10 geweldige dingen die Danielle Fishel heeft gedaan sinds Boy Meets World

Inhoudsopgave:

10 geweldige dingen die Danielle Fishel heeft gedaan sinds Boy Meets World
10 geweldige dingen die Danielle Fishel heeft gedaan sinds Boy Meets World
Anonim

Danielle Fishel is de koningin van TGIF, de vriendelijkste beroemdheid die je ooit zult ontmoeten, en een van de meest getalenteerde actrices/regisseurs in het vak. Ze staat bekend om haar iconische rol als Topanga Lawrence in Boy Meets World (1993-2000) en Girl Meets World (2014-2017).

Nadat Boy Meets World eindigde in 2000, bleven Danielle Fishel en haar co-sterren dicht bij elkaar en zijn dat tot op de dag van vandaag nog steeds. Danielle heeft een aantal bijzondere verhalen gedeeld over dat deel van haar leven en haar band met de BMW-familie, maar ze heeft door de jaren heen ook veel andere toffe dingen gedaan. Volg Danielle op Instagram om meer te weten te komen over de spannende projecten die ze tot nu toe uitvoert, en bekijk deze tien geweldige dingen die ze heeft gedaan sinds Boy Meets World.

10 Meer acteren

Danielle zette haar succesvolle acteercarrière voort toen Boy Meets World eindigde. In de vroege jaren 2000 werkte ze in theaters, tv-films en speelde ze gastrollen in afleveringen van Nikki en Yes, Dear.

Hoewel de succesvolle ABC-serie van de ster was afgelopen, toonden steeds meer fans interesse in Boy Meets World via herhalingen, wat al snel resulteerde in de wilde en toegewijde fandom die de show nog steeds heeft.

9 Het gerecht

Van 2008 tot 2011 presenteerde Danielle The Dish op het Style Network, een show die lijkt op The Soup van zusternetwerk E!. Op The Dish gaf Danielle commentaar op de toenmalige popcultuurmomenten, televisieclips en nieuws over beroemdheden. Ze was altijd in stijl, miste geen tel en bleek een uitstekende satiricus te zijn. Danielle werkte ook als verslaggever van beroemdheden bij PopSugar, gaf advies en deelde grappige verhalen.

8 Hogeschoolonderwijs

Tijdens het werken aan The Dish werkte Danielle ook aan haar bachelor. Ze ging naar de California State University, Fullerton, en studeerde in 2012 af met een graad in psychologie. Het is geweldig dat ze dit doel tijdens haar werk heeft bereikt en anderen heeft geïnspireerd hetzelfde te doen.

7 Girl Meets World

Boy Meets World-fans werden gek toen de spin-off Girl Meets World werd aangekondigd. De show ging in première op Disney Channel in 2014 en liep drie seizoenen. Het was geweldig om Danielle Fishel en Ben Savage als ouders te zien; zowel oudere als jongere fans genoten van het nieuwe hoofdstuk van de familiegeschiedenis van Matthews. Danielle was betrokken bij de creatieve kant van de show, schreef een van de afleveringen en regisseerde er vier.

6 Huwelijk en moederschap

Danielle Fishel en Jensen Karp waren eigenlijk kennissen op de middelbare school. Ze kwamen weer bij elkaar en trouwden in november 2018. Jensen is een podcast/radio-persoonlijkheid, schrijver, producer en voormalig rapper. De schattige zoon van het stel, Adler Lawrence Karp, werd geboren in juni 2019. Ze zijn uitstekende ouders en kunnen niet perfecter voor elkaar zijn.

5 Comic-Con-optredens

Danielle is toegewijd aan haar miljoenen fans. Ze is verschenen op panels en op meet-and-greets van vele Comic-Con-conventies met Ben Savage, Will Friedle, Rider Strong en William Daniels. De vriendjes van Boy Meets World hebben het samen naar hun zin en geven diepgaande antwoorden op de brandende vragen van hun fans over de show.

4 Be Free Door Danielle Fishel Haarverzorgingslijn

Danielle Fishel heeft altijd het mooiste haar gehad. Topanga sneed beroemd haar lange lokken in seizoen vier van Boy Meets World. Jaren later bracht Danielle een passieproduct tot stand waar mensen van alle haarstijlen baat bij hebben: Be Free van Danielle Fishel. Ze lanceerde de haarverzorgingslijn in 2019 als een dierproefvrije, veganistische en kleurveilige optie. De shampoo, conditioner en hoofdhuidverversing kregen lovende recensies.

3 Regie

Danielle heeft veel acteerervaring, maar ze is ook een begenadigd regisseur. Ze regisseerde afleveringen van Girl Meets World terwijl ze haar rol als Topanga opnieuw vertolkte, en ze is doorgegaan met het regisseren van afleveringen van andere populaire Disney Channel-shows.

Onlangs was haar werk te zien op Sydney to the Max, Coop & Cami Ask the World en Raven's Home. Danielle werkt graag met de kinderen op de set en is geweldig in haar werk. Het is geweldig om haar naam te zien in de aftiteling van elke aflevering.

2 Scorantine

Danielle en Jensen hebben iets episch voor hun fans gedaan tijdens de eerste vier maanden van de coronaviruspandemie. De Scorantine-spelshow kwam in een droom naar Jensen, maar werd al snel realiteit voor honderden gelukkige Instagram-volgers. Drie keer per week gaven Jensen en Danielle items uit hun huis weg aan willekeurig geselecteerde fans die trivia-vragen correct konden beantwoorden. De show zal nu af en toe een traktatie zijn voor massale Instagram omdat het naar een heel speciale plek is verhuisd.

1 Het Karps-netwerk

Het Karps Network biedt niet alleen twee keer per maand Scorantine, maar ook maandelijks spannende nieuwe podcasts van Danielle en Jensen. Fans kunnen lid worden door zich te abonneren via het Karps' Patreon-account. Voor slechts $ 5 per maand kunnen de "fandemics" verbonden blijven met hun favoriete koppel in Hollywood. Het project is een fantastisch cadeau-idee voor fans, en het toont de talenten van Jensen en Danielle voor podcasting en het hosten van de beste sociaal afstandelijke spelshow die er is.

Aanbevolen: