10 beroemdheden die ongelooflijke privé-eilanden bezitten

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden die ongelooflijke privé-eilanden bezitten
10 beroemdheden die ongelooflijke privé-eilanden bezitten
Anonim

Wie heeft er niet van gedroomd om weg te rennen naar een onbewoond eiland, in ieder geval voor een paar dagen? Voor rijke mensen is deze droom niet alleen mogelijk, maar ze kunnen het zich ook veroorloven om hun eigen privé-eilanden te kopen en een persoonlijk paradijs te bouwen. Als het om beroemdheden gaat, kiezen de meesten van hen voor de Bahama's, omdat het gemakkelijk te bereiken is als je in de Verenigde Staten woont. Maar sommige hebben natuurlijk eilanden in de buurt van Azië en Europa.

Hoewel de meeste mensen een privé-eiland als een persoonlijk paradijs zien, maken beroemdheden er ook een zakelijke investering van door weelderige hotels te bouwen en huizen te huren. Bekijk enkele van de beroemde mensen die miljoenen hebben geïnvesteerd in het kopen van een eiland.

10 Julia Roberts

Afbeelding
Afbeelding

Julia Roberts is een van de beroemdste gezichten ter wereld, en het is normaal dat ze een deel van haar fortuin investeert in plaatsen waar ze weg kan rennen van de schijnwerpers. De actrice brengt haar dagen graag door op een afgelegen en prachtige boerderij in Santa Fe, waar ze alle vrijheid heeft, en kocht ook een privé-eiland in de Bahama's waar ze vakanties doorbrengt met haar familie. Sommige rapporten beweren dat ze meer dan zes miljoen betaalde voor deze luxe.

De Bahama's liggen niet ver van de Verenigde Staten en hebben paradijselijke scenario's. Het is dus geen verrassing dat andere beroemdheden zoals Roger Waters en Johnny Depp besloten om daar te investeren.

9 Mel Gibson

Afbeelding
Afbeelding

Andere beroemdheden geven de voorkeur aan paradijzen ver weg van hun thuisland. Mel Gibson kocht bijvoorbeeld een 5.400 hectare groot eiland in Fiji, en het is het grootste privé-eiland in de Stille Zuidzee, volgens Forbes. De acteur deed de aankoop van een multimiljonair na de controversiële Passion of Christ, en hij moest een juridische strijd aangaan omdat inwoners van het eiland zeiden dat hun voorouders werden gedwongen het eiland te verlaten.

8 Shakira en Roger Waters

Afbeelding
Afbeelding

Shakira kocht in 2011 Bonds Cay, in het noorden van de Bahama's. De Colombiaanse ster had de bedoeling om een resort voor miljonairs te bouwen en ze investeerde $ 8 miljoen. Ze kocht het echter niet alleen, en Shakira werkte samen met Roger Waters, die de andere $ 8 miljoen uitgaf.

Het resort, dat nog steeds niet af is, zal vakantiehuizen, enkele hotels en privéstranden hebben voor de exclusieve gasten.

7 Leonardo DiCaprio

Afbeelding
Afbeelding

Leonardo DiCaprio investeert in zijn miljoenen in het onroerend goed, waaronder het 104 hectare grote eiland in Belize. De bekroonde acteur maakt zich grote zorgen over milieukwesties en bouwt op het eiland een luxueus eco-resort met 100% hernieuwbare energie. Het pand krijgt 36 bungalows en bijna 40 vakantiehuizen.

Misschien kunnen de gasten, als ze geluk hebben, de acteur ontmoeten wanneer ze hun vakantie op het eiland doorbrengen.

6 Nicolas Cage

Afbeelding
Afbeelding

Nicolas Cage staat bekend om zijn uitbundige levensstijl en niet erg goed in het besparen van geld. In de jaren 2000 betaalde de acteur $ 3 miljoen op een onbewoond eiland in de Bahama's, en hij bouwde er een weelderig huis op. Het lijkt erop dat de acteur het eiland niet meer bezit, maar toeristenbureaus bieden nog steeds rondleidingen aan naar het eiland van Nicolas Cage.

5 Steven Spielberg

Afbeelding
Afbeelding

Steven Spielberg is een van de rijkste namen in de showbusiness en hij kan alles kopen wat hij zich kan veroorloven. De Jaws-regisseur heeft een eiland in de berouwvolle Madeira-archipel, in Portugal, en het lijkt de perfecte manier om privacy te vinden met zijn gezin.

In tegenstelling tot andere namen op deze lijst, is de directeur niet geïnteresseerd in het bouwen van hotels in de omgeving. Waarschijnlijk is het de plek waar hij met het gezin en goede vrienden naartoe reist als hij een paar rustige dagen nodig heeft.

4 Faith Hill

Afbeelding
Afbeelding

In tegenstelling tot andere beroemdheden, is Faith Hill meer dan trots om haar privé-eiland aan de media te laten zien. De zangeres is eigenaar van een eiland in de Bahama's en heeft dat al een paar keer voor de pers laten zien. Ze kocht het in 2003 en het pand heeft een huis dat een "verzameling van acht verschillende" paviljoens "is, verbonden door loggia's met rieten daken", aldus Architectural Digest.

Ze woont sinds 2012 op het eiland, maar het is niet zo ontspannen als het klinkt. "We wilden een huis bouwen. We hadden geen idee dat we al het andere moesten bouwen." Ze lacht. "We moesten eigenlijk een klein stadje bouwen", zei ze in het interview. Het lijkt erop dat je niet kunt rusten, zelfs als je besluit naar een onbewoond eiland te verhuizen.

3 Tyler Perry

Afbeelding
Afbeelding

Tyler Perry is een van de meest productieve artiesten in de filmindustrie en het is logisch dat hij een privéplek nodig heeft om te rusten en zijn energie op te laden. Hij heeft ook veel bereikt in zijn carrière, en toen hij 40 jaar oud werd, trakteerde hij zichzelf op een privé-eiland, waar hij weg kan zijn van alle eisen van Hollywood.

Het pand is een eiland van 25 hectare in Bay Cay, waar hij een huis heeft gebouwd met enkele bungalows voor zijn gasten.

2 Eddie Murphy

Afbeelding
Afbeelding

Eddie Murphy kocht de Rooster Cay, op de Bahama's, in 2007. Volgens Forbes betaalde de acteur $ 15 miljoen voor dit weelderige stukje paradijs, niet ver van Nassau. Vanwege de nabijheid van de grootste stad van de Bahama's, werd de Rooster Cay onderdeel van de toeristische route van agentschappen die toeristen aanbieden om het eiland van Eddie Murphy te zien.

In eerste instantie gingen sommige sites ervan uit dat hij een luxe resort in de omgeving zou bouwen, maar tot nu toe lijkt het erop dat hij het gebruikt om weg te lopen van de schijnwerpers.

1 Rick Martin

Afbeelding
Afbeelding

Rick Martin betaalde $ 8 miljoen in de Angra dos Reis-archipel, Brazilië. De regio staat bekend als een vluchteling van rijke en beroemde mensen in het land en vol met privé-eigendommen. Volgens People heeft hij maandenlang over het pand onderhandeld en lijkt hij de perfecte plek om de vakantie door te brengen. En het is niet ver van Rio de Janeiro, nog een geweldige plek om vakanties door te brengen.

Aanbevolen: