10 rode loperjurken die Disney-prinsessen spiegelden

Inhoudsopgave:

10 rode loperjurken die Disney-prinsessen spiegelden
10 rode loperjurken die Disney-prinsessen spiegelden
Anonim

Met velen van ons die opgroeiden met het kijken naar Disney-films, waren Disney-prinsessen zoals Ariel, Mulan, Assepoester, Tiana en Doornroosje onze inspiratiebronnen. Ze maakten allemaal ontberingen door en vonden onafhankelijkheid terwijl ze zichzelf redden. En hoewel veel organisaties achter Disney aangaan voor meer gelijkheid en representatie in hun Disney-films, wil de kleine Disney-fan in ons volwassenen nog steeds de schoonheid nabootsen die we op tv zagen.

Of het nu opzettelijk of onopzettelijk was, deze tien beroemdheden zagen er net uit als Disney-prinsessen op de rode loper. Laten we eens kijken naar wanneer het leven (Disney) kunst imiteert.

10 Zendaya als Assepoester

Zendaya zag er stralend uit op het Met Gala 2019. Dankzij haar stylist, Law Roach, channelde Zendaya Assepoester uit de jaren vijftig. De baljurk is op maat gemaakt door ontwerper Tommy Hilfiger en elke centimeter van haar was perfectie. Van de pofmouwen tot de zwarte choker tot de pompoenportemonnee - Zendaya veranderde echt in een prinses op deze grote modenacht. Roach was Zendaya's date die zich ook verkleedde als haar Fairy Godmother!

9 Nu is het de beurt aan Aishwarya Rai als Assepoester

Stap opzij Zendaya, er is genoeg ruimte op de rode loper voor meer dan één Assepoester! Toen Assepoester op het bal verscheen in die prachtige zachtblauwe en witte baljurk, wilden meisjes van alle leeftijden een jurk zoals die van haar.

Actrice Aishwarya Rai kreeg de kans om eruit te zien als de Disney-prinses op het Cannes International Film Festival in 2017 toen ze deze Michael Cinco-jurk droeg!

8 Kate Winslet als Merida

Kate Winslet kan geen kwaad. Ze is een uitstekende actrice die elk deel kan nagelen, en ze ziet er altijd sensationeel uit op de rode loper. Winslet is een echte Hollywood-ster. Ze is zelfs zo'n ster dat het lijkt alsof een Disney-film uit 2012 werd geïnspireerd door Winslet's Oscar-jurk uit 1998 van Givenchy. Brave's Merida draagt een jurk die angstaanjagend veel op elkaar lijkt. Van de donkergroene tot de gouden rand - zelfs het haar van Kate! Wacht even… is Merida Kate Winslet?!

7 Kim Kardashian West als prinses Jasmine

Disney's Aladdin was een enorm succes in 1992. De beelden waren kleurrijk en helder, en het verhaal was charmant. Prinses Jasmine vond de perfecte combinatie van roy alty en het normale leven dankzij Aladdin.

Toen Disney een live-action versie van de geanimeerde favoriet maakte, huurden ze Naomi Scott in om prinses Jasmine te spelen, en ze sloeg het uit het park. Als Kim Kardashian echter een actrice was, had ze de look gemakkelijk kunnen maken. Ze was jaren geleden het evenbeeld van prinses Jasmine op een pre-Grammy-feestje.

6 Elle Fanning als prinses Aurora

In 2014 voegde Elle Fanning zich bij Angelina Jolie voor Disney's Maleficent. In tegenstelling tot Disney's geanimeerde versie van Doornroosje, toonde deze film fans het standpunt van Maleficent. Hoe slecht ze ook was, ze was echt niet zo slecht toen mensen haar verhaal leerden kennen.

In de film portretteerde Fanning prinses Aurora en deed ze geweldig werk. Hoewel deze look eigenlijk voor The Late Show was, konden we het niet laten om hem aan de lijst toe te voegen, omdat ze er precies zo uitzag als het personage dat ze uitbeeldde.

5 Lupita Nyong'o As Peter pan

Actrice Lupita Nyong'o vermoordt het altijd op de rode loper. En of ze het nu bedoelde of niet, ze zag eruit als een Disney-prins, niet als een prinses: Peter Pan.

Op het Met Gala 2014 zag Nyong'o eruit als een combinatie van Tiana en Peter Pan in deze groene Prada-creatie. Ze combineerde de jurk met een prachtige hoofdband en nog mooiere accessoires om de jurk echt te laten schitteren.

4 Constance Wu As Mulan

Constance Wu zag er fantastisch uit in deze Vera Wang-jurk tijdens de Golden Globes 2019. Het verbrande oranje lint doet denken aan de gewaden van Mulan in de animatiefilm uit 1998. In 2020 kwam Disney met een live-actiefilm voor Mulan, maar COVID-19 heeft de première keer op keer uitgesteld. Constance Wu speelt Mulan niet in de film, maar haar kracht en schoonheid grenzen aan het geliefde personage.

3 Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence heeft in de loop der jaren een aantal ongelooflijke modekeuzes en films gemaakt, maar niet alles wat ze aanraakt verandert in goud.

Tijdens de Golden Globes 2014 verscheen Lawrence in een wit met zwarte jurk ontworpen door Dior. De jurk was niet bepaald geliefd bij critici, vooral niet toen ze werd vergeleken met prinses Ariel van de kleine zeemeermin (en niet op een goede manier). Grappig genoeg leek deze dure Dior-jurk precies op Ariels nepjurk toen ze eindelijk benen had en leerde lopen.

2 Mindy Kaling als Belle

Mindy Kaling is adembenemend van top tot teen. Ze heeft een prachtige teint en haar stijl pronkt altijd met haar geweldige figuur. En net als de andere glamoureuze dames op deze lijst, spiegelde Kaling Beauty and the Beast's Belle op de rode loper bij de Oscars! De gouden tint en gedrapeerde stof lijkt op Belle's baljurk terwijl ze de hele nacht danst met het Beest.

1 Kiera Knightly als Megara

Als er één ding is dat we zeker weten, is het dat actrice Kiera Knightly er geweldig uitziet in paars. Gekleed in Matthew Williamson droeg Kiera deze jurk naar de wereldpremière van Pride and Prejudice in 2005. Ze leek net een Disney-prinses. En terwijl we prinses Jasmine-vibes krijgen, lijkt ze meer op Megara uit Disney's Hercules! Zelfs de zachte golven in haar haar bootsen die van Megara na!

Aanbevolen: