Big Brother: 10 huisgasten die in Griffoendor zouden worden gesorteerd

Inhoudsopgave:

Big Brother: 10 huisgasten die in Griffoendor zouden worden gesorteerd
Big Brother: 10 huisgasten die in Griffoendor zouden worden gesorteerd
Anonim

Big Brother is een van de langstlopende reality-/competitieprogramma's in de ether. Nu, in zijn 22e seizoen, zal Big Brother ergens deze zomer worden uitgezonden met geruchten over een cast met alle sterren.

De Harry Potter-franchise is ook een cultklassieker en is geliefd bij velen. Combineer beide samen en het zou een interessante tijd opleveren. Het huis van Griffoendor staat bekend als dapper tot op het punt van roekeloosheid, ridderlijk en gedurfd. Het is het meest populaire huis in de serie.

Als gevolg hiervan zijn de huisgasten die in dit huis zouden komen, degenen die mensen zich waarschijnlijk nog lang zullen herinneren. Hier zijn 10 Big Brother-gasten die in Griffoendor zouden worden gesorteerd.

10 Britney Haynes

Afbeelding
Afbeelding

Britney was in seizoen 12 en 14 van Big Brother en was hilarisch in beide. Ze won zelfs America's Favorite Houseguest voor seizoen 12. Ze is ook een grote fan van Harry Potter. Hoewel Britney verkleed is als Luna op die Instagram-foto, die in Ravenklauw is, is ze perfect voor Griffoendor omdat ze charismatisch, geestig, gedurfd is en veel vrienden heeft gemaakt.

Haynes durft omdat ze opstond tegen de pestkoppen in huis. Ze is ook een van de meest populaire spelers die uit het spel komt, want ze werd 4e en 8e.

9 Brett Robinson

Brett maakte deel uit van een van de meest succesvolle allianties in de geschiedenis van Big Brother. Level Six runde het huis bijna elke week in seizoen 20. Brett stond bekend als goofy, dapper en roekeloos. Toen hij ruzie kreeg met Angela "Rockstar", hield hij zijn hoofd koel.

Wat betreft roekeloosheid, Brett vernietigde het huis in de enige VETO-wedstrijd die hij won, Hide and Got VETO. Hij kreeg ook vriendjespolitiek omdat hij in de top 3 stond voor America's Favorite Houseguest. Hij werd 6e.

8 Janelle Pierzina

Janelle was in seizoen 6, 7: All-Stars en 14, en ze was een wedstrijdbeest. Ze was altijd vastbesloten om te winnen en deed dat ook. Janelle was ook erg gedurfd toen ze Dr. Will Kirby vertrouwde in seizoen 7 en hem uitzette bij de laatste vier toen het op de finale aankwam.

Pierzina bereikte de derde plaats in zowel seizoen 6 als 7, maar werd als vierde uitgezet in seizoen 14. Ze is een van de meest populaire huisgasten aller tijden en heeft de meeste dagen in huis met James Huling.

7 Jeff Schroeder

Jeff was een gast in seizoen 11 en 13. Hij eindigde op de 5e en 7e plaats. Jeff liet duidelijk zijn ridderlijke kant zien toen hij zijn showman, en nu zijn vrouw, Jordan Lloyd, het hof maakte. Hij was erg geduldig met haar en een echte heer.

Schroeder toonde zijn dappere kant toen hij de staatsgreep had, wat leidde tot de uitzetting van Jessie Godderz, een van de grootste vijanden van het huis. Jeff is ook een favoriet bij de fans, hij heeft twee keer America's Favorite Houseguest gewonnen.

6 Danielle (Dani) Donato-Briones

Dani verscheen in seizoen 8 en 13 van Big Brother. Ze won verschillende competities in haar eerste seizoen, wat haar vastberadenheid liet zien en haar naar de tweede plaats leidde.

Donato-Briones nam deel aan seizoen 8 met haar vervreemde vader en het toonde haar moed toen ze met hem naar de finale ging. In seizoen 13 werd Dani 8e en ontmoette ze haar nu-echtgenoot, Dominic. Ze wordt beschouwd als een van de beste spelers om het spel te spelen.

5 Kathryn (Kat) Dunn

Oh, Kat! Ze speelde in seizoen 21 en werd 10e. Kat zou in Griffoendor worden geplaatst vanwege haar vastberadenheid om te winnen, maar ze zat ook vaak in de buurt en wist eraan te ontsnappen.

Dunn was extravert en bedacht veel slogans die haar gedenkwaardig maakten. Dit toonde ook haar zelfvertrouwen, terwijl ze door het huis ging en ze tegen iedereen zei en zich niet bekommerde om de gevolgen ervan. Dunn was moedig om samen te werken met een showman en iemand die ze van buitenaf kende.

4 Tommy Bracco

Tommy stra alt de persoonlijkheid van Griffoendor uit. Iedereen houdt van hem en hij is extravert, moedig, vastberaden en ridderlijk. Hij had een reeds bestaande relatie met Christie Murphy en was dapper genoeg om het na haar uitzetting aan het huis te onthullen, wat hem het spel had kunnen kosten.

Bracco was dapper, in de zin dat hij zijn hart uit danste en iedereen zijn ware persoonlijkheid liet zien. Bracco speelde 5e, na trouw te zijn gebleven aan zijn bondgenoten in het spel, en stond in de top 3 voor America's Favorite Houseguest.

3 Frank Eudy

Frank speelde in seizoen 14 en 18 en werd 7e en 12e. In zijn eerste seizoen werd hij helemaal alleen gelaten nadat zijn alliantie was uitgezet, maar hij bleef vastberaden. Toen Frank Hoofd Huishouden was, deed hij de dappere stap om van doelwit te veranderen.

Eudy werd beschouwd als een van de beste fysieke spelers in de geschiedenis van de game en won in zijn eerste seizoen de titel van America's Favorite Houseguest. Hij werkte samen met Mike "Boogie" in zijn tweede seizoen en creëerde een enorm doelwit op zijn rug toen ze Chilltown 2.0 vormden.

2 Kaycee Clark

Kaycee was een wedstrijdbeest. Haar vastberadenheid om te winnen stelde haar in staat om uiteindelijk seizoen 20 te winnen. Ze bleef trouw aan haar eerste deal met alliantielid, Tyler Crispen, en bracht hem naar de laatste twee.

Clark durfde, won wedstrijden die ze niet hoefde te winnen, en zette een doelwit op haar rug. Ze was populair onder de huisgasten en had met niemand ruzie, zelfs niet met haar alliantieleden.

1 Hayden Moss

Hayden won seizoen 12 nadat hij trouw bleef aan zijn alliantie, de Brigade. Hij had de meeste wedstrijdoverwinningen van het seizoen. Bovendien eerde Moss zijn laatste twee alliantie met Lane Elenburg.

Hayden kreeg al vroeg in de wedstrijd een spektakelstuk en maakte vrijwel onmiddellijk een doelwit op zijn rug. Zijn partner werd echter over hem weggestemd. Hij is absoluut een Griffoendor omdat hij loyaal, vastberaden en geliefd was bij velen.

Aanbevolen: