontwerpen.

Haar loyaliteit aan haar vrienden en later aan kinderen benadrukt ook haar representatie als Stier. Telkens wanneer haar paranormale gaven een rol spelen die te maken hebben met haar vrienden, zal ze doen wat ze kan om hen te helpen.

10 Tweelingen: Zack en Cody Martin

Zack en Cody Martin zijn een tweeling, waardoor het voor hen duidelijk is dat ze het Tweelingen-teken vertegenwoordigen. Het zijn twee verschillende persoonlijkheden waarbij Zack luier is op school, maar extravert en flirterig met meisjes.

Ondertussen is Cody slim, voorzichtig en attent. Wat ze gemeen hebben, is dat ze aanpasbaar, speels en nieuwsgierig zijn. Hoewel ze soms tegengesteld zijn, werken de twee goed samen als tweelingbroers.

9 Kanker: Harley Diaz

Kankers zijn gevoelige zielen met een enorme creativiteit, maar kunnen ook behoorlijk humeurig zijn. Harley Diaz van Stuck in the Middle vertegenwoordigt veel Kreeft-eigenschappen dat het een match made in heaven is. Ze is ook erg aardig en is dol op haar familie en vrienden.

Soms kan ze bazig en manipulatief zijn, maar niet in een verschrikkelijke mate sinds ze een jonge tiener is. Ondanks de gebreken die Kreeften hebben, overtreffen hun positieve eigenschappen enorm en Harley laat ze tijdens de show vaker zien.

8 Leo: Phineas Flynn

Net als het seizoen en het element dat ze vertegenwoordigen, zijn Leos gepassioneerd, innovatief en optimistisch. Dit is een van de redenen waarom Phineas Flynn het Leeuw-teken perfect vastlegt. Hij streeft ernaar om van elke zomerdag de beste ooit te maken, of hij nu een achtbaan in zijn achtertuin maakt of een band samenbrengt voor de verjaardag van zijn moeder en stiefvader. Net als een zonnige dag brengt Phineas warmte en positiviteit naar iedereen die het nodig heeft.

7 Maagd: Mabel Pines

Het is bevestigd dat Mabel van Gravity Falls op 31 augustus jarig is en dus het teken Maagd draagt. Net als zijn mede-aardetekens zijn Maagden praktisch, loyaal en hardwerkend, en dat vat ook de oudere Pines-tweeling samen.

Soms kan ze zelfingenomen en gevoelig zijn, maar dat overschrijft ze met haar gedreven persoonlijkheid. Hoewel ze meer bekend staat om haar positieve kijk op het leven, kan ze haar momenten hebben, en dat is waar een veranderlijk teken als Maagd doorheen kan.

6 Weegschaal: Kim Possible

Als cheerleader overdag en misdaadbestrijder 's nachts, is Kim Possible een voor gerechtigheid. Omdat Weegschaal bekend staat als het symbool van de weegschaal, waarderen ze vrede en zullen ze anderen voor zichzelf stellen. Als klap op de vuurpijl is ze ook een hetero-A studente die haar studie zeer serieus neemt. Ondanks dat ze schijnbaar perfect is, worstelt Kim nog steeds met typische middelbareschooldingen, zoals daten en rivaliteit met haar klasgenoot Bonnie.

5 Schorpioen: Alex Russo

Gezien hoe geheimzinnig Alex Russo moet zijn omdat ze een tovenaar is en zich fel en cool gedraagt, kan ze zonder problemen in het teken Schorpioen vallen. Net zoals het themalied van de show gaat: "Alles is niet wat het lijkt."

Ze is ook erg volhardend in het krijgen van wat ze wil, zelfs als ze de regels moet overtreden. En soms kan ze erg giftig zijn als de angel van een schorpioen, maar ze zal altijd veel om haar familie en geliefden geven.

4 Boogschutter: Miley Stewart/Hannah Montana

Het doel van een Boogschutter is om het beste van twee werelden te hebben. Hoewel Miley / Hannah ook als Tweeling zou kunnen passen, slaagt ze er ook in om eigenschappen van het veranderlijke vuurteken uit te drukken. Ze is avontuurlijk en enthousiast.

Tijdens haar optreden als Hannah weet ze haar fans naar zich toe te trekken en een glimlach op hun gezicht te toveren. En als een normale tiener kan Miley soms ongeduldig en aandachtzoekend zijn.

3 Steenbok: Teddy Duncan

Een paar eigenschappen waar een Steenbok om bekend staat, zijn hun liefde voor traditie, familie en verantwoordelijkheid. En om de zeegeit te vertegenwoordigen, past niemand minder dan Teddy Duncan van Good Luck Charlie op het kardinale aardeteken.

Met de setting van de show rond Teddy die haar pasgeboren zus advies geeft via videodagboeken, bepa alt ze de standaard om een slimme, verantwoordelijke en liefhebbende oudere zus te zijn.

2 Waterman: Andi Mack

Andi Mack is de belichaming van het waterdragerteken, Waterman. Ze is artistiek van hart en kan soms teruggetrokken worden, maar ze is een betrouwbare vriendin en ziet de wereld als haar oester, zelfs wanneer ze geheimen ontdekt tijdens de run van de show. Om nog maar te zwijgen, Andi is ook een slimme meid, wat van tijd tot tijd door haar vrienden wordt beweerd.

1 Vissen: Lizzie McGuire

En last, but not least, is het Vissen-teken. Hoewel haar geanimeerde zelf het tegenovergestelde kan laten zien van wat ze voelt, is Lizzie McGuire een zachtaardig en lief meisje, zelfs voor degenen die haar als een vijand beschouwen, zoals haar voormalige vriendin Kate.

En over haar geanimeerde zelf gesproken, de negatieve eigenschappen van Vissen worden als volgt beschreven: humeurig, verzonken in hun gedachten en kwetsbaar in situaties.

Aanbevolen: