Vrienden: de 10 beste outfits van Rachel Green, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Vrienden: de 10 beste outfits van Rachel Green, gerangschikt
Vrienden: de 10 beste outfits van Rachel Green, gerangschikt
Anonim

Rachel Green van Jennifer Aniston is het meest modieuze personage van de televisie in de recente geschiedenis. Haar casual-glamour-look is zorgvuldig samengesteld om bij haar verhaallijn te passen. Rachels gevoel voor stijl evolueerde toen ze van een werkloze twintiger naar een vreselijke serveerster en uiteindelijk een gevestigde modemanager ging.

Of ze nu bij Central Perk werkte of in de kantoren van Bloomingdale's en Ralph Lauren, Rachel diende altijd als stijlinspiratie. Ze was net zo gracieus in haar minirokken als in de high-end ensembles. Omdat de mode uit de jaren 90 er is, zijn er nogal wat inspirerende outfits in de garderobe van Rachel. Tien hiervan zijn het meest kwijlen waard.

10 Off-shoulder trouwjurk

Afbeelding
Afbeelding

Rachel Green maakte haar Friends-debuut in een natte, off-shoulder trouwjurk. Letterlijk zoemde ze als bruid door de deur op het moment dat Ross Geller zei dat hij opnieuw wilde trouwen.

Vriendenkostuumontwerper Debra McGuire ging in op de details van Rachel's trouwjurk en zei: "Die trouwjurk kwam uit de voorraad van Warner Bros. van de kostuumafdeling. Ik was in het kostuumhuis, [waar] er miljoenen jurken waren, en ik herinner me dat ik er doorheen ging en die eruit trok en het zag er perfect uit."

9 geometrische top

Afbeelding
Afbeelding

Rachel combineerde een vintage zwarte rok met een geometrische zwart-witte top in 'The One Where Old Yeller Dies'. Haar blik suggereerde dat ze een paar dingen op had gegooid om een moeiteloos ensemble te creëren.

Terwijl Rachel bang was om in een denkbeeldige toekomst met Ross naar Scarsdale te verhuizen, zag ze er fantastisch uit in haar netjes ingestopte top, rok en panty-combinatie.

8 Mintgroene jurk

Afbeelding
Afbeelding

Rachel nam een hele aflevering om zich aan te kleden in 'The One Where No One's Ready'. Het grappige is dat ze nog ongeveer vijf seconden over had nadat ze had bedacht wat ze ging dragen. Ze demonstreerde haar onberispelijke stijl toen ze de kamer uitliep in de cocktailjurk.

Rachel was gekleed in de mintgroene outfit ten voordele van Ross. De lange jurk omhelsde haar rondingen op de juiste plaatsen. Ze hield de look simpel met sluik haar en een horloge als accessoire.

7 Zwart broekpak

Afbeelding
Afbeelding

Rachels stijl evolueerde naarmate haar verhaallijn vorderde. Toen ze eenmaal was gevestigd als mode-executive, verschoof haar stijl tussen casual en verfijnd. Tijdens haar sollicitatiegesprek met meneer Campbell van Gucci droeg ze chique statement-stukken zoals dit keurig getailleerde pak.

Als iemand die in de mode werkte, wist Rachel hoe ze gekleed moest gaan voor een informeel sollicitatiegesprek. Ze droeg een zwart broekpak met een nauwelijks dichtgeknoopt wit overhemd onder het jasje. Rachel combineerde de ideale zwart-witte combinatie met een rode clutch en zilveren oorbellen.

6 Bureau-To-Date 70s Jurk

Afbeelding
Afbeelding

Rachel rockte de zwart-witte retro-jurk in 'The One With Rachel's Big Kiss'. Ze kwam een studiegenoot, Melissa Warburton, tegen in Central Perk en ging later met haar uit eten. Voor de dineravond veranderde Rachel haar werkkleding niet, ze ging in dezelfde vintage jurk met jaren 70-kraag die ze naar haar werk droeg.

De jurk met knoopjes en een riem aan de voorkant paste haar goed. Ze zag er fantastisch uit toen ze de jurk voor de nacht combineerde met een zwarte overjas.

5 Mom Jeans en Copped T-shirt

Afbeelding
Afbeelding

Rachel's honkbaloutfit voor meisjes was prachtig versierd om haar een pittige sfeer te geven. Een klassieke jaren 90-look, Rachel combineerde baggy blue jeans met witte tennisschoenen. Het was het begin van Friends, en Rachel had haar gebruikelijke minirokjes gedumpt voor een zwart, cropped T-shirt met hartprint. Ze maakte de look af met een baseballpet die bovenop haar 'The Rachel'-kapsel zat.

Het iconische kapsel, beter bekend als 'The Rachel', was de creatie van haarstylist Chris McMillan. Het was meer een kort gelaagde, gehighlighte look, die goed paste bij het hartvormige gezicht van Jennifer Aniston.

4 Lage denier, geplooide minirok

Afbeelding
Afbeelding

Rachels garderobe bestond uit verschillende soorten panty's, vaak gecombineerd met minirokken en laarzen. Ik denk dat ze wist dat panty's een basic in de kast waren en dat ze ze altijd nodig zou hebben.

Toen Rachel in een rok aan het werk ging, zorgde ze ervoor dat haar kleding er formeel of semi-formeel uitzag. In dit geval droeg ze een grijze geplooide minirok met een lage denier panty en kniehoge stiletto laarzen. Haar top, een goed passende zwarte hoge hals was precies wat ze nodig had om de chique look af te maken.

3 Geborduurde strapless jurk

Afbeelding
Afbeelding

"Ik ben een vrouw die veel geld heeft uitgegeven aan een jurk en ze wil hem dragen omdat ze er binnenkort niet meer in kan passen", merkte Rachel op toen haar werd gevraagd waarom ze zich niet verkleedde voor het Halloweenfeest. En jongen, had ze niet gelijk!

Rachel droeg de meest stijlvolle outfits en accessoires tijdens haar zwangerschap, van het begin tot het einde. Zoals bijvoorbeeld deze geborduurde, strapless zwarte jurk, gouden choker en gestroomlijnde blowout-look zorgden ervoor dat ze er goddelijk uitzag!

2 Gelaagde blouse

Afbeelding
Afbeelding

Rachel droeg ook een aantal doorschijnende blouses op Friends. De beroemdste van allemaal was degene die ze droeg toen Will Colbert (Brad Pitt) in de buurt was op Thanksgiving.

Niet veel mensen kunnen een doorschijnende blouse dragen en het er stijlvol uit laten zien. Maar als het Rachel Green is, is alles mogelijk. Omdat Rachel zich verkleedde in die oh zo fragiele, gelaagde blouse, combineerde ze het met een zwarte broek om de look in evenwicht te brengen. Ze droeg haar korte blonde haar in golvende golven en maakte de look af met een vleugje bronzer om die gezonde zwangerschapsgloed te krijgen.

1 Athleisure-stijl broek

Afbeelding
Afbeelding

Toen het erop aankwam de liefde van haar leven te winnen, koos Rachel Green ervoor om een athleisure-broek te dragen en naar Londen te vliegen om het huwelijk van Ross te breken. Het idee achter het ensemble was dat ze haastig wegreed, dus ze had niet veel tijd om na te denken over wat ze aan moest trekken.

Rachel deed een casual broek aan, een bruine mouwloze top, en gaf fans daarmee enorme inspiratie voor luchthavenmode. Het is veilig om te zeggen dat Rachel Green de weg vrijmaakte voor de athleisure-trend in de jaren 90.

Aanbevolen: