10 van de best geklede beroemdheden op Instagram

Inhoudsopgave:

10 van de best geklede beroemdheden op Instagram
10 van de best geklede beroemdheden op Instagram
Anonim

Beroemdheden staan bekend om de artistieke uitspraken die ze doen, waarvan veel vanuit een modestandpunt. Er zijn zoveel beroemdheden die trends hebben gecreëerd, ongelooflijke bewegingen in de industrie hebben gemaakt en zelfs zelf modemerken hebben gecreëerd. Mode is een belangrijk onderdeel van de entertainmentindustrie en beroemdheden en mensen in de publieke belangstelling gebruiken het om zichzelf uit te drukken en hoe ze willen verschijnen.

Popsterren, filmsterren en beroemdheden zijn over het algemeen geweldig in het creëren van trends en het geven van inspiratie aan hun vele fans. Blijf lezen om enkele van de best geklede beroemdheden op Instagram te zien, die zeker zullen inspireren.

10 Lady Gaga

Lady Gaga is misschien wel een van de grotere beroemdheden die een statement maken. Het is bekend dat ze fans in de loop van haar carrière schokte met ongelooflijk uitgebreide en unieke outfits, waaronder haar iconische vleesjurk en een jurk gemaakt van Muppets.

Haar stijl evolueert tijdens de release van elk nieuw album dat ze maakt, en haar huidige look bestaat uit roze haar, veel leer en glamoureuze make-up.

9 Barbie Ferreira

Barbie Ferreira is een model en actrice die bekend staat als Kat in Euphoria van HBO. Barbie gaat vaak naar Instagram om te pronken met haar modieuze looks, die allemaal ongelooflijk uniek en edgy zijn. Veel van haar looks omvatten broeken met hoge taille en crop-tops, die meestal worden gecombineerd met een opvallende laars en veel accessoires.

Haar Instagram is de plek waar je moet zijn als je op zoek bent naar outfitinspiratie die iedereen uit zijn typische garderobe zal dwingen en tot iets leuks zal dwingen.

8 Ashley Benson

Ashley Benson is een ongelooflijk goed geklede beroemdheid, die vaak pronkt met haar beste outfits op haar sociale media-pagina's. Ashley's typische kleding online is een zwarte spijkerbroek, een wit T-shirt en een leren jack, wat alleen al een klassieke look is.

Ze plaatst echter ook vaak meer ingewikkelde outfits, zoals die op deze Instagram-foto met een jurkachtig gewaad gecombineerd met een hoge top en een rode baret.

7 Amandla Stenberg

Amandla Stenberg is een actrice en muzikant met een onberispelijk gevoel voor stijl. Amandla heeft, net als de meeste beroemdheden, een grote aanhang op haar sociale-mediasites en gebruikt Instagram om updates en foto's van het leven te delen, waarbij veel haar outfits laten zien.

Amandla heeft een ongedwongen en ontspannen gevoel voor stijl, hoewel ze haar outfits vaak opfleurt met geweldige make-up en accessoires, zoals het jasje en de bedauwde glamour op deze Instagram-foto.

6 Harry Styles

Harry Styles is een mode-icoon dat voortdurend grenzen verlegt en gendernormen vernietigt. Harry creëert voortdurend nieuwe looks die de maatschappelijke normen van herenmode trotseren. Hij is vaak gezien met make-up, dameskleding en traditioneel "vrouwelijke" accessoires.

De outfit die in deze Instagram-post wordt getoond, is daar een weerspiegeling van, want hij draagt een ingewikkeld pak met sprankelende, paarse details. Zijn modestatements zijn echt geweldig en werken goed bij elk geslacht.

5 Zendaya

Zendaya staat al sinds jonge leeftijd in de schijnwerpers, met in de hoofdrol op Disney Channel-shows en werkte zich op naar series zoals Euphoria van HBO, die een eigen gevoel voor mode heeft.

Zendaya heeft een ontspannen stijl als ze geen pers doet of evenementen bijwoont, en ze bewijst dat een goede stijl niet noodzakelijk gelijk staat aan mooie kleding. Deze Instagram-post weerspiegelt dat sentiment en pronkt met een atletische set die Zendaya combineerde met high-topconverse.

4 Brigette Lundy-Paine

Brigette Lundy-Paine kreeg aandacht voor haar rol in Netflix's Atypical. Ze is actief op haar sociale-mediasites, gebruikt haar platform om licht te werpen op belangrijke doelen, werkt als activist voor de LGBTQ+-gemeenschap en is actief antiracistisch.

Haar stijl is ongelooflijk, want ze draagt unieke ensembles, zoals de outfit die in deze Instagram-post wordt getoond, en pronkt met een unieke broek en sneakers en gouden oorbellen.

3 Paul Mescal

Paul Mescal maakte zijn debuut in de tv-adaptatie van Sally Rooney's Normal People, die geweldige recensies ontving. De mode van zijn personage in de show was geweldig, maar zijn gevoel voor mode in het echte leven is nog beter.

Paul houdt het klassiek met een vintage, jaren 80-stijl, en deze Instagram-foto weerspiegelt dat perfect, pronkend met zijn jas, witte spijkerbroek en hoge sneakers gecombineerd met rood en blauw gestreepte sokken.

2 Emma Roberts

Emma Roberts is een soort modekameleon, omdat ze constant verschillende stijlen laat zien en perfect edgy, klassieke en mooie stijlen draagt. Haar Instagram-account is daar een weerspiegeling van, aangezien ze voortdurend outfitfoto's plaatst en haar gevoel voor mode laat zien.

Dit is een van haar preppy en klassieke looks, ze draagt een mini-jurk met lange mouwen en veel pastelkleuren, die ze combineerde met een paar zwarte enkellaarsjes die de hele look samenbinden.

1 Lil Nas X

Lil Nas X is relatief nieuw in zijn beroemdheidsstatus, maar hij past perfect bij de rekening. Zijn Instagram is een weerspiegeling van zijn persoonlijkheid en stijl, en hij plaatst veel foto's om zijn gevoel voor stijl te laten zien, wat verbluffend is.

Deze look van zijn Instagram bestaat uit een geweldige combinatie van kleuren, waaronder een corduroy broek en een bijpassende gekleurde rugzak, met een rood shirt en een licht spijkerjack. Hij voegde ook een paar Gucci-sneakers toe om de look af te maken.

Aanbevolen: