10 mannelijke K-Pop-idolen met de meest indrukwekkende lichaamsbouw

Inhoudsopgave:

10 mannelijke K-Pop-idolen met de meest indrukwekkende lichaamsbouw
10 mannelijke K-Pop-idolen met de meest indrukwekkende lichaamsbouw
Anonim

De Koreaanse cultuur heeft de afgelopen jaren wereldwijd de overhand gekregen. Fans van over de hele wereld zijn geobsedeerd door K-Pop en bands als BlackPink en BTS hebben de muziekindustrie stormenderhand veroverd. Om nog maar te zwijgen van het feit dat K-drama's de meest bekeken shows op streamingplatforms zijn geworden.

Te midden van deze gekte zijn fans ook voorstander van hun vooroordelen of favoriete K-Pop-idolen. Het is een moordende industrie die zich richt op talent, onberispelijkheid en fysieke verschijningen. Fans kunnen het niet helpen, maar hebben hartstochtelijke ogen voor K-Pop-idolen die tijd besteden aan de sportschool. Laten we eens kijken welke mannelijke idolen hoog scoren op het hebben van de meest indrukwekkende lichaamsbouw waar fans van blozen.

10 Jay Park: 14.00 uur

Jay Park begon om 14.00 uur in de Zuid-Koreaanse groep. De groep ging in 2017 officieel op pauze. Park staat nog steeds bekend als rapper, danser en songwriter. Naast zijn indrukwekkende prestaties als ondernemer, merken fans ook zijn indrukwekkende lichaamsbouw op.

Het toegevoegde detail van zijn borsttattoo en armmouw geeft een meer bad-boy rappervibe waar fans van houden. Het maakt het pakket compleet naast zijn gebeitelde buikspieren en indrukwekkende armspieren.

9 Lee Min-hyuk: BtoB

Lee Min-hyuk is een lid van de zevenkoppige K-Pop-groep, BtoB. De groep debuteerde in 2012 en is sindsdien een hit. Naast het ongelooflijke talent van de groep, zijn er ook enkele indrukwekkende lichaamsbouw.

Een van hen is die van Min-hyuk. Hij wordt vaak beschouwd als een van de beste idool-atleten en nam wat goud mee naar huis tijdens de Idol Star Athletics Championships. In 2014 deed hij zijn mond openvallen toen hij de cover van Men's He alth sierde. Zijn buikspieren zijn fantastisch en hij pronkt er graag mee op het podium.

8 Jimin: BTS

Jimin van BTS laat fans kwijlen van zijn indrukwekkende zang, dansfilms en zijn buikspieren. Hij is het hele pakket en het laat zien dat hij hard werkt in de sportschool om zijn lichaamsbouw te bereiken.

Hij heeft zijn buikspieren vaak op het podium laten zien en is bij meerdere gelegenheden een onderwerp van gesprek geworden. Het internet staat vol met honderden foto's van Jimin's buikspieren vanuit elke mogelijke hoek. Buiten het podium is Jimin timide als hij met zijn middenrif pronkt.

7 Jackson Wang: Got7

De in China geboren rapper, zanger en danser Jackson Wang maakt deel uit van de K-Pop-groep Got7. Jackson Wang staat hoog aangeschreven als muzikant en artiest die deelneemt aan de Koreaanse reality-tv, evenals een carrière in China.

Accolades terzijde, fans kunnen het ook niet helpen, maar staren naar zijn dromerige lichaamsbouw. Hij heeft zijn spieren laten zien op het podium en zijn solo-muziekvideo's. Wang geeft ook terug aan de fans door shirtloze sportschoolselfies te posten. Hard werken wordt beloond.

6 Choi Min-ho: Shinee

Min-ho van Shinee liet tijdens een optreden op dramatische wijze zijn buikspieren zien. Gekleed in een zwart-gouden pak raakte Min-ho betrokken bij de muziek en scheurde hij zijn shirt open.

Hij stopte daar niet. Daarna trok hij zijn jas en hemd uit. Het is veilig om te zeggen dat fans een beetje gek werden. Het bracht hem ook in de running voor de beste buikspieren in K-Pop. Zijn gebeitelde buikspieren vullen zijn toch al opvallende gelaatstrekken alleen maar aan.

5 Choi Si-won: Super Junior

Choi Si-won begon als lid van de populaire K-Pop-groep, Super Junior, die debuteerde in 2005. In de loop der jaren is Si-won uitgegroeid tot een opmerkelijke acteur in My Fellow Citizens! en The King of Dramas.

Fans sprongen op van vreugde toen ze Si-won op het kleine scherm zagen schitteren in She Was Pretty. Het kan te wijten zijn aan het feit dat hij zijn indrukwekkende buikspieren liet zien terwijl hij gekleed was in een handdoek. Dit is niet de eerste keer dat hij zijn spieren laat zien. Er zijn talloze foto's van hem zonder hemd tijdens concerten.

4 Oh Sehun: Exo

Exo is een populaire Koreaans-Chinese jongensband die populair werd na hun debuut in 2012. De groep bestaat uit negen leden, waaronder Oh Sehun. Sehun is niet alleen muzikaal getalenteerd, maar is naast acteur ook een mannequin.

Uiterlijk is belangrijk en Sehun zet zich in om een gebeiteld lichaam af te leveren. Sehun sierde tijdschriftomslagen met zijn scherpe kaak en uiterlijk en heeft een paar shirtloze fotoshoots gedaan die bij elkaar passen.

3 BM: Kard

BM is gestegen in de gelederen met de meest indrukwekkende buikspieren en lichaamsbouw in de K-Pop-industrie. Geboren en getogen in Californië, heeft BM spieren om jaloers op te zijn. Om nog maar te zwijgen van het feit dat hij iets meer dan zes voet lang is.

BM of "Big Matthew" maakt deel uit van de gemengde groep Kard. Bm gaat graag naar Instagram om te pronken met zijn spieren in de sportschool en sierde zelfs de cover van Men's He alth magazine. Hij staat ook bekend in K-Pop omdat hij zijn steun en liefde toont voor andere idolen die ook indrukwekkende spieren hebben.

2 Baekho: NU'EST

Baekho van Nu'est schokte jaren geleden ooit fans met zijn solo-optreden van het nummer "Feels" tijdens een NU'EST-concert. Destijds waren fans onder de indruk van zijn gespierde lichaamsbouw en tatoeages. Begin 2020 overtrof Baekho zichzelf en scoorde hij hoog als de beste spieren in K-Pop.

Hij sierde opnieuw de cover van januari 2020 Men's He alth Magazine en pronkte met al zijn harde werk in de sportschool en goed eten. Fans van K-Pop konden hun ogen over het algemeen niet geloven. Collega-K-popidolen prezen zijn prestatie op het gebied van lichaamsbouw. Fans maken nog steeds opmerkingen over het al dan niet leven van zijn buikspieren, waarop hij grapt dat hij ze een tijdje in de buurt zal houden.

1 Wonho: Monsta X

Wonho, voormalig lid van Monsta X en nu aan een solocarrière begonnen, wordt door fans nog steeds beschouwd als "de krachtpatser" van K-Pop en wordt hij door fans "Buff Bunny" genoemd. Fans van K-Pop zouden weten dat het onwaarschijnlijk is dat idolen "zwollen" zijn en een overmatig spierlichaam hebben.

Wonho doorbrak het stereotype en heeft spieren die zelfs Arnold Schwarzenegger jaloers zouden maken. Hij is ontegensprekelijk het meest gespierde idool in K-Pop en dat is te zien. In verschillende backstage-segmenten is hij 's ochtends vroeg wakker om te gaan sporten en neemt hij zijn voeding serieus.

Aanbevolen: