Tom Brady & Gisele Bündchen: 10 dingen om te weten over hun relatie

Inhoudsopgave:

Tom Brady & Gisele Bündchen: 10 dingen om te weten over hun relatie
Tom Brady & Gisele Bündchen: 10 dingen om te weten over hun relatie
Anonim

Zijn Tom Brady en Gisele Bündchen een van de machtigste en meest succesvolle koppels ter wereld? Dat is een moeilijk ja. Wanneer een van de beste quarterbacks in de NFL trouwt met een van 's werelds grootste supermodellen, is het duidelijk dat ze het onderwerp zullen zijn van elke tabloid, blog en tijdschrift.

Na in 2009 te trouwen, heeft dit beroemde stel bewezen dat niet elk huwelijk in de publieke belangstelling in een schandaal eindigt. Dankzij hun sociale media-accounts hebben we Gisele's en Tom's mooie relatie met drie kinderen en heel veel gelachen kunnen zien. Blijf scrollen om meer te weten te komen over wat er achter gesloten deuren voor dit gezin zit!

10 Ze ontmoetten elkaar op een blind date

Hoe hebben Tom en Gisele elkaar precies ontmoet? Een blinde date! Gisele vertelde Jimmy Fallon dat al haar vrienden probeerden haar met verschillende mensen in contact te brengen en geen van hen ging goed… totdat ze Tom ontmoette.

Het paar ontmoette elkaar voor een drankje en terwijl ze zei: "Weet je, toen ik die vriendelijke ogen zag, werd ik letterlijk meteen verliefd." Na die datum bleven de twee elke dag praten en waren ze vanaf het begin eindspel.

9 Zijn ex was zwanger van zijn kind toen hij Gisele ontmoette

In het begin van de jaren 2000 had Tom Brady een relatie met actrice Bridget Moynahan, maar de twee gingen na twee jaar uit elkaar. Hij begon met Gisele te daten kort na de breuk en alles was goed. Twee maanden na hun relatie ontdekte Tom echter dat zijn ex-vriendin zwanger was van zijn kind… Om te zeggen dat het zijn relatie met Gisele onder druk zette, is een understatement.

Gisele schreef een autobiografie genaamd Lessons waarin ze in detail reflecteert op de situatie. Gisele zat vast in het midden: moest ze haar nieuwe vriend voor wie ze verliefd werd verlaten, zodat hij kon proberen om dingen uit te zoeken met zijn ex of moest ze aan zijn zijde staan en toekijken hoe hij vader werd? Gelukkig koos ze voor het laatste en behandelde zijn zoon Jack alsof hij van haar was toen hij in 2007 werd geboren.

8 Ze zijn twee keer getrouwd

Tom en Gisele hebben een paar jaar de tijd genomen om te daten voordat ze in het huwelijksbootje stapten. Met twee iconen in één relatie moesten ze zien hoe hun relatie zou werken met elkaars banen. Uiteindelijk heeft de liefde gewonnen. Tom vroeg haar in 2009 ten huwelijk en na "10 dagen" plannen kregen ze een relatie tijdens een kleine ceremonie in Californië.

Gisele droeg een prachtige Dolce & Gabbana voor hun beste vrienden en familie. Grappig genoeg hadden ze twee maanden na hun bruiloft in Californië een groter feest in Costa Rica, waar gasten van margarita's nipten en een ontspannen buitenfeest hadden.

7 Ze gingen naar huwelijkstherapie

Na 11 jaar huwelijk zijn er zeker ups en downs waar aan gewerkt moet worden. In april van dit jaar ging Brady zitten met Howard Stern en morste de thee over zijn ellende met zijn beeldschone vrouw. Volgens Harper's Bazaar was Gisele niet tevreden met hun huwelijk en vond hij dat haar man zijn deel niet deed.

In plaats van tijd met zijn gezin door te brengen na het voetbalseizoen, dook Brady voorover in zijn andere zakelijke ondernemingen, die niet goed pasten bij Gisele. Brady zei dat zijn vrouw hem een brief schreef waarin ze haar ongelukkigheid uitlegde, wat alles voor de atleet veranderde. Zoals hij zei: "Het punt van een relatie is dat het voor beide [partners] moet werken. Je kunt maar beter aan beide werken, want als je dat niet doet, is het niet duurzaam.”

6 Costa Rica is een speciale plek voor het paar

Als je je afvraagt waarom Tom en Gisele besloten om een tweede bruiloft in Costa Rica te houden, is dat omdat het een heel speciale plek is voor het paar. Ze hebben een huis in Santa Teresa en brengen de meeste van hun vakanties door in het kleine stadje en in hun villa aan het strand.

Als er paparazzi-foto's zijn van het paar dat over de stranden slentert of een vreugdevuur heeft, is dat meestal op hun Costa Ricaanse eigendom.

5 Het koppel is net verhuisd van Boston naar Florida

Na 20 jaar spelen voor de New England Patriots, nam Tom Brady na het seizoen 2019 de beslissing dat hij ergens anders fris zou beginnen. Het was een moeilijke beslissing voor de held uit Boston, maar hij koos voor de Tampa Bay Buccaneers.

Nadat hij met zijn vrouw en kinderen een leven in Boston had opgebouwd, verhuisde het hele gezin naar Tampa om Toms nieuwe team te steunen. Er doen geruchten de ronde dat Brady op zijn laatste been in zijn carrière zit en ergens anders wilde spelen voordat hij volledig met pensioen ging. Zou het in Tampa kunnen zijn? De tijd zal het leren.

4 Het paar is spiritueel

Lange Gisele-fans zouden weten dat de Braziliaanse inwoner spiritueel is. Ze mediteert elke ochtend, doet yoga en eet schoon. En nu blijkt dat ze een positieve indruk had op de NFL quarterback.

Volgens Business Insider heeft Gisele een ochtendoefening gemaakt om iemands intentie te bepalen en voor Tom om te volgen. Bij een zelfgemaakte alter met foto's van zijn kinderen, zei Tom: "Ik heb deze kleine speciale stenen en helende stenen en beschermingsstenen, en ze laat me een ketting dragen en deze druppels nemen die ze maakt en al deze mantra's zeggen …" Zo gek zoals het klinkt, zijn geweldige voetbalrecord liegt niet en nu zweert hij erbij.

3 Ze zijn een van de gezondste koppels in Hollywood

Als professionele atleet en supermodel is het logisch dat deze twee voor hun lichaam zorgen en letten op wat ze eten, maar het gaat veel dieper dan dat. Zoals Brady tegen Business Insider zei, draait alles bij Gisele om "de kracht van intentie", en dit gaat samen met eten. Met een persoonlijke chef-kok thuis merkte Closer Weekly op dat de Brady's wegblijven van witte suikers en meel, koffie vermijden en zich verstoppen voor zuivel.

Ze blijven ook uit de buurt van groenten die ontstekingen in het lichaam kunnen veroorzaken, waaronder tomaten en aubergines. Het stel is geen veganist, maar als ze vlees eten, is het meestal biologisch of met gras gevoerd.

2 Ze zijn ook een van de rijkste koppels ter wereld

Met Tom Brady als een van de meest succesvolle quarterbacks ooit op het voetbalveld en Gisele als een van de meest bekende modellen in de branche, moet dit stel groot leven. Voordat hij zich in 2015 terugtrok van de catwalk, was Gisele het best betaalde model gedurende "10 opeenvolgende jaren", aldus Business Insider.

Grappig genoeg werkt Gisele nog steeds in de industrie en verdient ze miljoenen, dus ze ging niet volledig met pensioen. Wat Brady betreft, hij heeft meer dan $ 200 miljoen verdiend aan voetbal in de loop van zijn 20 jaar spelen (exclusief aantekeningen). Samen heeft het paar een gecombineerd vermogen van meer dan $ 580 miljoen!

1 Ze hebben onlangs een gezamenlijke TikTok-video gedaan

Gisele stapte op de TikTok-trein en maakte een gezamenlijke video met Tom. De twee speelden een spel waarbij hun ogen gesloten waren en naar zichzelf of de andere persoon moesten wijzen wanneer hen een vraag werd gesteld.

Op de vraag "Wie verontschuldigt zich als eerste na een ruzie", dachten Gisele en Tom allebei van wel. Op de vraag "Wie is er meer verwend" en "Wie heeft de meeste kleren", waren beiden het erover eens dat het Tom was!

Aanbevolen: