Jersey Shore: Family Vacation - 10 afleveringen die je niet mag missen

Inhoudsopgave:

Jersey Shore: Family Vacation - 10 afleveringen die je niet mag missen
Jersey Shore: Family Vacation - 10 afleveringen die je niet mag missen
Anonim

MTV's Jersey Shore: Family Vacation heeft fans de afgelopen drie seizoenen zulke geweldige momenten gebracht. We hebben Snooki, Paulie D, JWoww en het bendefeest gezien, vechten, het goedmaken, aan de haak slaan en het drama brengen. Deze cast is een heleboel dingen, maar saai zijn ze niet!

Het is moeilijk om slechts tien topafleveringen van deze populaire MTV-serie te kiezen, want elke week was een nieuw hilarisch avontuur. Na veel discussie en een flinke vernauwing, zijn dit de tien afleveringen van Jersey Shore: Family Vacation waar we niet zonder kunnen. Ze zijn de beste van het beste, en je kunt ze niet missen.

10 Ronnie Magro's reeks ongelukkige gebeurtenissen

Afbeelding
Afbeelding

Ronnie's hele relatie met de moeder van zijn dochter, Jen Harley, is een reeks ongelukkige gebeurtenissen. Samen geldt het soms paar als een van de slechtste koppels die ooit uit de serie zijn gekomen. Dit seizoen waren we getuige van de gekwelde Ronnie die samenwerkte met Snooki en deden waar ze het beste in waren, namelijk uit de hand lopen terwijl ze de diepte van het leven bespreken. Jen komt terug in beeld via een telefoontje om Ronnie verder te verwarren over welke richting hij moet kiezen.

9 Heartbreak Hotel

Afbeelding
Afbeelding

Dit was een van de meest emotioneel geladen en ongemakkelijke afleveringen van de serie, omdat Ron en Jen en hun giftige liefdesverhaal erbij betrokken waren. Jen scheurt haar microfoon af en gooit hem door de gang terwijl Ron zweert dat hij voor eens en voor altijd over zijn vluchtige relatie heen is.

Fans van de show weten dat dit niet verder van de waarheid kan zijn, en zowel Ron als Jen zullen blijven vechten voor nog een aantal afleveringen. Hun trieste situatie was een belangrijke verhaallijn voor het tweede seizoen en kan blijvende gevolgen hebben voor Rons relatie met zijn castmates.

8 Vinny en Angelina: een liefdesverhaal

Afbeelding
Afbeelding

De hele Vinnie-Angelina mogelijke attractie-verhaallijn is een van onze favorieten. De twee inwoners van Staten Island zweren dat er niets tussen hen aan de hand is en dat ze elkaar niet eens kunnen uitstaan, maar de kijkers lijken daar anders over te denken. Angelina is verloofd met Chris in de aflevering, maar de spanningen tussen Angelina en Vinnie zijn onmiskenbaar. Ze flirten als twee middelbare scholieren, onhandig en duidelijk. Het zorgt zeker voor vermakelijke reality-televisie.

7 Wat een sleur

Afbeelding
Afbeelding

Deze aflevering zit boordevol verrassingen en drama. We wachtten met ingehouden adem om te zien of nieuwe moeder Deena een kleine prinses in haar familie zou verwelkomen of dat ze een zoon zou verwelkomen. Ronnie kwam onverwachts opdagen bij de babyshower en schokte de hele cast die aannam dat hij MIA was, en de bende ging met hun belangrijke anderen naar Atlantic City om Pauly D zijn ding te zien doen op de draaitafels.

6 Frenemies

Afbeelding
Afbeelding

Angelina heeft moeite gehad om bij de dames van de Shore te passen sinds ze terugkeerde naar de serie. In de aflevering Frenemies herinnert Jenni zich dat Angelina aan de buitenkant van haar binnenste cirkel staat en herinnert ze The Hamster eraan dat ze nooit een van hen zal zijn.

Snooki komt terecht tussen de dames en probeert rust te creëren binnen de groep, maar Jenni blijkt in deze arena geen gemakkelijke verkoopster te zijn. In deze bende is het moeilijk om te weten wie gelijk heeft en wie ongelijk. We kunnen niet wachten om te zien hoe de dames vriendschappelijk van elkaar afschudden in het nieuwste seizoen nu Snooki de reality-televisie heeft verlaten.

5 JWoww krijgt haar groove terug

Afbeelding
Afbeelding

Fans waren geschokt toen ze hoorden dat Jenni Farley en haar man Rodger besloten uit elkaar te gaan, en voor het eerste seizoen van de serie was de splitsing redelijk stil. Het tweede seizoen was een heel ander balspel. JWoww maakte nog meer golven toen ze het opnam met een veel jongere man. Ze introduceerde "24" bij haar kamergenoten aan de oostkust in Las Vegas. Het werd behoorlijk krankzinnig toen de groep gezellig werd na een lange nacht van drinken en feesten. Sommige fans hoopten waarschijnlijk nog steeds op een heropleving van JWoww en Pauly D, omdat velen denken dat hij nog steeds een fakkel vasthoudt voor haar hete moeder van twee.

4 The Hitch-Uation

Afbeelding
Afbeelding

The Situation zien trouwen met zijn oude liefde en beste vriend, Lauren Pesce, was een van de meest waardevolle momenten die de serie ons ooit heeft gebracht. Mike Sorrentino heeft zeker behoorlijk wat ups en downs meegemaakt, en er was waarschijnlijk een tijd dat zowel hij als zijn vrouw dachten dat ze het nooit door het gangpad zouden halen. Nou, ze overtroffen de kansen en zijn nu man en vrouw. Fans waren zo opgewonden om te zien hoe de Sorrentinos hun "I Dos" zeiden.

3 Het incident in de stripclub

Afbeelding
Afbeelding

Een stint in Las Vegas zal altijd een rommeltje worden voor de Jersey Shore-crew. In de aflevering worden dingen wild, voelen ze zich gekwetst en krijgt iedereen een kijkje in wat oom Nino onder die badjas heeft verstopt. Misschien is Las Vegas slechts een van die steden die de Jersey-crew voor seizoen vier vermijdt. Het lijkt te zijn waar alles ontspoort voor zoveel van de paren. Vinnie kwam in ieder geval als winnaar uit de bus met zijn debuutoptreden in Chippendales. Zelfs met een kapotte voet deed hij nog steeds harten zwijmelen met zijn nieuwe en verbeterde Keto-lichaam.

2 Beignets, opblaaspoppen en bruidsmeisjes

Afbeelding
Afbeelding

Je kunt net zo goed een aflevering van een vrijgezellenfeest in de mix gooien. Jersey Shore: Family Vacation heeft twee huwelijksfeesten en twee bruiloften opgegeven, waarbij zowel Mike Sorrentino als Angelina de afgelopen seizoenen door het gangpad liepen. De bijeenkomst in New Orleans was wat je zou verwachten: vermakelijk, rommelig en zo leuk om naar te kijken. Nu Paulie D en Vinnie nog steeds erg vrijgezel zijn, moeten fans misschien nog een aantal seizoenen wachten om de bruiloftsruzie aan de kust weer te zien plaatsvinden.

1 Aan het einde van de dag

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl het huwelijksmoment van Mike en Lauren lief en mooi was om naar te kijken, was de grote trouwdag van Angelina en Chris, die ook de finale van seizoen drie was, veel controversiëler en rommeliger. Angelina's bruidsmeisjes en huisgenoten gaven haar een afscheidstoespraak die bij veel gasten de verkeerde snaar raakte en de bruid deed wegstormen. De nasleep van de beruchte toespraak heeft nog steeds invloed op de groepsdynamiek, terwijl Angelina nog steeds kookt over haar zogenaamde 'vrienden'-woorden.

Aanbevolen: