10 beroemdheden die op 'Ghost Whisperer' verschenen voordat ze beroemd werden

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden die op 'Ghost Whisperer' verschenen voordat ze beroemd werden
10 beroemdheden die op 'Ghost Whisperer' verschenen voordat ze beroemd werden
Anonim

In 2005 ging Ghost Whisperer in première op CBS en vertelde het verhaal van een jonge vrouw genaamd Melinda Gordon, gespeeld door Jennifer Love Hewitt, die de doden kan zien. Melinda, eigenaar van een antiekwinkel in een klein stadje, helpt geesten over te steken door hen te helpen hun onafgemaakte zaken af te ronden. Deze show liep vijf seizoenen voordat hij werd geannuleerd.

Maar voordat de show ten einde liep, waren er veel cameo's van kleine beroemdheden die mettertijd grote namen zouden worden. De show slaagde er zelfs in om reeds bekende sterren zoals Lori Loughlin, Mary J. Blige, Solange, Kay Panabaker en zelfs Hilary Duff te pakken te krijgen, dus het is geen verrassing dat het een thuis werd voor de toekomst beroemd.

10 Joey King

Joey King op Ghost Whisperer
Joey King op Ghost Whisperer

Zoals elke ster begon Joey King haar carrière met tal van gastrollen, waaronder een als kinderspook Cassidy in seizoen vijf van Ghost Whisperer. Ze zou dan gaan schitteren in films als Ramona en Beezus, The Conjuring, Crazy Stupid Love, The Lie, evenals haar meest bekende rol in Netflix's Kissing Booth (en de twee vervolgen). Ze zou ook veel lof ontvangen voor haar acteerprestatie als Gyspy in de dramaserie The Act gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Gypsy Blanchard. En aangezien de actrice pas tweeëntwintig jaar oud is, zegt iets ons dat het beste nog moet komen.

9 Aaron Paul

Aaron Paul in Ghost Whisperer en Breaking Bad
Aaron Paul in Ghost Whisperer en Breaking Bad

Aaron Paul verscheen in het eerste seizoen van Ghost Whisperer, in een flashback-scène waarin werd onthuld dat hij de geest had gedood die Melinda probeert over te steken. Ironisch genoeg wordt de geest gespeeld door Giancarlo Esposito, die later met Paul zou schitteren in de hit Breaking Bad (die vele prijzen en nominaties verdiende, waaronder verschillende Primetime Emmy's). Aaron Paul zou ook zijn rol als Jesse Pinkman hernemen in de Netflix-film El Camino uit 2019. Andere prominente rollen in Pauls carrière zijn Need for Speed, HBO-serie Big Love, Bojack Horseman, Eye in the Sky en Central Intelligence.

8 Brie Larson

Brie Larson in Ghost Whisperer en Captain Marvel
Brie Larson in Ghost Whisperer en Captain Marvel

Ondanks haar cameo in seizoen drie van Ghost Whisperer als de immer zo populaire Krista die mogelijk het gevaar loopt door tieners te worden achtervolgd, heeft Brie Larson zich sindsdien meer op het grote scherm gefocust dan op het kleine scherm. Ze is vooral bekend van haar rollen in de films Scott Pilgrim vs. The World, 21 Jump Street, The Spectacular Now, Kong: Skull Island en als Captain Marvel in de gelijknamige film van MCU en Avengers: Endgame. Om nog maar te zwijgen over haar lovende optreden in Room uit 2015, waarmee ze een Academy Award voor Beste Actrice opleverde. Ze kreeg ook lof voor de veelgeprezen film The Glass Castle.

7 Wentworth Miller

Wentworth Miller in Ghost Whisperer en Prison Break
Wentworth Miller in Ghost Whisperer en Prison Break

Wentworth Miller verscheen in de allereerste aflevering van de show en speelde een spookveteraan die gewoon wat afsluiting wil met de zoon die hij nooit heeft ontmoet. In hetzelfde jaar speelde hij Michael Scofield in de voor een Emmy genomineerde hit Prison Break. De serie liep vier seizoenen, een televisiefilm en vervolgens een heropleving van het vijfde seizoen, acht jaar nadat de film het hoofdstuk over het verhaal had afgesloten. Hij staat ook bekend om zijn rol als Leonard Snart (ook bekend als Captain Cold) in veel DC TV-projecten, waaronder The Flash, Legends of Tomorrow en Batwoman.

6 Matthew Morrison

Matthew Morrison in Ghost Whisperer en Glee
Matthew Morrison in Ghost Whisperer en Glee

In de aflevering "Bad Blood" speelde Matthew Morrison de helft van een spookpaar dat iedereen bezit die bij hen intrekt en hun ondergang naspeelt. Ondanks dat hij gedurende zijn hele carrière met film en televisie bezig was, is Morrison vooral bekend door zijn rol als leraar Will Shuester in Fox's Glee. Een ander Glee-lid dat in deze show zou verschijnen, is Jayma Mays (die de liefdesinteresse van Morrison op het scherm speelde in Glee). Ze speelde Jennifer Billings, een meisje dat wordt achtervolgd door haar biologische vader. Morrison is in verschillende dingen verschenen, waaronder Broadway-producties zoals Hairspray en Finding Neverland. Hij was ook te zien in shows als The Good Wife, Grey's Anatomy en American Horror Story: 1984.

5 Mae Whitman

Mae Whitman in Ghost Whisperer
Mae Whitman in Ghost Whisperer

Een ster op zich destijds vanwege haar stemacteurskarbonades (vooral als Katara in de bekende serie Avatar), Mae Whitman speelde een gastrol in de aflevering "Do not Try This at Home" in het seizoen drie van Ghost Whisperer. Ze verscheen vervolgens als hoofdpersonage in shows als Parenthood en Good Girls. Ze blijft zelfs haar stemacteervaardigheden uitbreiden met rollen in Young Justice, American Dad!, DC: Super Hero Girls en The Owl House. Maar ondanks dat ze voornamelijk kindvriendelijke inhoud heeft, speelde ze in volwassen films zoals Scott Pilgrim vs. The World, Perks of Being a Wallflower en The DUFF.

4 Omid Abtahi

Omid Abtahi
Omid Abtahi

Omid, een soort antagonist voor Melinda, speelde blogger Justin Yate die de waarheid over haar gaven aan de wereld wil onthullen. Maar hij heeft zijn eigen achtervolgingen om zich zorgen over te maken, die elk moment fataal kunnen zijn. Hij zette zijn gastwerk voort met rollen in The Mentalist, Hawaii Five-0, The Mandalorian en Fear the Walking Dead. Hij is ook gaan schitteren in Neil Gaiman's op boekenreeks gebaseerde show American Gods als Salim. Hij doet ook veel stemacteren in tal van tv-shows en videogames.

3 Vanessa Marano

Vanessa Marano
Vanessa Marano

Vanessa Marano's verschijning als Alise (een jong meisje dat zowel in de cyberwereld als in de echte wereld in gevaar is) in het vierde seizoen van Ghost Whisperer heeft haar echt een gastrol gemaakt. Ze verscheen vervolgens in shows als Dexter, Medium, Parenthood, Private Practice, Grey's Anatomy, Station 19 en 9-1-1. Maar Marano is vooral bekend van haar rol in ABC Family's (nu Freeform) Switched At Birth als Bay Kennish, een van de twee meisjes die werd verwisseld en voelt zich als een zwart schaap in haar upper class familie.

2 Evan Peters

Evan Peters op Ghost Whisperer en als X-Men's Quicksilver
Evan Peters op Ghost Whisperer en als X-Men's Quicksilver

Voor zijn cameo in seizoen vijf van Ghost Whisperer als een geest die denkt dat hij door een agent is vermoord, was Evan Peters een terugkerend personageveteraan zoals hij verscheen in shows als House, Phil of the Future en zelfs CW's One Boom heuvel. Na zijn cameo behield hij nog steeds zijn gaststerrenenergie en verscheen hij in afleveringen van bekende shows als Criminal Minds, The Mentalist en The Office. Maar zijn klim naar roem ging door, toen Peters een begrip werd met rollen als Haynes in Kick-Ass, verschillende rollen in de American Horror Story-anthologiereeks en Quicksilver werd in verschillende Fox Marvel-projecten (en zelfs zo ver ging als om de MCU binnen te gaan).

1 Abigail Breslin

Abigail Breslin over Ghost Whisperer en Scream Queens
Abigail Breslin over Ghost Whisperer en Scream Queens

Een ster in opkomst met haar iconische debuut in Signs, Abigail Breslin trad in de aflevering "Melinda's First Ghost" op als een geest uit Melinda's verleden die is blijven hangen om ervoor te zorgen dat haar familie bij elkaar blijft voordat ze vertrekt. In hetzelfde jaar zou ze ook een gastrol hebben in Grey's Anatomy als het meisje dat geen pijn kan voelen en zou ze gaan schitteren in de film Little Miss Sunshine. Ze zou ook een lange carrière hebben en verscheen in films als Nim's Island, My Sister's Keeper, Zombieland en Final Girl. Ze zou ook een van de hoofdrollen spelen in Fox' horrorkomedie Scream Queens.

Aanbevolen: