Maude Apatow's 10 beste Instagram-outfits

Inhoudsopgave:

Maude Apatow's 10 beste Instagram-outfits
Maude Apatow's 10 beste Instagram-outfits
Anonim

Maude Apatow is een getalenteerde actrice die bekend staat om haar werk aan HBO's Euphoria, evenals films als Other People en The King of Staten Island. Ze is ook de dochter van de bekende Hollywood-producer Judd Apatow, die verantwoordelijk is voor films als Superbad, Bridesmaids en This Is 40. Haar moeder is actrice Leslie Mann, bekend van films als Blockers en The Other Woman.

Maude staat al geruime tijd in de schijnwerpers, toen ze als kind in de films van haar vader te zien was. Ze is nu in de twintig en heeft haar eigen onafhankelijke carrière opgebouwd. Ze staat bekend om haar humor, verlegen persoonlijkheid en klassieke stijl. Blijf lezen om 10 van Maude's beste Instagram-outfits te zien die haar sfeer perfect weerspiegelen.

10 Chanel

Maude plaatste een foto op haar Instagram van een mode-evenement voor het iconische merk Chanel. Op de foto is Maude te zien met Chanel in een stijlvol, maar toch casual ensemble.

De outfit bestaat uit een roze vest dat is weggestopt in een licht gewassen spijkerbroek met hoge taille, gecombineerd met een dunne, metalen riem. Haar schoenen en tas maken de look compleet, waardoor dit verreweg een van de beste voor haar is.

9 Leer

Hoewel Maude's stijl meestal draait om zwierige jurken en bloemenpatronen, is deze andere look er een die ze zeker heeft genageld. Deze foto van haar Instagram is van een fotoshoot met een tijdschrift en toont een scherper element van Maude's gevoel voor stijl met een oversized leren jack van Dior.

Ze merkte zelfs op dat deze outfit anders is dan waar ze normaal voor gaat, maar dat ze er toch dol op is in haar bijschrift.

8 Overall

Maude stylet haar outfits meestal om volledig gecoördineerd en samenhangend te zijn, dus de speelsheid van deze outfit is een verrassend element voor haar gevoel voor mode, maar werkt goed voor haar.

De outfit op deze Instagram-foto pronkt met een overall opgerold bij de enkels, die is gecombineerd met een paar harige, roze teenslippers en een grote, zwarte slappe hoed. Hoewel deze look afwijkt van de typische kleding van Maude, laat het een jeugdige en unieke kant van haar zien.

7 Matchen met haar kat

Deze foto van Maude's Instagram is een van de leukste en grappigste van al haar inhoud. Op de afbeelding is Maude te zien met een shirt met lange mouwen en een patroon met rode maansikkels.

Het grootste deel van deze look is het feit dat ze matcht met haar kat, Honey, die een shirt draagt dat gemaakt is van hetzelfde patroon en hetzelfde materiaal. Deze bijpassende look is modieus en hilarisch en laat Maude's obsessie met haar huisdier zien.

6 Rode jurk

De hier getoonde foto is van een van de vele berichten op Maude's Instagram met foto's van haar tijdschriftartikelen. Dit pronkt met een van haar favoriete looks van een fotoshoot, die bestaat uit een prachtige rode jurk.

De rode jurk is buitengewoon uniek, met mouwen met ingewikkelde kanten details. Deze sierlijke jurk is perfect te combineren met een paar zwarte laarzen en voegt een edgy element toe aan deze look en maakt het hele fashionstatement compleet.

5 Roos Details

Maude blijft meestal weg van strakke, nauwsluitende jurken, aangezien de meeste van haar outfitkeuzes draaien om het opnemen van vloeiende, losse jurken. Deze jurk is echter een succes. Hoewel het misschien een beetje buiten de comfortzone van Maude ligt, is de jurk op deze Instagram-foto origineel en voortreffelijk.

De jurk pronkt met een zwart, rood en groen patroon van wat rozen lijkt te zijn, met een lange sleep aan de achterkant die zo ongelooflijk goed werkt bij Maude.

4 Strandjurk

Maude's Instagram wordt overspoeld met foto's van fotoshoots die ze heeft gedaan voor tijdschriften, en in dit geval voor haar fotograafvriend. Maude's Instagram is samenhangend in zijn esthetiek, die perfect wordt weergegeven in deze foto die pronkt met een van de schattigste outfits op haar pagina.

Het toont Maude die lacht op een strand terwijl ze een eenvoudige, doorschijnende jurk draagt met rode kleuren en bloemendetails die lijken op een tulpachtige bloem.

3 Statement accessoire

Deze look van Maude's Instagram laat zien hoe belangrijk statement pieces in elke garderobe zijn. De outfit die op deze foto wordt getoond, geeft weer hoe een statement-stuk een hele outfit compleet kan maken, in dit geval een felroze Chanel-tas.

Maude combineerde een marineblauwe en witte jurk met witte sneakers, wat een verder simpele look is. De toevoeging van de roze Chanel-tas voegt echter levendigheid en kleur toe die de hele outfit afmaken.

2 Typisch Maude

De outfit die op deze Instagram-foto wordt getoond, is misschien wel degene die de esthetiek van Maude's stijl het beste weerspiegelt. Deze foto toont Maude in een gele jurk met bloemenpatroon en ingewikkeld gedetailleerde details.

De jurk is de blauwdruk voor traditionele vrouwelijkheid, dat is wat Maude uitstra alt met de meeste van haar mode-keuzes. Deze look is een prachtige weergave van de stijlen waarin Maude zich het meest op haar gemak voelt, evenals de stijlen waar ze het meest van lijkt te houden.

1 Cowboylaarzen

Maude poseerde voor de camera op deze foto op haar Instagram en pronkte met haar unieke paarse jurk. De jurk, met gepofte schouders en een kleur met ruches, is alleen origineel, maar deze outfit wordt nog interessanter met de keuze van schoenen.

Deze jurk wordt gecombineerd met een onverwachte toevoeging van bruine cowboylaarzen, die vreemd genoeg heel verbazingwekkend werken. Het contrast van bruin en paars zorgt voor een niet zo typisch paar dat eigenlijk samen schattig is.

Aanbevolen: