Welke Ryan Gosling-film ben jij, gebaseerd op je dierenriem?

Inhoudsopgave:

Welke Ryan Gosling-film ben jij, gebaseerd op je dierenriem?
Welke Ryan Gosling-film ben jij, gebaseerd op je dierenriem?
Anonim

Ryan Gosling is een van de meest succesvolle en populaire Hollywood-acteurs van dit moment. Het doet geen pijn dat hij een definitie van een hartenbreker is, maar hij zou niet zo ver komen als hij deed zonder serieuze acteerkarbonades.

Gosling heeft een breed acteerbereik en verscheen in films van vele genres, van sciencefiction tot indiedrama's en romantische films. Het grappige aan Gosling is dat hij, hoewel hij een Canadese acteur is, in 1980 in Londen is geboren. Hij begon zijn carrière in de jaren negentig, maar maakte het pas in het begin van de jaren 2000 groot. Tegenwoordig gaat hij verder met zijn acteercarrière en is hij gelukkig getrouwd met Eva Mendes.

12 Ram: The Notebook (2004)

rachel mcadams en ryan gosling delen een boot in het notitieboekje
rachel mcadams en ryan gosling delen een boot in het notitieboekje

Dit artikel zou niet compleet zijn zonder een van Ryan Goslings meest gevierde films, en ook een van de meest populaire romantische films aller tijden waarin Gosling schittert naast Rachel McAdams. Rammen staan bekend als moedig, vastberaden, gepassioneerd en eerlijk. Gosling's karakter Noah is al deze dingen (en meer). Zijn reis om het meisje van wie hij houdt te krijgen en een goed leven voor zichzelf op te bouwen, zou nergens toe leiden als hij niet vastbesloten was om zijn dromen te vervullen en zijn ware gevoelens te verbergen.

11 Stier: Drive (2011)

Afbeelding
Afbeelding

De film Drive uit 2011 is intrigerend maar schijnbaar niet erg mensvriendelijk - net als Taurussen zelf, althans op het eerste gezicht. Mensen geboren in dit teken zijn complex en serieus, vastberaden en ambitieus, maar ze kunnen zich ook isoleren van anderen en alles opofferen voor hun doel. De hoofdheld heeft nauwelijks vrienden en niemand kent hem… totdat hij zich op een dag openstelt voor zijn buurman en zijn leven langzaam begint te veranderen. Maar het is nog steeds veel ingewikkelder dan dat en makkelijker om naar te kijken dan uit te leggen.

10 Gemini: Lars en het echte meisje (2007)

Afbeelding
Afbeelding

Gemini's zijn niet de meest sociale mensen ter wereld, maar ze zijn meestal aardig en gastvrij voor anderen - zelfs als het soms even kan duren voordat ze zich openstellen voor andere mensen. Ze hebben een zacht hart en zijn in staat tot grote liefde. Lars, de hoofdheld van deze film, is een perfect vriendje voor zijn vriendin Bianca. Het enige probleem is dat Bianca geen echt meisje is. Maar dat weerhoudt Lars er niet van om een liefdevolle relatie met haar te hebben die Geminis misschien begrijpt.

9 Kanker: The Nice Guys (2016)

Afbeelding
Afbeelding

Kanker zijn mensen die moeilijk te lezen zijn, omdat ze nogal humeurig en onvoorspelbaar kunnen zijn. Het ene moment zijn ze gelukkig, sociaal en zorgeloos, en het volgende moment kunnen ze uithalen als ze het gevoel hebben dat iemand hen niet op de juiste manier behandelt. The Nice Guys zijn net zo onvoorspelbaar en de film bevat veel gekke scènes en wendingen die het publiek op het puntje van hun tenen zullen houden.

8 Leo: Gek, dom, liefde. (2011)

Afbeelding
Afbeelding

Van alle sterrenbeelden zijn Leeuwen het meest waarschijnlijk groter dan het leven. Ze zijn brutaal en leuk, trekken graag de aandacht van de menigte, maar ze kunnen soms ook minder rekening houden met de gevoelens van andere mensen omdat ze voornamelijk op zichzelf gericht zijn.

Goslings held Jacob is het type persoon dat charmant en leuk is, maar meestal zichzelf boven anderen plaatst… totdat hij verandert en niet verandert. De film is net zo grappig en charmant als Leos meestal is, dus het zou een goede match voor hen moeten zijn.

7 Maagd: Blade Runner 2049 (2017)

Ryan Gosling in Blade Runner
Ryan Gosling in Blade Runner

Als iemand hard wil werken, moeten ze Maagd vragen om hen een handje te helpen. Mensen die in dit teken geboren zijn, nemen hun verantwoordelijkheden zeer serieus. Het lijkt misschien alsof ze allemaal werken en niet spelen, maar hoewel ze misschien niet zoveel vrienden hebben als meer open sterrenbeelden, zijn ze erg loyaal aan de mensen die dicht bij hen staan. Ze geven ook niet graag op, zijn hardwerkend en veerkrachtig. De belangrijkste held van deze film zal niet stoppen totdat hij zijn taak gedaan heeft en veel Maagden zouden daarmee kunnen sympathiseren.

6 Weegschaal: The Ides Of March (2011)

Afbeelding
Afbeelding

Weegschalen zijn vrijgevochten en ruimdenkende mensen die het beste willen voor de mensen om hen heen en ook voor de hele wereld. Ze zijn idealistisch en willen hogere doelen nastreven, maar kunnen soms burn-out raken als ze beseffen dat hun overtuigingen heel anders zijn dan de werkelijkheid. Goslings held Stephen begint met pure bedoelingen, maar uiteindelijk realiseert hij zich dat de man voor wie hij werkt niet zo goed is en hij moet beslissen wat hij met die kennis gaat doen.

5 Schorpioen: Gangster Squad (2013)

Afbeelding
Afbeelding

Schorpioenen zijn vindingrijke en dappere individuen die nooit opgeven, hoe lang het ook duurt om hun doel te bereiken. Ze hebben veel positieve kanten, maar ook negatieve - ze kunnen bijvoorbeeld gewelddadig, jaloers en wantrouwend zijn. Dat past goed bij een film over gangsters aangezien gangsters niet bekend staan om hun uitstekende zelfbeheersing. Bovendien gaan de helden van deze film meedogenloos achter wat ze willen, en daarbij brengen ze hun leven verschillende keren in gevaar.

4 Boogschutter: Half Nelson (2006)

Afbeelding
Afbeelding

Half Nelson was een van Goslings eerste meer prominente indiefilms. Gosling speelt een leraar die van dag tot dag overleeft totdat er iets gebeurt en hij besluit zijn leven ten goede te veranderen… en misschien ook het leven van zijn leerlingen als hij kan.

Idealen en het geloof dat dingen kunnen veranderen zijn belangrijk om te handhaven en niemand is hier beter in dan mensen geboren in het teken Boogschutter die van nature idealistisch en optimistisch zijn.

3 Steenbok: The Big Short (2015)

Ryan Gosling in de grote short
Ryan Gosling in de grote short

Steenbokken hebben het potentieel om zeer succesvol te zijn in het door hen gekozen werk - zolang ze er hun zinnen op zetten, kunnen ze bijna alles bereiken. Ze zijn gedisciplineerd, beschikken over een goede zelfbeheersing en zorgen ook voor goede managers. De helden van deze film komen met een gedurfd plan dat veel intelligentie en innerlijke kracht vereist om het voor elkaar te krijgen, maar ze slagen er toch in. Het is niet goed om teveel inspiratie van hen te putten, aangezien het criminelen zijn, maar hun gedeelde avontuur is nog steeds leuk om naar te kijken.

2 Waterman: First Man (2018)

Afbeelding
Afbeelding

Watermannen behoren tot de meest vooruitstrevende sterrenbeelden die er zijn. Ze zijn niet bang om nieuwe dingen uit te proberen en nieuwe wegen te zoeken waar andere mensen misschien te bang voor zijn. Het zijn onafhankelijke en originele denkers die goed presteren onder druk. Naar de maan gaan en de eerste persoon zijn die er ooit voet op zette, was geen gemakkelijke taak, maar Neil Armstrong van Gosling presteerde bewonderenswaardig dankzij zijn gevoel van kalmte en analytische geest.

1 Vissen: La La Land (2016)

Afbeelding
Afbeelding

La La Land is een zeer artistieke film over nog diepere gevoelens - daarom is het een goede match voor mensen geboren in het teken Vissen die artistiek, zachtaardig, wijs en muzikaal zijn. Beide helden van de film zijn getalenteerde en gevoelige jonge mensen die vele uitdagingen moeten aangaan die hen in de weg staan, maar hun liefde voor kunst is er altijd om hen kracht te geven wanneer ze die nodig hebben… zelfs als ze die niet bij elkaar kunnen vinden.

Aanbevolen: