10 keer dat Beyonce de beste entertainer bleek te zijn

Inhoudsopgave:

10 keer dat Beyonce de beste entertainer bleek te zijn
10 keer dat Beyonce de beste entertainer bleek te zijn
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat Beyonce een vocale krachtpatser is. Met een carrière van meer dan 20 jaar en talloze onderscheidingen, is het geen wonder dat veel mensen niet anders kunnen dan haar te vergelijken met enkele van de meest productieve muziekacts. Haar stem is een natuurkracht die geen introductie behoeft en haar toewijding aan haar vak maakt haar de grootste entertainer.

Hoewel critici vaak beweren dat Beyoncé sterk overschat is, kunnen ze haar niet afpakken met haar talent. Het vocale bereik van de ster is onwerkelijk en dit, in combinatie met uber-creatieve podiumoutfits en perfect gechoreografeerde dansbewegingen, betekent dat het niet te ontkennen v alt dat Beyoncé's aanwezigheid op het podium de aandacht trekt.

10 Beyoncé danst en zingt vlekkeloos tijdens haar 'On The Run'-tour zonder een beat te missen

Beyonce - OTR Tour
Beyonce - OTR Tour

Beyoncé is niet alleen vocaal getalenteerd, maar ook een uitzonderlijke danseres, zoals bleek bij deze specifieke uitvoering. Het is de wereld van Beyoncé en de rest van ons leeft er gewoon in en iedereen die kan bereiken wat ze tijdens deze voorstelling heeft gedaan, heeft onze grootste bewondering.

Als je kijkt naar de hoeveelheid fysieke kracht die nodig is om op hakken van 15 cm rond te draaien, terwijl je zingt zonder een beat te missen, dan zul je Beyoncé's uitvoering van "Flawless" tijdens haar On The Run Tour waarderen.

9 Haar 'Sweet Dreams'-optreden tijdens de EMA 2009 was onvergetelijk

Beyonce in het rood omringd door mannen in het zwart gekleed
Beyonce in het rood omringd door mannen in het zwart gekleed

Gekleed in een rode catsuit, compleet met bretels en stiletto's, kreeg Beyoncé een daverend applaus van de menigte, op het moment dat ze het eerste couplet uithaalde. De zangeres is absoluut prachtig en weet haar aantrekkingskracht in haar voordeel te gebruiken.

De crooner's uitvoering van "Sweet Dreams" tijdens de European Music Awards 2009 was een gedenkwaardig evenement dat van begin tot eind vrolijk was. Beyoncé bezat het podium zoals alleen zij dat kan, met haar onberispelijke zang en beroemde sensuele dansbewegingen … en dat breakdance!

8 De uitvoering van 'Run The World' van de Billboard Music Award 2011

Beyoncé met opgeheven arm
Beyoncé met opgeheven arm

Deze voorstelling begint met niets anders dan Beyoncé en haar krachtige stem die voor een scherm staat met perfect getimede visuele effecten. Het was zo vermakelijk dat het de aandacht trok. Ze was zo perfect gesynchroniseerd met de graphics dat het er onmenselijk uitzag!

Tegen het einde van de set werden fans opgeluisterd met gesynchroniseerde choreografie tussen Beyoncé en haar dansers, wat esthetisch boeiend was om naar te kijken. De zangeres "Run The World" staat synoniem voor bepaalde dansbewegingen en dit optreden stelde niet teleur.

7 Zwanger en choreografeerde dansen tijdens de Video Music Awards 2011

Beyoncé houdt haar buik vast
Beyoncé houdt haar buik vast

Beyoncé weet hoe ze een menigte op gang moet krijgen en haar optreden van de Video Music Awards 2011 was zo'n iconisch moment waar mensen nog steeds over praten. De zangeres betrad het podium met gechoreografeerde dansen en een glorieuze zwangerschap.

Het optreden werd gekenmerkt door een indrukwekkend vocaal bereik en veel energie van de zangeres. Beyoncé knoopte haar jasje los om haar babybuil aan het einde van de voorstelling te onthullen en kreeg een staande ovatie van het publiek.

6 De Super Bowl-uitvoering van 2013

Beyonce draagt zwart leer
Beyonce draagt zwart leer

Dit was het zoveelste optreden van Beyoncé waarbij de zangeres woest zong en danste zonder ooit buiten adem te raken. Sommige van haar fans hebben verklaard dat dit de beste Super Bowl-optreden tot nu toe was en het is gemakkelijk in te zien waarom.

De multi-getalenteerde zangeres werd ondersteund door een volledig vrouwelijke band en dansers die stap voor stap bij haar energie pasten. Alles aan dit optreden was absoluut perfect, van de soepele songovergang en choreografie tot de zang. Als Beyoncé wil entertainen, zijn er geen halve maatregelen, ze gaat er helemaal voor.

5 Haar MTV Video Vanguard Award-optreden in 2014

Beyonce-VMA-2014
Beyonce-VMA-2014

Beyoncé was de ontvanger van de Video Music Awards 2014, de "Video Vanguard Award" en fans waren in voor een traktatie. De ster speelde 12 nummers van haar titelloze album en het optreden was compleet met dansers en spectaculaire visuele effecten.

Van haar krachtige zang tot perfect gechoreografeerde routines en kleurrijke grafische beelden, het optreden was een van de beste zangeressen tot nu toe. Het optreden was opnieuw het bewijs dat Beyoncé de grootste entertainer is.

4 Beyoncé stak veel tijd en voorbereiding in haar Super Bowl-halftimeshow van 2016

Beyonce-Cold Play- Bruno Mars-Super Bowl 50
Beyonce-Cold Play- Bruno Mars-Super Bowl 50

Elk moment van de voorstelling werd berekend om perfect in de routine te passen … totdat Beyoncé struikelde en het als een pro behandelde. De Super Bowl 50 Half Time-show was een perfect voorbeeld van hoe Beyoncé gemakkelijk kan overstappen van het uitvoeren van een solo-act naar een groepsoptreden.

Dit optreden was iconisch, vooral omdat Beyoncé eer betoonde aan Michael Jackson door een zwart, op militairen geïnspireerd leren jack te dragen, dat deed denken aan een jack dat The King of Pop zelf aantrok tijdens zijn optreden tijdens de rust van de Super Bowl.

3 De tijd dat ze een deuntje uitbracht, zelfs met haar haar in een waaier

Het haar van Beyoncé zit vast in een ventilator
Het haar van Beyoncé zit vast in een ventilator

Voor een entertainer horen ongelukjes op het podium bij het territorium, maar het gaat erom hoe het wordt aangepakt. Tijdens haar optreden in Montreal kwam Beyoncé's haar vast te zitten in een ventilator en de zangeres zette haar set voort zonder een beat te missen, terwijl een fan en een lid van haar veiligheidsdetail haar probeerden te bevrijden.

Het is verbazingwekkend hoe Beyoncé herstelde en weigerde de show te laten verstoren door het ongeluk. De professionaliteit die de ster toonde tijdens het incident is precies waarom haar fans haar tot de grootste entertainer verklaren.

2 De stoel van 45 graden terwijl ze zwaar zwanger was tijdens de Grammy's van 2017

Beyonce zit op een kantelbare stoel
Beyonce zit op een kantelbare stoel

Voor haar optreden van de Grammy Award Show 2017 droeg een hoogzwangere Beyoncé een gouden jurk geborduurd met haar gezicht, compleet met een uitgebreid haarstukje van de zonnegodin. Ze weet zeker hoe ze een entree moet maken.

Het beste van het optreden waren de monologen tussen de muziek en de inmiddels beroemde stoel van 45 graden. Op dat moment keken zowel het publiek als de kijkers thuis met ingehouden adem toe. Als dit optreden geen bewijs is dat Beyoncé de grootste entertainer is, weten we het ook niet meer.

1 Beyoncé's elektrische podiumaanwezigheid op de Coachella-festivals van 2018 en 2019

Beyoncé draagt geel
Beyoncé draagt geel

Beyoncé weet dat een geweldig optreden meer inhoudt dan alleen perfecte zang, vandaar haar gebruik van pyrotechniek, complexe choreografie en opvallende podiumoutfits. De Coachella-outfits van de ster waren het enige waar iedereen maanden over sprak.

Beyoncé heeft zo'n elektrische aanwezigheid op het podium en dat transformeert haar optredens in zoveel meer. Volgens de New York Times "bracht de show van Beyoncé meer dan een eeuw zwarte muziektradities naar het grootste muziekfestival van Amerika."

Aanbevolen: