10 90 dagen verloofde castleden die in Griffoendor zouden worden gesorteerd

Inhoudsopgave:

10 90 dagen verloofde castleden die in Griffoendor zouden worden gesorteerd
10 90 dagen verloofde castleden die in Griffoendor zouden worden gesorteerd
Anonim

Iedereen weet dat degenen die in het Griffoendor Hogwarts House zijn ingedeeld, bekend staan als moedig, gedurfd en elke uitdaging aangaan die op hun pad komt. Hoewel ze ook roekeloos kunnen zijn, is het vertrouwen van een Griffoendor ongeëvenaard en gaat hun eerlijkheid een lange weg.

Fans die geobsedeerd zijn door TLC's 90 Day Fiancé en de meerdere spin-offs van de show, zien mogelijk dezelfde kenmerken van een Griffoendor in sommige paren in de show. Degenen die dapper genoeg zijn om de VS achter zich te laten, in een vreemd land wonen en nieuwe culturen en ervaringen aangaan, vertonen zeker tekenen van een Griffoendor. En een paar van de castleden hebben een extra stap gezet om bij degenen te zijn van wie ze houden, wat anderen ook zeggen. Bekijk hieronder de tien castleden van 90 dagen verloofde die in Griffoendor zouden worden gesorteerd!

10 Elizabeth is de broodwinner in de familie

Afbeelding
Afbeelding

Elizabeth ontmoette Andrei toen ze op bezoek was in Ierland en sindsdien klikte het koppel, verhuisde naar Florida en verwelkomde een dochtertje. Andrei komt oorspronkelijk uit Moldavië en zijn relatie met de familie van Elizabeth is niet geweldig, omdat ze vaak ruzie maken in de show. Elizabeth slaagt er echter in kalm te blijven en de verschillen tussen haar familie en Andrei te overwinnen. Elizabeth zou in het Griffoendor-huis worden gesorteerd omdat ze de moed heeft om haar man te verdedigen, ook al denken kijkers dat de houding van Andrei als respectloos kan overkomen. Ze is ook de kostwinner in het gezin en is een aantal keren voor zichzelf opgekomen als het paar in een verhitte discussie verwikkeld is.

9 Darcey zal doen wat nodig is om liefde te vinden

Afbeelding
Afbeelding

Fans hebben Darcey twee keer zonder succes liefde zien vinden op 90 Day Fiance. Darcey was in seizoen één en twee van de show toen ze uitging met een veel jongere Jesse Meester uit Amsterdam, en opnieuw, in seizoen vier, toen fans haar relatie met Tom Brooks zagen afbrokkelen.

Hoewel Darcey geen geluk heeft gehad bij het vinden van een partner voor de show, kunnen fans haar vastberadenheid zien. Ze is een echte Griffoendor omdat ze risico's neemt, ook al zijn ze soms roekeloos, maar ze leert van haar fouten (ook bekend als Tom) en gaat verder.

8 David gaat boven en buiten voor Lana

Afbeelding
Afbeelding

In de geliefde films is Harry Potter een gewoon kind met gebreken, maar hij toont moed en loyaliteit en wordt uiteindelijk de ultieme held. 90 Day Fiance cast lid David, die meerdere keren naar Oekraïne reisde om Lana te ontmoeten, en haar eindelijk ontmoet na zeven lange jaren en vier mislukte pogingen, laat de kenmerken van een Griffoendor zien. Na al die tijd bleef David loyaal aan Lana, zelfs toen ze hem teleurstelde, en hij toonde een sterke wil en bewees aan al zijn vrienden dat Lana inderdaad echt was.

7 Amy overwon culturele verschillen

Afbeelding
Afbeelding

Amy en Danny verschenen in seizoen twee van 90 Day Fiance en hoewel het stel vandaag sterk wordt, had Amy, die oorspronkelijk uit Zuid-Afrika komt, het moeilijk met Danny's Amerikaanse familie. Amy moest niet alleen culturele verschillen overwinnen door naar de VS te verhuizen, ze moest ook Danny's familie overwinnen, vooral zijn vader, die geen fan was van hun interraciale relatie.

Amy stond Danny bij tijdens alle verschillen en toonde veel moed tijdens de show. Ze zou een perfecte Griffoendor zijn vanwege haar loyaliteit aan Danny.

6 Danny was er altijd voor zijn vrouw Amy

Afbeelding
Afbeelding

We moesten zowel Amy als haar man Danny aan deze lijst toevoegen omdat ze allebei de tegenstand van hun interraciale relatie hebben overwonnen, vooral van Danny's familie. Net als zijn vrouw Amy is Danny voor haar opgekomen en is hij de hele show extreem loyaal aan haar geweest, wat kenmerken van een Griffoendor vertoont. Tegenwoordig heeft het echtpaar drie kinderen en woont in Texas.

5 Corey verhuisde naar Ecuador om zijn relatie met Evelin te herstellen

Afbeelding
Afbeelding

90 Day verloofde cast leden Corey Rathgeber en zijn verloofde Evelin Villegas relatie leek op de rotsen. Corey liet alles achter in de VS om bij Evelin in Ecuador te zijn, ook al leek ze te aarzelen om met hem te trouwen. Corey's toewijding aan Evelin, inclusief verhuizen naar Ecuador voor goede dingen, toont echter kenmerken van een Griffoendor. Hoewel we op dit moment misschien niet echt de status van hun relatie weten, kunnen fans verwachten dat Corey loyaal blijft aan Evelin, ook al blijft ze hem misschien wachten.

4 Tiffany gaat terug naar Amerika om haar twee kinderen op te voeden

Afbeelding
Afbeelding

Tiffany Franco en Ronald Smith waren favoriet bij de fans in de show, maar Tiffany, die al een zoon had, wilde niet in Ronalds geboorteland Zuid-Afrika blijven om haar zoon en hun baby op te voeden de weg. Het paar had een langeafstandsrelatie toen Tiffany terug naar Amerika verhuisde en zelfs uit elkaar gingen nadat Ronald haar beschuldigde van ontrouw.

De twee lijken echter op goede voet te staan, volgens Reality Tea. Tiffany vertoonde eigenschappen van een Griffoendor en nam het voortouw toen ze voelde dat Zuid-Afrika niet was waar ze haar kinderen wilde opvoeden, waardoor ze een betere kans kregen in de VS. Het paar geeft hun relatie niet op, nog een teken van een loyale Griffoendor.

3 Loren bouwde een sterk huwelijk op met Alexei

Afbeelding
Afbeelding

Loren en Alexei zijn een andere favoriet bij de fans van de show, omdat ze een van de sterkste koppels zijn die uit de realityshow kwamen. Nu kunnen fans de twee en hun pasgeboren baby bekijken in de spin-off, 90 Day Fiance: Pillow Talk.

Loren zou worden ingedeeld in Griffoendor, want toen ze op de show onthulde dat ze het Tourette-syndroom had, toonde ze moed en het maakte haar relatie met Alexei sterker. Ze heeft niet langer het gevoel dat ze haar symptomen moet verbergen en is zelfs een ambassadeur voor de Tourette Association of America.

2 Kalani neemt de leiding in haar huwelijk

Afbeelding
Afbeelding

90 Day Fiance castleden Kalani en Asuelu hebben een beetje moeite gehad in hun huwelijk in de show, maar Kalani heeft zeker het voortouw genomen als het gaat om het werken aan hun huwelijk en nederig blijven. Het stel heeft meerdere keren ruzie gehad, maar Kalani's vertoont trekken van een Griffoendor omdat ze een leider is, en als de tijden moeilijk zijn, zal deze moeder van twee het blijven proberen totdat ze het goed heeft voor haar familie.

1 Ariela toont moed door naar Ethiopië te verhuizen voor Biniyam

Afbeelding
Afbeelding

Niet veel mensen zouden alles wat ze ooit wisten in de VS achterlaten om naar Ethiopië te verhuizen. Tijdens de show heeft Ariela veel moed en moed getoond om bij Biniyam te zijn, en heeft ze zelfs besloten om hun baby in het derdewereldland te bevallen. Ariela zou zeker in Griffoendor worden ingedeeld vanwege haar liefde voor reizen en haar moedige stap om in het Afrikaanse land te gaan wonen.

Aanbevolen: