10 keer dat Harry Styles een geweldig rolmodel bleek te zijn

Inhoudsopgave:

10 keer dat Harry Styles een geweldig rolmodel bleek te zijn
10 keer dat Harry Styles een geweldig rolmodel bleek te zijn
Anonim

Harry Styles heeft een lange weg afgelegd sinds One Direction. Nadat de band uit elkaar ging, bouwde hij een ongelooflijke solocarrière op, en zijn fans, die hem altijd trouw zijn gebleven, zijn niet één keer teleurgesteld. Zijn liedjes werden snel hits en hij is nooit bang geweest om te experimenteren met verschillende genres en geluiden.

Maar afgezien van zijn liedjes en zijn knappe uiterlijk, is hij ook een held voor velen voor verschillende dingen. Gedurende zijn muzikale reis hebben zijn acties en woorden zelfs luider gesproken dan zijn melodieën. Hier zijn tien dingen die Harry Styles tot een geweldig rolmodel maken.

10 Zijn steun aan kankerpatiënten

Er zijn veel problemen waarmee kankerpatiënten worden geconfronteerd, en een daarvan, vooral voor jonge kinderen, is haaruitval. Een paar jaar geleden, toen Harry zijn haar lang had laten groeien, plaatste hij een foto van een haarlok met de beschrijving: “Oeps. Kleinprinsesvertrouwen.” Little Princess Trust is een organisatie die jonge kinderen die hun haar hebben verloren door kanker, voorziet van "een gratis pruik van echt haar om hun zelfvertrouwen en identiteit te herstellen". Harry-fans waren zowel trots op hun held als verdrietig dat het lange haar weg was en vulden de sociale media snel met grappen erover.

9 Gendergelijkheid

Gendergelijkheid is een kwestie waar iedereen over zou moeten praten en die iedereen zou moeten steunen. Gelukkig weet Harry dat maar al te goed. Jaren geleden werd Emma Watson VN Goodwill-ambassadeur en hielp ze bij het opzetten van de HeForShe-campagne, die mannen aanmoedigt om betrokken te raken bij het gesprek over gendergelijkheid. Harry's houding hierover is bewonderenswaardig. Hij steunt en verspreidt de campagne, maar hij komt niet in de schijnwerpers. Hij erkent dat het een vrouwenkwestie is, dus in plaats van het over hem te maken, toont hij zijn steun en spoort hij mannen aan om naar de betrokken vrouwen te luisteren. Bravo.

8 Dierenrechten

Toen Harry pas 21 was en op tournee was met One Direction, sprak hij zich al uit voor dierenrechten. De band was op tournee door de VS en tijdens een show in San Diego nam Harry de microfoon om met de fans te praten.

"Hou je van dolfijnen?" Hij vroeg. Nadat de menigte met gejuich had gereageerd, voegde hij eraan toe: "Ga niet naar Sea World". Dit gebaar werd gevierd door veel dierenrechtenorganisaties die hebben gevochten tegen SeaWorld vanwege de manier waarop ze hun showdieren behandelen.

7 Het Lalela-project

Iedereen weet dat wanneer bands op hun hoogtepunt zijn, de tours nooit eindigen, en de paar vrije dagen zijn een schat die wordt gebruikt voor een welverdiende rust. Harry leek het niet zo te zien. Voor degenen die het niet weten, The Lalela Project is een liefdadigheidsorganisatie in Zuid-Afrika die kansarme kinderen helpt. Midden in een One Direction-wereldtournee besloot Harry zijn vrije dag door te brengen met het bezoeken van het goede doel en het helpen van de kinderen en arbeiders. Als klap op de vuurpijl gaf hij ze ook allemaal kaartjes voor de show van de band in Kaapstad.

6 Zijn respect voor zijn helden

Ondanks dat hij een van de meest succesvolle artiesten van zijn generatie is, erkent Harry het belang van de invloeden van zijn helden en gedraagt hij zich nog steeds als een fan om hen heen. Een van de belangrijkste gevallen is zijn bewondering voor de legendarische zangeres Stevie Nicks. Harry en Stevie hebben het podium vele malen gedeeld en zijn uitdrukking wanneer hij haar ziet is hartverscheurend. Hij kreeg ook de kans om haar te eren door gitaar te spelen en voor haar te zingen toen ze werd opgenomen in de Rock 'n Roll Hall of Fame. Hij is nederig en eerlijk gebleven, en dat is bewonderenswaardig.

5 Zijn passie voor kunst

Zelfs als muziek zijn grootste interesse is, is Harry niet bang om te experimenteren op verschillende gebieden in de showbusiness. Het is niet meer dan normaal dat hij alles wil proberen, en dat is een goed voorbeeld voor zijn fans, vooral jongere kinderen. Tot nu toe speelde hij in twee One Direction-films en speelde hij een rol in de film Dunkirk van Christopher Nolan.

Nolan zei dat hij niet echt wist hoe beroemd Harry was "dus de waarheid is dat ik Harry heb gecast omdat hij geweldig in de rol paste en echt een plaats aan tafel verdiende." Hij heeft ook een paar keer de show van James Corden gehost en hij heeft SNL gehost.

4 LGBTQ+ Bondgenoot

Harry heeft vele malen zijn steun betuigd aan de LGBTQ+-gemeenschap, ondanks het verzet van de meest conservatieve sectoren van de samenleving. Hij heeft er altijd voor gezorgd dat hij een sfeer van inclusie en veiligheid creëert tijdens zijn concerten en heeft zelfs pride-merchandise verkocht waar hij geen winst op heeft gemaakt. Al het geld van de verkoop ging naar LGBTQ+ ondersteunende organisaties. "Ik wil ervoor zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen om te zijn wat ze willen zijn," zei hij. "Misschien kun je tijdens een show even weten dat je niet alleen bent."

3 Behandel mensen met vriendelijkheid

"Behandel mensen met vriendelijkheid" is Harry's levensmotto, dat mensen een idee zou moeten geven van het soort persoon dat hij is. Die vriendelijkheid kan worden verspreid door kleine gebaren die misschien geen erkenning krijgen, maar die van invloed zijn op iemands leven. Dit is er een van. Terwijl hij met Adele op vakantie was, gingen de twee vrienden uit eten in een restaurant en gaven hun ober 1500 pond fooi. Ze maakten er geen big deal van, ze betaalden gewoon de cheque en lieten het geld achter, met een klein briefje met de tekst "Gelukkig Nieuwjaar".

2 Hij zorgt voor zijn fans

Een artiest met het succesniveau dat Harry heeft, speelt in enorme stadions. Wanneer hij echter iets vreemds opmerkt, stopt hij zijn optreden totdat hij zeker weet dat alles in orde is of dat hij iedereen heeft geholpen die mogelijk in de problemen zit.

Tijdens een show in Londen zag Harry een fan een paniekaanval krijgen en hielp haar meteen: “Is iedereen in orde? Ben je nog steeds bij me? Wil je haar overeind helpen? Als iedereen haar wat ruimte kon geven. Als iedereen een seconde zou kunnen chillen, krijgen we wat mensen.'

1 Hij schonk de winst van zijn tour

Harry's eerste solotour na One Direction was een enorm succes en overtrof de verwachtingen van de fans. Het was zowel een artistiek als commercieel succes, want er werden bijna een miljoen tickets verkocht, met 89 uitverkochte shows. Maar dat is hier niet het belangrijkste. Tijdens de tour haalde Harry 1,2 miljoen euro op, die hij schonk aan 62 verschillende goede doelen over de hele wereld, waaronder The Hunger Project in Stockholm en The Children's Cancer Society in Oslo, Noorwegen. Hopelijk zullen hierna meer artiesten zijn voorbeeld volgen.

Aanbevolen: