Jersey Shore: Gezinsvakantie: Snooki's 10 beste citaten

Inhoudsopgave:

Jersey Shore: Gezinsvakantie: Snooki's 10 beste citaten
Jersey Shore: Gezinsvakantie: Snooki's 10 beste citaten
Anonim

Nicole "Snooki" Polizzi bevestigde in juni dat ze niet zal terugkeren naar Jersey Shore: Family Vacation als er nog een seizoen van de reality-tv-serie komt.

Snooki's verklaring kan ervoor zorgen dat de serie anders lijkt, aangezien haar beste vriendin Jenni "Jwoww" Farley naar verluidt de media in verschillende interviews vertelde dat ze misschien ook niet terugkeert, omdat het niet hetzelfde zou zijn zonder haar bestie, of in haar woorden, haar gehaktbal.

Terwijl we wachten om te zien of de show doorgaat zonder dit originele vrouwelijke duo, kijken we terug naar Snooki's 10 beste citaten uit Jersey Shore: Family Vacation.

10 Snooki gaf fans een voorbeeld van wat er kan gebeuren als ze ouder worden

Snooki is $ 4 miljoen waard, maar ze kan zich inleven in de rest van ons.

In de Jersey Shore: Family Vacation-trailer zei Snooki: "Naarmate we ouder worden, krijgen we alleen maar meer delinquentie. Wat is het woord?"

Snooki leek te wijzen op cognitieve aandoeningen zoals dementie en de ziekte van Alzheimer, die beide vaak worden geassocieerd met ouderdom (hoewel ze helaas ook vroeg in het leven kunnen verschijnen). Natuurlijk is het meer dan een beetje ironisch om het woord te vergeten voor een aandoening die geheugenverlies met zich meebrengt.

9 Snooki keek uit naar de terugkeer van de situatie

De cast van Jersey Shore is in de loop der jaren volwassener geworden. Snooki en Deena Cortese bevallen van hun respectievelijke eerste kind, Jwoww vroeg een scheiding aan en Ronnie Ortiz-Margo werd vader.

Volgens Elite Daily zei Snooki: "Je zult Mike uit de gevangenis zien komen, wat geweldig is. En we dachten dat hij wat vrije tijd zou nemen, maar hij stapte letterlijk uit en kwam om met ons te filmen."

Snooki keek uit naar de terugkeer van Michael "The Situation" Sorrentino naar Jersey Shore: Family Vacation. Of men het er nu mee eens is dat de vrijlating van The Situation gerechtvaardigd was of niet, ze zouden zijn impact op de show moeten begrijpen.

8 Snooki deelde haar gedachten over hoe "de situatie" ten goede veranderde

De situatie werd niet alleen vrijgelaten uit de gevangenis, hij veranderde ook ten goede.

Volgens Elite Daily sprak Snooki lovend over The Situation: "Hij zorgt ervoor dat ik letterlijk naar de gevangenis wil, want hij kwam er zo geweldig uit. Hij verloor 35 pond, hij wordt drie jaar nuchter, en hij is gewoon zo'n goed persoon. Dus het feit dat hij zo positief uit de gevangenis kwam, er geweldig uitzag, ik heb zoiets van, 'ik heb het gevoel dat ik wil gaan.'"

Misschien was dat niet de meest gevoelige gedachte, maar het is toch leuk om te zien hoeveel hij is veranderd, en Sooki viert hem daarvoor.

7 Snooki had het gevoel dat "The Situation" zijn medecastgenoten miste toen hij weg was

Snooki was niet de enige die The Situation miste voor showgerelateerde doeleinden. Blijkbaar was The Situation ook niet op de set aanwezig.

Elite Daily schreef dat Snooki beweerde: "Ik denk dat hij ons zo erg heeft gemist, en alleen het aspect van onze show, dat hij er meteen in wilde springen, wat geweldig was … Dus je ziet hem naar buiten komen, je krijgt ons allemaal te zien herenigen, natuurlijk was het een drama. Ik probeer er vanaf te blijven… maar ja."

6 Snooki worstelde om het strand te vinden

Weet je nog toen Snooki vroeg: "Waar is het strand?"

Nou, Snooki had blijkbaar moeite om het plaatselijke strand te vinden, ook al was ze op de promenade en het was vlak naast haar. Het was niet zo verstandig van haar, maar hey, het hielp om een grappig, gedenkwaardig citaat te creëren en een blond moment dat perfect was voor reality-tv.

Maar in werkelijkheid liggen Asbury Park en Point Pleasant Beach in New Jersey niet in het midden van nergens. Geen van beide sites is moeilijk te vinden voor de gemiddelde inwoner of toerist.

5 Snooki was klaar om te feesten

Toen Snooki haar aankomst aankondigde in het Jersey Shore-huis in Seaside Heights, New Jersey, op slechts 200 meter afstand van Casino Pier & Breakwater Beach, schreeuwde ze "Het is feest!" en de franchise was nooit meer hetzelfde.

Feesten zijn een groot deel van de Jersey Shore-shows omdat de castleden naar verluidt beperkt zijn in hun activiteitenkeuzes. Dus, ongeacht hun locatie, slaagde de vrolijke groep dames en heren erin de beste feesten aan de kust van Jersey te vinden, wat hen blijkbaar hielp gevoelens van eenzaamheid te vermijden.

4 Snooki heeft een motto van drie woorden

Oké, Snooki is niet het enige castlid van Jersey Shore dat dit citaat van drie woorden zei, maar het is nog steeds iconisch.

"GTL."

Voor degenen die een opfriscursus nodig hebben, is "GTL" een afkorting voor "Gym. Tan. Laundry."

"GTL" werd het officiële motto van de Jersey Shore-franchise, wat perfect paste bij de dames en heren die geven om hun lichaam, hun fysieke verschijning en hun toegang tot schone, frisse kleding in hun kasten. Ze weten zeker hoe ze voor zichzelf moeten zorgen.

3 Snooki hield het echt

Toen producers afgelopen november de bruiloft van Angelina Pivarnick uitzonden, hield Snooki zich niet in.

Snooki gaf Angelina een klap en vertelde haar dingen zoals "Je bent onze vlieg" en "Je bent de overgeven" die nogal ongepast waren, maar het waren Snooki's woorden net voor de toast van het paar die ons opschudden.

"Ik stop denk ik," zei Snooki. "Ik denk dat dit het is. Dit is niet leuk."

"Jersey Shore' is letterlijk mijn leven", bekende Snooki. "Ik zou mijn beste vrienden nooit hebben ontmoet."

2 Snooki deelde een hete kijk op waarom ze geen kreeft at

In tegenstelling tot andere reality-tv-personages, at Snooki geen kreeft. Nou ja, in ieder geval niet uitgezonden voor Jersey Shore: Family Vacation, en ze had een reden waarom.

Wie kan het vergeten toen Snooki zei: "Ik eet geen kreeft of iets dergelijks omdat ze leven als je het doodt, zoiets is walgelijk."

Natuurlijk roept deze regel altijd hilariteit op, want letterlijk alles wat we eten is 'levend als je het doodt', omdat het onmogelijk is om iets te doden dat niet leeft (tenzij we het hebben over zombie-apocalyps), en in wezen zijn alle vlees, granen en groenten op een gegeven moment in leven.

1 Snooki sprak over haar beleid als ze president zou worden

Snooki is meer dan dat ze grappig is met een wilde persoonlijkheid om haar onvergetelijke imago compleet te maken.

The Odyssey Online wees erop dat Snooki fans geruststelde door te zeggen: "Nadat ik me kandidaat heb gesteld voor het presidentschap… zou de economie stijgen, zou iedereen bruin worden en zouden alle radio's housemuziek spelen."

Snooki is misschien niet de beste keuze voor een Amerikaanse presidentskandidaat, maar ze zou in ieder geval Amerikanen kunnen helpen om samen te komen.

Aanbevolen: