Dwayne Johnson en Kylie Jenner zijn nu onttroond als de best betaalde beroemdheden van Instagram

Inhoudsopgave:

Dwayne Johnson en Kylie Jenner zijn nu onttroond als de best betaalde beroemdheden van Instagram
Dwayne Johnson en Kylie Jenner zijn nu onttroond als de best betaalde beroemdheden van Instagram
Anonim

Ze zijn niet langer de best betaalde beroemdheden van Instagram.

De "Instagram Rich List" 2021 is onthuld! Het is een jaarlijks uitgebrachte lijst die beroemdheden, Instagram-beïnvloeders en sportpersoonlijkheden rangschikt op basis van hoeveel ze worden betaald voor elke post die ze promoten op het socialemediaplatform. Vorig jaar stond Black Adam-acteur Dwayne Johnson op nummer één, met beautymagnaat Kylie Jenner op nummer 2.

Beide persoonlijkheden zijn respectievelijk onttroond op nummer 2 en 4, en een wereldberoemde voetbalster heeft hun naam bovenaan de lijst gevonden!

Cristiano Ronaldo rekent meer dan $1,5 miljoen aan

Hij is niet voor niets de meest gevolgde Instagram-persoonlijkheid! Cristiano Ronaldo geniet een glamoureuze beroemdheidsstatus, want hij is tenslotte een ongelooflijke voetballer. De Portugese inwoner heeft een onthutsend vermogen van $ 500 miljoen, en nu weten we waar veel vandaan komt!

De lijst met de best betaalde beroemdheden van Instagram voor 2021 is bekend en Cristiano Ronaldo heeft de eerste plaats ingenomen. Met meer dan 359 miljoen volgers op de sociale netwerksite zou Ronaldo $1.604.000 per post verdienen!

Sociale media zijn niet de enige bron van inkomsten voor de controversiële sportman en in 2020 kwam $ 70 miljoen van zijn jaarinkomsten uit zijn Juventus-salaris. Zijn belangrijkste merkdeals zijn onder meer zijn geruchtenovereenkomst van een miljard dollar met Nike, samenwerking met GOAT-brillen en zijn exclusieve geurdeal.

Nu Ronaldo dit jaar bovenaan de Instagram Rich List staat, verdienen beroemdheden als Dwayne Johnson en Kylie Jenner, die ook gebruikmaken van hun populariteit voor persoonlijke merken en forse loonstrookjes, niet zoveel als de veelgeprezen sportster.

Acteur en voormalig WWE-worstelaar Dwayne Johnson, die meer dan 275 miljoen volgers heeft, verdient ongeveer $1.523.000 voor gesponsorde samenwerkingen, en Kylie Jenner verdient iets minder dan $1.5m voor haar berichten. Op nummer 3 hebben we een nieuwe aankomst - zangeres Ariana Grande, die momenteel $1, 510, 000 verdient voor elke gesponsorde post.

Andere beroemdheden die in de top 10 verschijnen zijn reality-tv-ster en media-persoonlijkheid Kim Kardashian, zangeres-actrice Selena Gomez en de legendarische Beyoncé.

Justin Bieber, Lionel Messi en Kendall Jenner behoren ook tot de 10 best verdienende Instagram-persoonlijkheden!

Aanbevolen: