Kanye West's wilde momenten in 2022 tot nu toe

Inhoudsopgave:

Kanye West's wilde momenten in 2022 tot nu toe
Kanye West's wilde momenten in 2022 tot nu toe
Anonim

Kanye West stond in het middelpunt van vele controversiële momenten tijdens zijn tijd in de schijnwerpers. Het is bekend dat hij zich bezighield met een aantal zeer openbare woedeaanvallen en was verantwoordelijk voor een aantal vertoningen van bizar gedrag. Het meeste van wat hij tijdens zijn tirades zegt, neemt snel de krantenkoppen over, en net wanneer het lijkt alsof hij de zaken onder controle heeft, lijkt hij opnieuw te lijden aan beoordelingsfouten.

Fans zijn enkele van zijn meest epische gedragsmomenten nog niet vergeten, inclusief het moment in 2009 waarop hij het podium bestormde en probeerde de VMA van Taylor Swift uit te schakelen van haar handen, zijn tirade over slavernij in de redactiekamer van TMZ, en de tijd dat hij zijn eigen presidentiële campagne-evenement gebruikte om aan de wereld te onthullen dat hij bijna zijn dochter, North, had geaborteerd. De vreemde Kanye-momenten blijven komen, en 2022 zat al vol met schokkende momenten voor het rapgenie.

10 Kanye West verklaart publiekelijk dat hij Kim Kardashian terug wil

Fans over de hele wereld zijn zich pijnlijk bewust van het feit dat Kanye West Kim Kardashian terug wil. Dit is grotendeels te wijten aan het feit dat hij weigert te accepteren dat hun relatie voorbij is en zijn ex-vrouw voortdurend heeft gebombardeerd met berichten en verklaringen van zijn eeuwige liefde voor haar.

Hij heeft overduidelijk gemaakt dat ze in zijn gedachten nooit voorbij zullen zijn en heeft dit feit herhaaldelijk verkondigd. In het begin leek het alsof hij probeerde zijn familie intact te houden, maar naarmate deze berichten tot 2022 doorgingen, begon het meer op een obsessieve benarde situatie te lijken dan op een liefdevolle poging.

9 Kanye West noemt Corey Gamble 'A Godless Man'

Kanye West mikte op Kris Jenners vriend, Corey Gamble, in een onverwachte tirade die niemand zag aankomen. Hij beschuldigde Gamble als de reden dat de politieke opvattingen van Kim Kardashian werden beïnvloed, en hij uitte zijn algehele ongenoegen over Gamble door te zeggen dat hij een "aardig persoon, maar geen geweldig persoon" is.

Hij zei verder dat hij Kris Jenner liefheeft en respecteert, maar gewoon haar man niet kan uitstaan. Vervolgens noemde hij Corey "A Godless Man", wat zeer beledigend en beledigend was voor de zeer religieuze Corey Gamble.

8 Toen Kanye West een 'handtekeningzoeker' aanviel

Het nieuwe jaar was nog maar 13 dagen vers toen er een video verscheen met een ander agressief moment van Kanye West. Deze specifieke clip legde het beeld vast van een man die op zijn rug op het trottoir lag terwijl Kanye West boven een vrouw zweefde en tegen haar bleef schreeuwen. Ze verklaarde herhaaldelijk dat zij zijn familie is die Kanye probeert te kalmeren, waarop hij antwoordde: "Nee, je moest met haar praten." Het werd al snel duidelijk dat Kanye's persoonlijke frustraties in het leven de fans raakten.

7 Kanye West bespotte Pete Davidson zo erg dat Kim Kardashian hem 'niet meer volgde'

Tijdens een sketch op Saturday Night Live in 2018 bespotte Pete Davidson Kanye West door te stellen dat "geestelijke gezondheid geen excuus is om je als een klootzak te gedragen." Vervolgens zette hij een rode baseballpet op met de woorden "Make Kanye 2006 Again", een directe Trump verwijzing en een knipoog naar de dagen van meer genivelleerd gedrag van West.

In 2022 groef Kanye de beelden op en werd woedend. Nadat hij twee diss-nummers had uitgebracht die gericht waren op Pete Davidson, ging hij door met het meedogenloos bespotten van zijn SNL-sketch, waardoor Kim Kardashian de situatie helemaal zat werd. Ze "ontvolgde" West snel op sociale media, en fans merkten het zeker.

6 Kanye West verklaart dat hij nog niet gescheiden is…

De rest van de wereld verwijst al naar Kim Kardashian als de ex-vrouw van Kanye West, en hun vastgoedportefeuille is al tussen hen verdeeld. Maar op de een of andere manier lijkt West volledig te ontkennen dat hij en Kim Kardashian officieel voorbij zijn en formeel gescheiden zijn. Begin 2022 kwam hij naar voren om te zeggen: SNL liet mijn vrouw zeggen: 'Ik ben van hem gescheiden' op tv omdat ze gewoon die balk wilden weghalen, en ik heb de kranten niet eens gezien. We zijn niet eens gescheiden … Dat is geen grap voor mij. Mijn kinderen willen dat hun ouders bij elkaar blijven. Ik wil dat we samen zijn.'

5 Kanye West maakt misbruik van de sms-berichten van Pete Davidson

Nadat Pete Davidson hartelijk probeerde te zijn en privé met Kanye West communiceerde, dacht Kanye dat het goed was om fragmenten van deze berichten online te delen. Kanye plaatste een deel van het tekstgesprek en deelde het met zijn 30,7 miljoen Twitter-volgers. Hij ging verder met dat privégesprek door aan Pete, Kim en de rest van de wereld die toekeek te verklaren dat Davidson zijn kinderen "nooit" zal ontmoeten.

4 West stuurt op Valentijnsdag een vrachtwagen vol rozen naar Kim Kardashian

Wie zou er op Valentijnsdag een enorme vrachtwagen vol rozen naar zijn ex-telefoon sturen? Blijkbaar doet Kanye West dat. Terwijl Kim Kardashian en Pete Davidson samen aan hun ingehouden Valentijnsdate begonnen, regelde Kanye West dat er een enorme vrachtwagen vol rozen bij zijn ex-vrouw zou worden afgeleverd. Fans waren geschokt toen ze zagen dat Kanye zo hard haar best deed om haar genegenheid terug te winnen en vroegen zich af of hij zich echt bewust was van hoe "over" zijn relatie met Kim werkelijk is.

3 Kanye West moedigt fans aan om Pete Davidson lastig te vallen

Kanye's angst tegen Pete Davidson zit diep, en nu wil hij dat zijn fans hem helpen Davidson uit het beeld te duwen en weg van Kim. Een recent bericht op zijn Twitter-account onthult dat Kanye West de hulp inroept van zijn enorme schare fans om bekend te maken dat Davidson niet welkom is. Hij twitterde een oproep tot actie en moedigde fans aan om Pete te bombarderen als ze hem live zien. West vroeg fans om "Kimye" te roepen en hem uit te schelden als ze Davidson ooit persoonlijk zouden tegenkomen.

2 Kanye West's Whirlwind Romance met Julia Fox verbluft fans

Sinds de breuk met Kim Kardashian werd Kanye West gelinkt aan een aantal vrouwen, waaronder Irina Shayk en Vinetria. Beide relaties zorgden voor controverse en veel aandacht van fans, maar het was toen hij uitstapte met Julia Fox dat fans het echt merkten. Hun relatie liep snel op en West deed haar best om haar een leuke tijd voor haar verjaardag te laten zien. Hij kocht een Birkin-tas voor haar, evenals voor al haar vrienden die met haar vierden, en vulde haar hele hotelkamer met merkkleding. Fox verbaasde fans toen ze West haar 'vriendje' noemde tijdens een interview op 9 februari.

1 Het nieuwe herenhuis van Kanye West dat veel te dicht bij het huis van Kim Kardashian ligt

Toen Kanye West het huis oppikte dat direct aan de overkant van Kim Kardashian te koop stond, verklaarde hij dat hij dit deed om dicht bij zijn kinderen te zijn. Dat is echter griezelig dicht bij zijn ex-vrouw, en gezien zijn openbare liefdesverklaringen voor Kim en zijn voortdurende benarde situatie om haar terug te krijgen, leek het vreemd handig dat hij te allen tijde recht voor haar huis zou staan. Wat de zaken nog verontrustender maakte, was het feit dat hij ruim $ 420.000 meer betaalde dan de vraagprijs om er zeker van te zijn dat hij de nieuwe eigenaar was van dit gunstig gelegen huis.

Aanbevolen: