RHONY: 10 van Leah's beste momenten in seizoen 12 (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

RHONY: 10 van Leah's beste momenten in seizoen 12 (tot nu toe)
RHONY: 10 van Leah's beste momenten in seizoen 12 (tot nu toe)
Anonim

Leah McSweeney is het nieuwe meisje in de stad op The Real Housewives of New York en is een verademing geweest. Als jongste lid van de groep heeft Leah voor veel opschudding gezorgd in de Big Apple dankzij haar lage alcoholtolerantie en een extraverte persoonlijkheid. Terwijl vrouwen als LuAnn en Dorinda Leah's zelfvertrouwen en persoonlijkheid waarderen, staan Ramona en Sonja soms onverschillig tegenover haar.

Nu seizoen 12 binnenkort afloopt, zijn er nog genoeg momenten voor Leah om kijkers te choqueren, maar tot die tijd bekijken we 10 van Leah's grootste momenten op RHONY tot nu toe!

10 "Schots afgevuurd!"

Afbeelding
Afbeelding

Met alle dames klaar om Halloween te vieren, gaf LuAnn een kostuumfeest met voodoo-thema. Hoe wild Leah deze avond ook deed, dit was een van haar meer tamme sociale uitstapjes. Ze bracht haar baby-papa Rob mee zodat hij de dames kon ontmoeten, wat een mooie setting was voor zo'n kennismaking. Maar terwijl de drankjes bleven stromen, overviel een gevoel van woede de dames toen Ramona egoïstisch handelde. Hoewel Leah niets te geks deed op deze avond, zag ze er zeker uit alsof ze het naar haar zin had.

9 Orkaan Leah

Afbeelding
Afbeelding

Voor het geval iemand dacht dat Leah gek was tijdens haar weekend in de Hamptons bij Romona's huis, ze was een ander niveau tijdens haar verblijf in Newport.

Nogmaals heeft Ramona een meidenreis naar Newport gemaakt. Leah was boos over het beëindigen van een relatie met een man die ze echt leuk vond, dus ze wilde losgaan met wat drankjes. Nou, van het ene drankje kwam het andere, en Leah raakte meer dan verspild. Ze deed radslagen op het gras, plukte bloemen, zat bij mensen op schoot, en het kwam allemaal tot tranen toen Ramona tegen Leah zei dat haar zus niet met de meisjes mee kon op reis. Ze veranderde echt in orkaan Leah.

8 Toen ze de ravioli gooide

Afbeelding
Afbeelding

De reis van de meiden naar Newport werd er niet beter op na de nacht van orkaan Leah. De dames gingen de volgende avond uit eten en dit keer waren het Ramona en Sonja die meer dan dronken waren. Maar het lijkt erop dat hun woede jegens Leah nog steeds aanwezig was omdat de vrouwen onbeleefd tegen elkaar werden. Voordat ze in een vlaag van woede wegstormde, gooide Leah een ravioli naar Ramona en ging naar huis. Schokkend genoeg bood Leah haar excuses aan Ramona en de meisjes aan.

7 De Russian Day Spa die niemand leuk vond behalve haar

Afbeelding
Afbeelding

Om het goed te maken met de vrouwen voor haar wilde gedrag, dacht Leah dat alle vrouwen baat zouden kunnen hebben bij een tijdje in de spa. Ze nodigde hen uit in een ondergrondse Russische spa die zij en haar zus vaak bezoeken, maar het ging niet zo soepel als ze had gehoopt.

De spa was niet in de Upper West of East Side, waardoor veel vrouwen zich ongemakkelijk voelden. Kijkers konden zien dat de vrouwen de schaduwrijke spa beoordeelden en begrepen niet waarom Leah daarheen ging. Tinsley stond de mannen niet eens toe haar te masseren en vertrouwde niet dat ze haar sieraden zouden houden. Door te zien waar Leah naartoe gaat om rond te hangen in New York zonder het dure prijskaartje, was ze erg herkenbaar voor kijkers.

6 Haar eigen jurk dragen naar Sonja's modeshow

Afbeelding
Afbeelding

Sonja zat aan het begin van het seizoen absoluut achter Leah aan. Toen de dames de New York Fashion Week bijwoonden, gaf Sonja iedereen een jurk uit haar eigen collectie voor haar modeshow. Ze gaf Leah echter een grijs trainingspak dat eruitzag alsof het voor bed was - niet NY Fashion Week. Leah bracht het trainingspak uiteindelijk terug naar Sonja in een plastic zak en droeg haar eigen jurk met de mugshot van Little Kim erop!

5 Tiki Fakkels & Skinny Dipping

Afbeelding
Afbeelding

Leah los zien gaan in de Hamptons was iconisch. Het was het moment dat haar vrienden (en kijkers) eindelijk de echte Leah leerden kennen. Hoewel Leah niet vaak drinkt, voelde ze zich op haar gemak bij het drinken met haar vrienden in Ramona's huis. Ramona beoordeelde haar natuurlijk om haar, maar het was een van de beste afleveringen van het seizoen. Leah gooide tiki-fakkels, ging skinny dippen, gooide een volwassen speeltje in de kipschotel en zei tegen Sonja dat ze zich moest scheiden van het leven van haar ex-man. Er gebeurde veel in korte tijd, maar het was allemaal geweldige reality-tv.

4 Ramona helpen een toilet te ontstoppen

Afbeelding
Afbeelding

Na maandenlang Blue Stone Manor (Dorinda's huis in de Berkshires) te hebben opgeknapt, nodigde Dorinda alle dames uit om te kijken wat ze met de plek heeft gedaan en om een fijn weekendje weg te hebben. Zoals RHONY-fans weten, eindigt een weekend in de Berkshires nooit zonder drama.

In deze aflevering laat Leah natuurlijk los, maar een van de meest memorabele momenten is dat ze Ramona moest helpen met het ontstoppen van het toilet! Het was niet eens Leah's puinhoop om op te ruimen, maar Ramona was hulpeloos!

3 Ramona's verjaardag leuk maken

Afbeelding
Afbeelding

Gedurende seizoen 12 had Ramona het over het verjaardagsfeestje dat ze voor zichzelf aan het plannen was. Ze nam de dames mee naar haar feestplanningsvergadering en bleef maar praten over het uitnodigen van 60 van haar 'beste vriendinnen'. De vrouwen waren geïrriteerd dat Ramona deed alsof ze betere vrienden had dan Dorinda, Sonja en LuAnn, en het werd erger op Ramona's eigenlijke feest…

Ramona vertelde Leah wat ze niet moest dragen (omdat ze er niet beter uit kon zien dan Ramona) en dat ze er niet stijlvol uitzag toen ze begon te dansen. Volgens Leah in een aflevering van WWHL zei ze dat het feest "giftig" was en begon ze alleen LuAnn en co te pesten. omdat het feest "saai" was.

2 Plassen in het maïsdoolhof

Afbeelding
Afbeelding

Na te veel nachten te veel gedronken te hebben, besluiten de vrouwen om een middagje weg te gaan naar een appelboomgaard en wat nuchtere lol te hebben. Maar zoals altijd raakte rosé erbij en gingen de vrouwen klotsen. Leah kon de hele dag met iedereen op goede voet met iedereen, maar de zaken namen een wending toen zij en Sonja in het maïsdoolhof plasten en vervolgens wat maïs stalen voor de rit naar huis…

1 Haar unieke relatie met Rob

Afbeelding
Afbeelding

Leah was een geweldige vervanger voor Bethenny Frankel. Ze is jong, ze is een alleenstaande moeder en ze is een zakenvrouw. Wat cooler is, is dat ze volledig transparant is over haar unieke relatie met haar oude liefde en baby-papa, Rob. Zij en Rob zijn niet meer samen, maar ze co-ouderen hun dochter prachtig en zijn beste vrienden. Ze hangen de hele tijd rond en bellen elkaar om bij te praten. Ze laten co-ouderschap er eenvoudig en gemakkelijk uitzien, wat een nieuwe verandering is voor RHONY.

Aanbevolen: