10 keer dat Beyoncé een geweldig rolmodel bleek te zijn

Inhoudsopgave:

10 keer dat Beyoncé een geweldig rolmodel bleek te zijn
10 keer dat Beyoncé een geweldig rolmodel bleek te zijn
Anonim

Of ze nu een ongelooflijk nieuw (verrassings)album uitbrengt of haar zwangerschap onthult tijdens een optreden, Beyoncé zal voor veel mensen altijd een favoriete zangeres blijven. Ze is een van die zeldzame beroemdheden die zeer getalenteerd is, zeker, maar ze geeft ook veel om de wereld om haar heen en doet veel goeds.

Beyoncé is een inspirerende moeder van beroemdheden, getalenteerde zangeres/songwriter/danseres/actrice, en het voelt echt alsof er niets is dat ze niet kan doen. Er zijn veel redenen om van Beyoncé te houden, dat is zeker.

10 Haar idee voor de VMA's van 2016

Beyoncé is absoluut een grote ster en dus wanneer ze verschijnt op een evenement of een muziekprijsuitreiking, is dat absoluut een groot probleem. Ze deed iets op de VMA's van 2016 dat bewijst dat ze een geweldig rolmodel is: ze liet de moeders van Eric Garner, Mike Brown, Oscar Grant en Trayvon Martin met haar meegaan naar de prijsuitreiking.

Beyoncé schuwt moeilijke en hartverscheurende onderwerpen niet en probeert altijd het bewustzijn te vergroten voor wat echt belangrijk is.

9 Ze gaf gratis kaartjes weg

Er gaat niets boven het bijwonen van een concert van een favoriete artiest, en Beyoncé deed iets dat het voor haar fans nog gemakkelijker zou maken om naar haar shows te gaan… zolang ze zorgzaam en medelevend waren, tenminste.

In 2018 startte Beyoncé een geweldig initiatief: fans die vrijwilligerswerk deden voor de goede doelen Global Citizen en The Prince's Trust zouden gratis Beyonce-tickets krijgen.

8 Ze kreeg een humanitaire prijs bij de 2020 BET Awards

Bij de BET Awards 2020 ontving Beyoncé de humanitaire prijs, en wel door niemand minder dan Michelle Obama.

Toen ze het podium betrad, vertelde Beyoncé hoe cruciaal het is om te stemmen bij de komende Amerikaanse verkiezingen. Ze zei: "We moeten stemmen alsof ons leven ervan afhangt, want dat doet het. Blijf alsjeblieft de verandering die je wilt zien." Aangezien mensen de neiging hebben om te luisteren wanneer een grote ster iets te zeggen heeft, is het fijn om te zien dat Beyoncé altijd haar stem gebruikt.

7 Ze moedigt plantaardig eten aan

Er zijn veel veganistische beroemdheden en Beyoncé is in dat kamp geweest, hoewel ze heeft gezegd dat ze op verschillende momenten in haar leven vlees in haar dieet opneemt.

Beyoncé heeft gesproken over haar plantaardig eten en zij en Jay-Z zijn ooit begonnen met 22 Days Nutrition, wat mensen zou helpen beter te eten. Het is geweldig om te zien hoe Beyoncé haar fans aanmoedigt om te gaan kijken naar het voedsel dat ze elke dag consumeren.

6 Haar donatie van $ 6 miljoen

De quarantaine is voor iedereen zwaar geweest, dus het is echt geweldig om te zien dat sterren iets teruggeven en de middelen gebruiken die ze hebben. Natuurlijk zit Beyoncé ook in dat kamp.

Beyoncé heeft onlangs $ 6 miljoen gedoneerd om te helpen met Covid-19. Samen met Jack Dorsey, de oprichter van Twitter met een fonds genaamd $startsmall, zet Beyoncé's liefdadigheidsinstelling BeyGOOD geld in op veel geweldige plaatsen. Deze omvatten de National Alliance in Mental Illness.

5 Ze is een super zelfverzekerd persoon

Telkens wanneer Beyoncé wordt geïnterviewd, lijkt het alsof ze talloze woorden van wijsheid heeft om te delen. Een van haar beste citaten is toen ze zei: "Probeer jezelf niet kleiner te maken voor de wereld; laat de wereld je inhalen."

Wanneer de zangeres zelfvertrouwen en een hoog zelfbeeld uitstra alt naar de rest van de wereld, bewijst ze dat ze een geweldig rolmodel is. Ze moedigt haar fans aan om hetzelfde over zichzelf te denken en hun unieke kwaliteiten te omarmen.

4 Ze moedigt iedereen aan om van hun lichaam te houden

Beyoncé heeft een geweldige persoonlijkheid en aangezien ze zo'n zelfverzekerd persoon is, geldt dat ook voor de manier waarop ze over haar uiterlijk denkt. Een andere manier waarop de zangeres een goed model is, is hoe ze iedereen aanmoedigt om van hun lichaam te houden. Toen ze in 2018 op de cover van Vogue stond, sprak Beyoncé over het krijgen van een baby en het omgaan met haar post-babylichaam.

Ze zei: "Tijdens mijn herstel gaf ik mezelf liefde en zelfzorg, en ik omarmde het feit dat ik meer rondingen had. Ik accepteerde wat mijn lichaam wilde zijn." Dit is geweldig voor fans om te horen, want als ze ook zwangerschap, moederschap en de tijd erna hebben meegemaakt, kunnen ze het vertellen.

3 Ze gebruikte geld dat ze van een film had verdiend voor een goed doel

Beyoncé is in veel films verschenen, waaronder Cadillac Records, die in 2008 uitkwam. Beyoncé besloot het geld dat ze met de film verdiende te nemen en ze gebruikte het om een cosmetologiecentrum te creëren in Brooklyn's Phoenix House.

Ze wilde iets aardigs doen voor de vrouwen in dit afkickcentrum, want toen ze Etta Janes speelde, sprak ze met veel vrouwen die probeerden te herstellen van hun verslaving.

2 Ze schreef een brief aan de procureur-generaal

Beyonce is een zeldzame ster omdat ze oprecht probeert het juiste te doen in plaats van te willen dat mensen haar applaudisseren en prijzen voor haar activisme.

In juni 2020 schreef Beyoncé een brief aan de procureur-generaal waarin ze eiste dat de politieagenten die Breonna Taylor hebben vermoord, worden vervolgd. Fans kunnen deze brief lezen op de website van de zangeres.

1 Haar vormingsvideo

Toen Beyonce haar video voor het nummer 'Formation' uitbracht, zagen mensen het als onderdeel van haar activisme voor de Black Lives Matter-beweging.

Het is een ongelooflijk inspirerende video en het is geweldig om te zien hoe een beroemdheid zijn stem voorgoed gebruikt en praat over zoiets cruciaals.

Aanbevolen: