10 beroemdheden die er helemaal niet uitzien als hun leeftijd

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden die er helemaal niet uitzien als hun leeftijd
10 beroemdheden die er helemaal niet uitzien als hun leeftijd
Anonim

Het verbazingwekkende van de rijken en beroemdheden is dat ze de tools hebben om er op hun best uit te zien en zich op hun best te voelen. Terwijl sommigen kiezen voor plastische chirurgie om er jonger uit te zien, gaan anderen voor dure producten en spabehandelingen. Als je net zoveel in de pers staat als deze 10 beroemdheden, is niets te ver weg om er op hun best uit te zien.

Het schokkende aan deze beroemdheden is dat ze op de een of andere manier ouder zijn geworden zonder ook maar een rimpel te krijgen. Na verloop van tijd vergeten fans hoe oud hun favoriete beroemdheden zijn, omdat ze er bijna uitzien alsof er helemaal geen tijd is verstreken.

10 Jennifer Lopez: 50 jaar oud

Geboren op 24 juli 1969, Jlo is slechts een paar weken verwijderd van het bereiken van haar 51e verjaardag! Met een stralende huid en een lichaam dat op alle mogelijke manieren perfect gedefinieerd is, zou Jennifer Lopez gemakkelijk eind 30 of 40 kunnen zijn.

Om haar lichaam zo strak mogelijk te houden, concentreert Jlo zich op dagelijks sporten en zo schoon mogelijk eten. Volgens Oprah Mag verbergt Jlo zich voor overdreven bewerkte voedingsmiddelen en eet hij mager vlees. Als het gaat om haar fitnessregime, dekt ze alle basissen: kern, onderlichaam en armen.

9 Boris Kodjoe: 47 jaar oud

Acteur Boris Kodjoe staat bekend om zijn ongelooflijke uiterlijk. De wereld merkte zijn talenten (en zijn uiterlijk) op toen hij in 2002 in Brown Sugar speelde en sindsdien onder meer in Station 19 en The Last Man on Earth was.

Met een prachtige huid en zachte ogen is Boris schokkend 47 jaar oud (8 maart 1973). De knappe acteur is sinds 2005 getrouwd met collega-actrice Nicole Ari Parker en heeft twee kinderen met haar.

8 Gabrielle Union: 47 jaar oud

Gabrielle Union is zo verbluffend als maar kan. De mooie actrice werd geboren in oktober 1972, waarmee ze 47 jaar oud was. De knaller is geboren en getogen in Nebraska, maar ze ging naar de UCLA voor haar bachelor in sociologie voordat ze acteerde.

Iedereen werd verliefd op Gabrielle nadat ze haar in vroege rollen als Bring it On en 10 Things I Hate About You had gezien. Tegenwoordig is de carrière van Union sterker dan ooit, en dat geldt ook voor haar persoonlijke leven. Ze is getrouwd met haar oude liefde, NBA-speler Dwayne Wade

7 Jared Leto: 48 jaar oud

Hoe is Jared Leto 48 jaar oud? De dubbele dreiging is een kerstbaby, geboren op 26 december 1971. Op 48-jarige leeftijd won de acteur een Academy Award, een Golden Globe en een SAG Award voor zijn rol in Dallas Buyers Club.

Het was zijn meest overtuigende en prikkelende rol tot nu toe. Volgens zijn IMDb-pagina heeft Leto al vijf projecten uitgezocht voor 2021 en daarna - waaronder een project met zijn rol als The Joker.

6 Gwen Stefani: 50 jaar oud

Als je naar een foto van Gwen Stefani op 19 en 50 jaar zou kijken, zou het enige verschil haar modekeuzes zijn. Gwen heeft die bleke huid die niet zo veel te zien is als een vlek. Heeft ze zelfs poriën!? Ze stra alt als ze een kamer binnenloopt, het is moeilijk te geloven dat ze in oktober 50 werd.

Stefani is sinds 2015 samen met vriend en countryzanger Blake Shelton na een ontmoeting op The Voice. En hoewel ze zo verschillend zijn als het komt, lijken de twee ongelooflijk verliefd.

5 Jim Parsons: 47 jaar oud

Jim Parsons speelde 12 seizoenen lang Dr. Sheldon Cooper in The Big Bang Theory. In de show wordt verondersteld dat Cooper in de dertig is - ook al heeft hij een babyface die zou kunnen suggereren dat hij achter in de twintig is. In het echte leven nadert Parsons de 50 op 47-jarige leeftijd!

De ongelooflijk jong ogende acteur werd geboren in maart 1973 en kreeg zijn start in het theater. Hij begon te werken aan off-broadway-shows voordat hij kleinere rollen kreeg in Judging Amy voordat hij zich aanmeldde als Sheldon Cooper voor 12 jaar. Tegenwoordig geniet de 47-jarige van het leven met zijn man Todd Spiewak en waagt hij zich aan nieuwe projecten die niets met TBBT te maken hebben.

4 Iman: 64 jaar oud

Iman is een van de eerste echte supermodellen van onze generatie en op 64-jarige leeftijd is ze nog steeds een van de mooiste vrouwen ter wereld. Oorspronkelijk geboren in Somalië, bracht Iman haar tijd door in zowel Kenia als Egypte om op verschillende scholen te studeren.

Pas op de universiteit in Zuid-Afrika werd ze benaderd om model te worden. Daarna verhuisde ze naar de VS en werd meteen een hit. Ze trouwde met legende David Bowie tot zijn overlijden in 2016. Hoewel ze niet meer op de catwalk staat, is ze nog steeds nauw betrokken bij de mode- en cosmeticawereld.

3 Samuel L. Jackson: 71 jaar oud

Samuel L. Jacksons stem is net zo bekend als zijn gezicht. Hij is gewoon een van die acteurs die elk project waar hij aan deelneemt nagelt. En hoe vreemd het ook klinkt, Samuel L. Jackson is 71 jaar oud. Jackson, geboren in 1948, begon te werken in de jaren '70, maar vond echt zijn weg in de jaren '90.

Sinds zijn start heeft hij een BAFTA gewonnen voor zijn rol in Pulp Fiction, een Black Reel Award voor Django Unchained en een NAACP Image Award voor Time to Kill. Maar wat nog ongehoord is aan deze acteur (afgezien van zijn leeftijd) is dat hij sinds de jaren '80 getrouwd is met dezelfde vrouw, LaTanya Richardson! Dat gebeurt nooit in Hollywood!

2 Halle Berry: 53 jaar oud

Halle Berry maakte haar naam in Hollywood bekend als serieuze actrice na het winnen van de Best Actress Award bij de Academy Awards voor haar rol in Monster's Ball. Ze was de eerste Afro-Amerikaanse vrouw die de prijs won, terwijl de wereld haar succes steunde. Na het winnen speelde Halle in X-Men, Swordfish en was zelfs een Bond-girl in Die Another Day.

En op 53-jarige leeftijd vertraagt ze niet. De alleenstaande moeder van twee kinderen acteert nog steeds en heeft een tweede liefde gevonden: sporten. Haar Instagram staat vol met inspirerende video's van haar training met haar trainer. Er is geen centimeter van haar die eruitziet als een vrouw van in de vijftig. In feite herdefinieert ze de leeftijd.

1 John Stamos: 56 jaar oud

John Stamos zal misschien voor altijd bekend staan als oom Jessie dankzij zijn tijd op Full House. Hij speelde zo'n charmante en charismatische rol dat het moeilijk is om hem niet te associëren met oom Jessie in elke rol die hij in de toekomst zal spelen. Meer recentelijk speelde hij een kleine rol in de Netflix-thriller You.

Geboren op augustus 1963, nadert Stamos snel zijn 57e verjaardag en het leven kan niet zoeter voor hem zijn. Hij is pas getrouwd met Caitlin McHugh en is de vader van een lieve kleine jongen die in 2018 werd geboren.

Aanbevolen: