Wat andere acteurs hebben gezegd over het werken met Will Smith

Inhoudsopgave:

Wat andere acteurs hebben gezegd over het werken met Will Smith
Wat andere acteurs hebben gezegd over het werken met Will Smith
Anonim

Voordat Will Smith The Fresh Prince of Bel-Air werd, was hij beroemd en brak. Smith had succes gevonden met de hit " Parents Just Don't Understand", verdiende een hoop geld en verpletterde het, toen kwam Uncle Sam bellen. Toen hij naar The Fresh Prince of Bel-Air ging, was Smith vastbesloten om niet twee keer dezelfde fout te maken. Hij pakte de stukken op en is tot op de dag van vandaag een van de grootste sterren op aarde.

Door de jaren heen heeft Smith films gemaakt, waarvan vele kassucces zijn geweest. Bij elke film en televisieshow kwamen castleden die hun ervaring met Will Smith hebben gedeeld. Mocht je je afvragen hoe het is om met de Gemini Man ster te werken, hier is een voorproefje.

Bijgewerkt op 21 april 2022: Will Smith is momenteel een behoorlijk controversieel figuur in Hollywood. Nadat hij Chris Rock een klap had gegeven tijdens de Oscars, bekritiseerden veel beroemdheden zijn acties, terwijl veel meer hem kwamen verdedigen. Hoewel Smith wordt gestraft door de Academy of Motion Picture Arts and Sciences en de distributeurs van veel van zijn aankomende projecten, heeft hij duidelijk nog steeds veel steun van zijn vrienden in Hollywood.

Hoe je je ook voelt over Smiths acties bij de Oscars en de gevolgen waarmee hij nu wordt geconfronteerd, één ding is duidelijk: Will Smith is geliefd bij heel veel mensen die in het verleden met hem hebben samengewerkt. Hoewel sommige mensen misschien aarzelen om ooit nog met Smith samen te werken nu hij zo'n controversieel figuur is, zullen er veel meer zijn die de kans aangrijpen om samen te werken met de Academy Award-winnaar.

10 Margot Robbie

Margot Robbie heeft tot nu toe met Will Smith aan twee films gewerkt; de komedie-dramafilm Focus en Suicide Squad. Op de vraag hoe het was om met Smith te werken, zei Robbie: "Hij was heel anders dan ik dacht dat hij zou zijn, want hij stopt echt veel van zichzelf in zijn karakter. Hij heeft zo'n energie over zich. Dat is niet iets dat je kunt onderdrukken. Dat zal in veel van zijn optredens zijn … Hij is ook ongelooflijk slim en ongelooflijk professioneel."

Ze was echter blijkbaar niet zo blij met hem toen ze samen auditie deden voor Focus, maar dat is een heel ander verhaal.

9 Charlize Theron

Charlize Theron en Will Smith hebben samen aan drie films gewerkt: Hancock en het vervolg uit 2008 en The Legend of Bagger Vance. Theron zei over het werken met Will Smith voor de tweede keer: Ik denk dat als je het de tweede keer doet, er iets in orde was de eerste keer. Dat is zeker wat er is gebeurd. Ik bedoel, we hadden een geweldige tijd om samen te werken.”

8 Martin Lawrence

Als acteurs zijn Will Smith en Martin Lawrence culturele iconen die simpelweg hun magie naar Bad Boys, Bad Boys II en de drie-quel die 25 jaar later kwam, brengen. In een interview met Ellen DeGeneres onthulde Lawrence dat hij Will hielp de baan te krijgen, dankzij een aanbeveling van zijn zus, en dat was pas na 5 minuten praten met hem. We hadden veel lol. Het was onze grote eerste film waar we mee begonnen', zei Lawrence.

7 Janet Hubert

Lange tijd was er een zure relatie tussen Smith en de originele tante Viv van The Fresh Prince of Bel-Air. Je was in staat om vooruit te komen, maar je kent die woorden … een zwarte vrouw 'moeilijk' noemen in Hollywood is de kus des doods. Het is al moeilijk genoeg om een vrouw met een donkere huidskleur te zijn in deze business.” zei Hubert op de reünie van Fresh Prince, waar zij en Smith uiteindelijk vrede sloten.

6 Nia Long

Actrice Nia Long noemt The Fresh Prince of Bel-Air een groot deel van haar carrière. Long speelde eerst de rol van Claudia in het tweede seizoen van de show en nam later de rol van Lisa op zich in het vijfde seizoen. Over het werken met Smith, zei ze: “Will Smith…ik hou zoveel van hem. Hij is zo'n… hij is een geboren leraar. Hij leeft absoluut volgens zijn eigen regels, en hij zou altijd gewoon door de deur komen met deze enorme hoeveelheid liefde en energie en deze overvloed aan geven en steun. Hij gelooft dat hij alles kan, en dat was de eerste keer dat ik ooit een zwarte man die positie heb zien innemen.”

5 Elise Neal

Hoewel de meeste mensen niets dan positieve dingen te zeggen hebben over het werken met Will Smith, had actrice Elise Neal, net als Janet Hubert, een andere ervaring op de set van All of Us. Elise Neal zei tijdens een interview met de HipHop Uncensored-podcast dat ze wegliep van de sitcom vanwege Will en Jada's constante staat van ongeluk. Volgens haar verspreidden ze dat ongeluk naar anderen. "Ik was niet gelukkig op die set omdat mensen me op een manier behandelden waarvan ik kon zien dat ze ongelukkig waren." zei Neal.

4 Mena Massoud

In 2019 speelde Mena Massoud samen met Will Smith in Aladdin. In een interview met Good Morning Britain deelde Massoud zijn ervaring met de iconische acteur. “Toen we naar Jordanië gingen, kwamen we allemaal in de woestijn en daar was een zeer intieme cast en crew. We kwamen in de woestijn en daar was champagne en dansers en de bètawinden gaven ons deze prachtige sjaals. Blijkt dat Will dit grote feest voor ons heeft gegeven. Dat is het soort man dat hij is.”

3 Tommy Lee Jones

Tommy Lee Jones speelde samen met Will Smith in het succes uit 1997, Men in Black. Jones zei over Will Smith: “Will is een geweldig persoon. Hij is een goede acteur en hij is in staat om met andere acteurs om te gaan. Hij is erg gul. Hij is het soort man dat naar een set komt in de hoop iedereen te vermaken. Hij moet ervoor zorgen dat iedereen lacht, en als er een man op de hoek staat met een beetje licht, zal hij rechtstreeks naar die man gaan en ervoor zorgen dat die man lacht."

2 Jaden Smith

Niet zo veel kinderen in Hollywood kunnen opscheppen dat ze met hun ouders hebben gewerkt. Jaden Smith werkte echter op jonge leeftijd met Will aan The Pursuit of Happyness en brak later alleen uit met Karate Kid (die zijn vader produceerde). Over het werken met zijn vader zei Jaden: “Het is een familiebedrijf. Net zoals iemand een pizzeria zou hebben en het hele gezin daar zal werken, dat is wat het is. Dit is ons familiebedrijf. Dus het is echt heel natuurlijk voor mij.”

Jaden tweette schijnbaar ter ondersteuning van de Oscar-acties van zijn vader.

1 Tatjana Ali

Tatyana Ali speelde de rol van Ashley Banks in The Fresh Prince of Bel-Air. Over haar samenwerking met Will Smith zei ze: Hij is een bal van energie, en dat is hij nog steeds. Niet eens een bal, hij is net een explosie van energie als hij de kamer binnenkomt. Dat is precies hoe hij was, en hij is ongelooflijk grappig en een geweldige verteller en zo charismatisch. Hij maakte me gewoon aan het lachen.”

Aanbevolen: