De 10 beste Lady Gaga-citaten

Inhoudsopgave:

De 10 beste Lady Gaga-citaten
De 10 beste Lady Gaga-citaten
Anonim

Lady Gaga is een invloedrijke en prachtig getalenteerde artiest wiens teksten veel mensen hebben bereikt die zichzelf willen zijn en accepteren ondanks de omstandigheden waarin ze zich bevinden. Ze is iemand die talloze mensen een stem heeft gegeven en om trots op te zijn geboren zoals ze zijn.

Naast zingen en touren over de hele wereld, waagde ze zich aan acteren, mode, make-up en andere ongelooflijke kansen. Ze heeft hard gewerkt om te komen waar ze nu is, terwijl ze ook kwetsbaarheid toonde in moeilijke tijden. Hier zijn 10 van de beste citaten van Lady Gaga die zichzelf laten zien als een inspirerende beroemdheid.

10 "Lady Gaga is mijn naam. Als je me kent, en je noemt me Stefani, ken je me helemaal niet."

Lady Gaga heeft naam gemaakt in de muziekindustrie en het is een naam waarmee ze de rest van haar leven geassocieerd wil worden. Ondanks dat ze werd geboren als Stefani, werkte Gaga onvermoeibaar om een persona te creëren die miljoenen mensen zich zullen herinneren en waar ze met nostalgie op terugkijken.

Lady Gaga v alt tenslotte op als artiestennaam dan Stefani. Zelfs over 50 jaar zullen mensen zich een 21e-eeuwse kunstenaar herinneren met een naam als Lady Gaga.

9 "Als je geen schaduw hebt, sta je niet in het licht."

Dit citaat kan op veel manieren worden geïnterpreteerd, maar in het geval van Gaga hebben we allemaal een vleugje duisternis tijdens ons leven. Er zullen momenten zijn waarop iets ons dwars zit, maar naar het licht reiken is het belangrijkste onderdeel van het mens-zijn.

Het leven draait om problemen hebben en ze oplossen op vele manieren die we kunnen, en als een persoon dat niet heeft gedaan, dan heeft hij helemaal geen leven geleid.

8 "Als je hier vanavond vertrekt, weet dan dat ten minste één persoon in je gelooft."

Gaga heeft een krachtige aanwezigheid, waar ze ook gaat, optreedt of anderszins. Ze heeft veel krachtige berichten gestuurd over liefde, acceptatie en hard werken om je dromen te verwezenlijken.

Deze zin is er een waarbij je altijd iemand hebt om je te steunen als dingen niet gaan zoals je wilt of als iemand je probeert af te breken. In jezelf geloven is het belangrijkste om door te gaan en zelfs als ze het niet kan zien, zal Gaga zeker in je geloven.

7 "We hebben fantasie nodig om te overleven, omdat de werkelijkheid te moeilijk is."

Als er veel problemen gaande zijn in de wereld, is het moeilijk om vast te houden aan de realiteit met een dikke huid en een kalme uitdrukking. Een van de vele redenen waarom mensen zich vaak verdiepen in videogames, fictieve verhalen lezen of naar muziek luisteren, is om ons af te leiden en de goede dingen in het leven te waarderen.

Het is moeilijk om vast te houden aan een baan van 9 tot 5 en proberen de rekeningen te betalen, maar als we onszelf kunnen afleiden met zelfzorg, dan wordt het een beetje makkelijker om mee om te gaan.

6 "Ik ben mijn eigen heiligdom en ik kan mijn hele leven zo vaak herboren worden als ik wil."

Wat Gaga op zichzelf al een genie maakt, is hoe ze kan zijn wat ze wil voor haar optredens. Ze kan Joanne, Jo Calderone zijn, gewoon iedereen als het haar ongelooflijke muziekconcepten tot leven brengt. Om creatief te zijn, moet Gaga iets anders zijn.

Ze is als een kunstgalerie, een tijdlijn van gebeurtenissen, gewoon zoveel verschillende dingen door de tijd heen. Hoe ze een filosofische benadering hanteert om een beeld en naam voor zichzelf te creëren in muziek, laat zien hoe toegewijd ze eraan is.

5 "Of ik nu veel make-up draag of geen make-up, ik ben altijd dezelfde persoon van binnen."

Geen enkele uitspraak klinkt meer waar dan een waarbij het niet uitmaakt hoe je eruit ziet, het is de binnenkant die telt. Achter de make-up zit Gaga net als elke andere gewone vrouw met een droom.

Zelfs zonder make-up is ze een slimme, charmante en invloedrijke persoon in de muziekbusiness. Make-up is slechts een tijdelijk gezichtsmasker, maar voor altijd aan wie de persoon wordt herinnerd.

4 "Vertrouwen is als een spiegel, je kunt het repareren als het kapot is, maar je kunt nog steeds de barst in die reflectie zien."

Dit citaat van Gaga komt uit haar videoclip voor "Telephone", met de legendarische Beyonce. Het kost veel tijd en voorbereiding om iemand weer te vertrouwen omdat hij je heeft verraden, variërend van bedrogen worden tot liegen over een situatie waarin ze zich bevinden, en meer.

Een kapotte spiegel kan worden gerepareerd, maar de scheuren, zoals Gaga zegt, zitten nog steeds in de reflectie. De persoon kan een ander weer vertrouwen, maar alles zal sindsdien zijn veranderd en zal worden herinnerd voor wat er is gebeurd.

3 "Ik stopte met NYU, verhuisde uit het huis van mijn ouders, kreeg mijn eigen plek en overleefde alleen. Ik maakte muziek en werkte op mijn manier vanaf de basis."

Niet iedereen hoeft een universitair diploma te hebben om succesvol te zijn. Er zijn veel beroemde figuren zoals Bill Gates, John D. Rockefeller en Gaga die hun doelen bereikten zonder een stuk papier nodig te hebben.

Gaga ging eerst naar de Tisch School of the Arts van de New York University, maar om haar droom na te jagen, stopte ze met school. Zolang je je omhoog werkt, zoals Gaga zegt, zul je succesvol zijn, ongeacht of je een diploma hebt of niet.

2 "Waarom zou je je hele leven proberen iemand te zijn die je niet bent? Het is zoveel leuker om jezelf te zijn F wat iedereen zegt."

Hoe typisch het ook is, jezelf zijn is de beste manier om je leven te leiden. Als iemand je vertelt om in plaats daarvan op hen te lijken om deel uit te maken van een oppervlakkige groep, dan ben je zo beter af zonder hen.

Misschien heb je inspiratie in je leven en wil je zoals zij zijn, zolang je jezelf blijft, ligt de wereld in jouw handen.

1 "Laat nooit een ziel in de wereld je vertellen dat je niet precies kunt zijn wie je bent."

Als een uitgesproken en gepassioneerde supporter van de LGBTQ+-gemeenschap, vrouwenrechten en empowerment van jongeren, is Gaga de belichaming van vechten voor gelijkheid, ongeacht wie de persoon is. Als iemand je weigert vanwege je seksuele geaardheid, huidskleur of etniciteit is iets waar aan gewerkt moet worden.

Mensen zijn anders en dat is het punt. Gaga's citaat kan in elke context worden geassocieerd, maar het is over het algemeen noodzakelijk om elkaar te accepteren, want zo is de mensheid.

Aanbevolen: