Maisie Williams’ 10 beste Instagram-outfits

Inhoudsopgave:

Maisie Williams’ 10 beste Instagram-outfits
Maisie Williams’ 10 beste Instagram-outfits
Anonim

Getalenteerde actrice Maisie Williams is vooral bekend van haar rol als Arya in de populaire show Game of Thrones. Maisie speelde vanaf een ongelooflijk jonge leeftijd in de show en is opgegroeid in de schijnwerpers, omringd door kunstenaarschap.

Naast een carrière als actrice heeft Maisie verschillende manieren gevonden om zichzelf te uiten. Een van die manieren is via mode, wat heel duidelijk is na een snelle blik op haar sociale media-profielen. Maisie's Instagram-account staat vol met foto's die haar gevoel voor mode laten zien. Blijf lezen om 10 van Maisie's beste Instagram-outfits tot nu toe te zien.

10 Coach

Op deze Instagram-foto prijst Maisie het modemerk Coach, terwijl ze een outfit draagt die volledig van het merk is. Deze look is een van de meest originele op haar pagina en ze draagt de veelkleurige look feilloos. De outfit bestaat uit een jurk die gelaagd is op een doorschijnende zwarte blouse met lange mouwen.

De jurk-blouse-combinatie wordt gecombineerd met een prachtig paar rode schoenen met studs. Het gebruik van verschillende patronen en lagen in deze outfit maakt het zo succesvol.

9 Dierenprint

De subtiele toevoeging van een patroon in deze outfit gedragen door Maisie voegt een element van plezier toe aan een verder neutrale look. De outfit die op deze Instagram-foto wordt getoond, laat zien hoe geweldig een outfit van helemaal zwart eruit kan zien.

Maisie was weersbewust in deze outfit, ze droeg een groot pufferjack en een lange zwarte spijkerbroek. De ster van deze look zijn echter de laarzen met dierenprint waarmee Maisie haar zwarte ensemble heeft gecombineerd, en het zorgt ervoor dat deze outfit echt opv alt.

8 Roze

Fans weten dat Maisie de koningin van haarstijlen is, omdat ze voortdurend de kleur, snit en stijl van haar haar verandert en bijwerkt. Deze look is er echter een die haar modekeuzes op deze foto complimenteert, aangezien het thema van de look roze lijkt te zijn.

Op deze foto draagt Maisie wat lijkt op een veelkleurige jurk met kralen en bloemmotieven die de jurk bedekken. Ze voegde accessoires toe die bij de look passen, zoals een paar zwarte oorbellen. Het beste accessoire is echter het roze van haar haar.

7 Casual

Hoewel Maisie vaak wordt blootgesteld aan veel high fashion, heeft ze ook een geweldig gevoel voor stijl als het gaat om casual en comfortabele kleding.

Deze Instagram-post van Maisie is daar het bewijs van, want ze poseert voor de camera met een schattige look die ook nog eens comfortabel is. Deze outfit heeft een oversized sweatshirt met lange mouwen, maar het beste deel van de look is zeker de mosterdgele muts.

6 Overeenkomend

Maisie en haar vriend zijn iconisch als het op mode aankomt. Deze look van Maisie's Instagram is een van de vele die haar en haar vriend matchen.

Deze outfit toont ze allebei in bijpassende, oversized truien van Charles Jeffrey die allebei Loverboy lezen. De truien zijn gecombineerd met een spijkerbroek en Maisie voegde een feloranje tasje toe aan haar outfit, evenals een gouden ketting. Dit is absoluut een machtspaar.

5 zwarte laarzen

Maisie droeg een casual outfit op deze Instagram-foto en combineerde zwarte laarzen in gevechtsstijl met de look. Op deze foto wordt ze afgebeeld met een wit T-shirt met grafische print in een spijkerbroek met hoge taille.

De accessoires zijn echter wat deze look echt creëert. Maisie voegde een zonnebril met groot montuur toe, een zwarte bandana om haar nek en een uniek uitziende crossbodytas met gouden details. De zwarte gevechtslaarzen en het roze haar maken deze leuke look af.

4 Leren jas

Er zijn een paar verschillende stijlen die Maisie vaak ziet dragen, en een t-shirt over een jurk dragen is er een die ze vaak uittrekt. Deze Instagram-foto is daar het bewijs van en ze heeft het gekruid met een aantal geweldige details.

Ze combineerde deze combinatie van wit t-shirt en jurk met een gedrapeerd, zwart, leren jack dat over haar schouders werd gedragen, wat een coole en relaxte sfeer aan deze outfit toevoegt.

3 kleuren

Maisie is een meester in het integreren van kleuren in haar garderobe en toch een klassieke look te behouden. Deze foto toont dat sentiment, aangezien Maisie een aantal ongelooflijk kleurrijke stukken draagt. De outfit die hier wordt getoond, bestaat uit een gestreepte, kleurrijke broek, een gele trui gedetailleerd met een rode en roze dinosaurus en laarzen met dierenprint.

Deze look bevat verschillende patronen en stijlen en zorgt er op de een of andere manier voor dat ze allemaal naadloos samenwerken, waardoor een uniek en ander modestatement ontstaat.

2 Overall

Deze Instagram-foto laat Maisie zien in een zwarte overall die perfect gestyled is. Maisie hield deze look kleurgecoördineerd en eenvoudig, met een zwart-wit gestreept shirt met lange mouwen onder de overall, dat zelfs een overall-jurk zou kunnen zijn.

Ze voegde een paar grote zilveren ringen toe die passen bij de details op de overall, die bestaat uit zilveren hartvormige gespen. Deze outfit is schattig en eenvoudig, en Maisie heeft het verbazingwekkend goed gedaan.

1 Converse

Maisie's Instagram wordt overspoeld met leuke, jeugdige en originele outfits die meestal bestaan uit stukken waarvan je in eerste instantie niet zou denken dat ze bij elkaar passen. Deze outfit is daar een voorbeeld van, want Maisie combineerde een avondjurk met een paar sneakers.

De hier getoonde outfit werkt echter zo ongelooflijk goed. De look, bestaande uit een lange jurk in slipstijl, gecombineerd met een zwarte hoge top, is de perfecte kruising tussen casual en klassiek.

Aanbevolen: