10 van de best verkochte parfums voor beroemdheden ooit

Inhoudsopgave:

10 van de best verkochte parfums voor beroemdheden ooit
10 van de best verkochte parfums voor beroemdheden ooit
Anonim

Beroemdheden zijn goed in het gebruiken van hun populariteit om zoveel mogelijk winst te behalen. Hoewel ze misschien om één ding bekend staan, vertakken ze vaak naar andere zakelijke ondernemingen om te proberen wat extra geld te verdienen. Ze zullen bedrijven beginnen zoals kledinglijnen of cosmeticalijnen, en sommigen springen zelfs in de geurindustrie, die erg populair lijkt te zijn bij beroemdheden. Het maken van een geur is een manier voor een beroemdheid om creatief te worden, iets te ontwerpen met hun gelijkenis in gedachten en het met winst aan hun fans te verkopen. Het is gemakkelijk om te doen, daarom doen zovelen het.

In de loop der jaren zijn er zoveel beroemdheden geweest die hun eigen geuren hebben gemaakt, en velen hebben er meer dan één gemaakt. Sterren als Jennifer Lopez, Justin Bieber en Beyoncé hebben veel succes geboekt in de geurwereld, en hebben het in hun voordeel gebruikt, door een aantal geuren te creëren die hun fans kunnen kopen. Deze beroemdheden hebben een aantal van de best verkochte parfums gehad en zijn er miljoenen en miljoenen dollars mee binnengekomen.

10 Jennifer Lopez - Glow

Hoewel het momenteel voelt als 2002 nu Jennifer Lopez en Ben Affleck weer bij elkaar zijn, is het helaas bijna 20 jaar later. Naast Jennifer's relatie was een van de grootste dingen die uit 2002 kwamen, ze had ook haar extreem succesvolle en populaire geur, Glow by JLo.

Het parfum was zo populair dat winkels hun schappen niet gevuld konden houden. Zelfs bijna 20 jaar na de release is het nog steeds een van de meest populaire celebrity-geuren die er zijn. Glow by JLo maakte de weg vrij voor zoveel andere geuren van beroemdheden, aangezien ze in totaal 24 geuren heeft uitgebracht.

9 Elizabeth Taylor - Witte diamanten

Elizabeth Taylor maakte ook de weg vrij voor celebrity-geuren met haar kenmerkende geur, White Diamonds. Ze ontwikkelde en bracht haar geur voor het eerst uit in 1991. Het is de bestverkochte celebrity-geur ter wereld, aangezien er jaarlijks miljoenen worden verkocht. Ze bracht andere geuren uit, Black Pearl en Passion, maar niets kwam zo dichtbij als het succes van White Diamonds. Zelfs lang na haar dood wordt haar parfum nog steeds verkocht en is het nog steeds erg populair. Je kunt het bijna overal in de schappen vinden.

8 Justin Bieber - Someday

Als je net zo beroemd en populair bent bij tieners en tweens als Justin Bieber, is het logisch dat je je eigen geur wilt uitbrengen. In de loop der jaren heeft Justin verschillende geuren uitgebracht, maar zijn meest populaire was Someday.

Toen de geur voor het eerst werd uitgebracht bij Macy's, kon het warenhuis de geur niet in de schappen houden en verkocht het parfum constant uit. Someday was zo populair dat het in slechts drie weken $ 3 miljoen aan detailhandelsverkopen opleverde. De geur was recordbrekend omdat het het geurrecord versloeg dat in 2010 door Beyoncé werd neergezet voor haar geur Heat.

7 Diddy - Onvergeeflijk

Een andere bestverkochte parfum van beroemdheden is niemand minder dan Diddy's kenmerkende geur, Unforgivable. Sinds de release in 2007 heeft Diddy miljoenen verdiend met Unforgivable, samen met zijn andere geuren die hij heeft uitgebracht. Om ervoor te zorgen dat zijn bestverkochte geur iedereen kan bereiken, besloot hij er twee versies van te maken, een cologne voor mannen en een parfum voor vrouwen. Het was slim om te doen, want het verhoogde zijn omzet steeds verder. Diddy bewees dat als je slim bent over je bedrijf, je het nog verder kunt laten gaan.

6 Britney Spears - Nieuwsgierig

Britney Spears heeft in de loop der jaren een aantal parfums en geuren uitgebracht, maar geen van hen was zo populair als Curious. Toen het parfum voor het eerst uitkwam in 2004, werd het al snel de bestverkochte geur van 2004, aangezien het meer dan $ 100 miljoen verkocht. Er werd ook gemeld dat Curious in slechts vijf jaar meer dan 500 miljoen flessen had verkocht. Wat de geuren van beroemdheden betreft, rook deze eigenlijk best goed, wat Britney hoogstwaarschijnlijk heeft geholpen bij de verkoop. Decennia later kan de geur nog steeds worden gekocht en is veruit een van de best verkochte geuren van beroemdheden aller tijden.

5 Sarah Jessica Parker - Stash

Sarah Jessica Parker heeft ook een van de best verkochte geuren van beroemdheden die er zijn in de geurwereld. Haar geur, Stash, is niet voor niets een bestseller. SJP nam een pagina uit Diddy's boek en besloot haar publiek uit te breiden door niet twee afzonderlijke geuren te creëren, maar een enkele geur die zowel mannen als vrouwen zou kunnen verwennen. Stash combineerde houtachtige geuren met grapefruit en wat lichte bloemen om een geur te creëren die bij iedereen goed zou ruiken, ongeacht hun geslacht.

4 Rihanna - Reb'l Fleur

Het lijkt alsof alles wat Rihanna aanraakt in goud verandert, en hetzelfde geldt voor haar geur, Reb'l Fleur. We weten al dat Rihanna weet wat ze doet als het gaat om make-up en andere cosmetica, maar daarvoor was ze een expert op het gebied van geuren. Haar parfum kwam in 2011 uit, ruim voordat ze in de cosmetica-industrie zat, en deed het ongelooflijk goed, aangezien het alleen al in het eerste jaar miljoenen verdiende. Rihanna moet aantekeningen hebben gemaakt van haar vrienden over het maken van haar eigen parfum, en het werkte zeker.

3 Beyoncé - Heat

Natuurlijk moest Beyoncé ook de parfummarkt betreden met haar parfum, Heat. Voor Justin Bieber en Rihanna kwam Beyoncé in de parfumwereld. Hoewel Beyoncé in de loop der jaren verschillende geuren heeft uitgebracht, kon geen van hen tippen aan haar geur, Heat. Hoewel het sindsdien is onttroond, was het de bestverkochte celebrity-geur aller tijden. Dit verbaast ons niet, want alles wat Beyoncé lijkt aan te raken, verandert in goud omdat ze zo succesvol is in alles wat ze doet, inclusief geuren!

2 Gwen Stefani - Harajuku Lovers

Gwen Stefani is een zeer slimme zakenvrouw, daarom had ze ook een zeer succesvolle geur, Harajuku Lovers. Gwen was creatief met haar geur, ze maakte niet slechts één geur, maar vijf tegelijk. In haar Harajuku Lovers-collectie zijn er vijf geuren, vier ervan gewijd aan Harajuku-personages in Japan, en een ervan is gebaseerd op haar eigen kenmerkende geur. Het was voor haar een creatieve manier om fans ertoe te brengen veelvouden te kopen en alle vijf de geuren te verzamelen, en daarom is het een van de meest succesvolle celebrity-parfums die er zijn.

1 Jessica Simpson - Fancy

Jessica Simpson is zelf een zeer succesvolle zakenvrouw, aangezien ze een aantal producten onder haar naam heeft uitgebracht, van kleding tot schoenen en zelfs een geur. Haar parfum, Fancy, is een van de best verkochte parfums die er zijn. In de loop der jaren heeft Jessica verschillende geuren onder haar naam uitgebracht, maar van allemaal is Fancy veruit de meest succesvolle. Het was zeer succesvol omdat het rook naar een ander populair parfum in die tijd, Viva La Juicy van Juicy Couture, maar het was voor een meer betaalbare prijs die zeker bijdroeg aan het succes ervan.

Aanbevolen: