De 10 beste Ariana Grande-nummers (volgens YouTube-weergaven)

Inhoudsopgave:

De 10 beste Ariana Grande-nummers (volgens YouTube-weergaven)
De 10 beste Ariana Grande-nummers (volgens YouTube-weergaven)
Anonim

Ariana Grande heeft een stem die wedijvert met Mariah Carey en verdiende veel lof voor haar muziekcarrière. Afkomstig van Broadway onder de musical 13 en met de hoofdrol in de populaire Nickelodeon-serie Victorious, heeft Ariana de wereld laten zien hoe muzikaal ze is.

Zelfs aan het begin van het nieuwe decennium blijft Ariana indruk maken op fans en critici over de hele wereld vanwege haar sopraanstembereik en fluitregister, en wedijvert ze met andere zangers hoe hoog ze kan gaan. Ze heeft ook een van de best bekeken muziekvideo's op YouTube, met in totaal meer dan 15 miljard views. Hier zijn de 10 beste Ariana Grande-nummers volgens YouTube-weergaven.

10 Gevaarlijke Vrouw

Als een van de singles in haar gelijknamige album, zorgt Dangerous Woman ervoor dat Ariana een zelfverzekerde en boeiende dame wordt die van niemand toestemming nodig heeft voor wat ze doet als zangeres. De videoclip bij het nummer heeft een sensuele benadering van haar eerdere nummers, maar het is een unieke manier om zichzelf als artiest te presenteren.

9 Hou meer van me

Voor 'Dangerous Woman' bracht Ariana een intiem klinkend nummer uit in de vorm van 'Love Me Harder', met de opkomende zangeres The Weeknd. Voor een nummer met de Canadese artiest zijn zijn teksten een beetje tammer in vergelijking met zijn andere werken.

Dit zou een van Ariana's eerste volwassen liedjes zijn als ze zong over onderwerpen die op zijn best getemd en schattig zijn. Ook al is het zes jaar geleden sinds de release van dit nummer, het is nog steeds een van Ariana's beste hits tot nu toe.

8 Into You

Ariana brengt euforische gevoelens in dit verslavende dance-popnummer."Into You" heeft een prachtige muziekvideo met het uitgangspunt van het nummer als een eenvoudig verhaal over het willen maken van een stap met de man waar ze super in is. Haar teksten verwijzen zelfs naar Elvis Presley's "A Little Less Conversation" en Mariah Carey's "Touch My Body" en ze werden briljant uitgevoerd. Dit nummer geeft ook het intense gevoel van adrenaline weer wanneer iemand naast iemand sterk gehecht is.

7 7 beltonen

Als een van Ariana's meest recente nummers, is "7 Rings" grappig genoeg het zevende meest bekeken nummer voor Ariana. Met een melodie die lijkt op "My Favorite Things" van The Sound of Music, heeft de melodie een mooie klank bij de bijbehorende teksten.

Het is een verrassend maar aangenaam vervolg op haar vorige single "thank u, next" die verder gaat van dankbaar zijn aan haar exen naar meer aandacht voor haar gezonde vriendschappen. Dat is een manier om enkele van de beste dingen in het leven te waarderen.

6 Focus

"Focus" is een nummer waar iedereen zich mee kan identificeren. De teksten van het lied zijn belangrijk en zijn een van Ariana's tot nadenken stemmende woorden die ooit gezongen zullen worden. De videoclip is ook esthetisch aangenaam en zacht voor de ogen. De speciale effecten, met name in haar ogen, zijn erg aantrekkelijk en dragen bij aan het onderwerp van de titel van het nummer. Dit nummer is erg symbolisch en belangrijk, zoals Ariana stelt in haar boodschap: "Hoe meer we beseffen hoeveel we gemeen hebben, hoe meer we naar elkaar luisteren, hoe meer we worden."

5 Geen tranen meer om te huilen

Ariana maakte een extreem moeilijke tijd door nadat haar concert in Manchester werd aangevallen, waarbij 23 doden en meer dan 100 gewonden vielen. Nadat ze terugkwam van haar pauze, werd "geen tranen meer om te huilen" haar volgende nummer. Fans waren blij toen ze haar lied plaagde en de receptie wierp zijn vruchten af.

De symboliek in het nummer en de muziekvideo is er een waarbij na regen een regenboog verschijnt. Dit geeft een prachtig beeld van na het vergieten van haar tranen, Ariana's gezicht toont een regenboog, die staat voor hoop en een nieuw begin.

4 Break Free

Het verhaal van hoe Zedd en Ariana samenkwamen om een van de coolste nummers van 2014 uit te voeren, was iets om te aanschouwen. Wie zou er niet willen werken met de rijzende starlet en getuigen van haar prachtige zang?

Vreemd genoeg gaan het lied en de muziek hand in hand ondanks het feit dat ze twee totaal verschillende concepten hebben. Maar dat is wat dit nummer tot op de dag van vandaag zo memorabel en geliefd maakt bij fans van Ariana, omdat ze steeds weer terugkomen op het nummer op YouTube.

3 Probleem

"Problem" is een interessant nummer toen het veel werd gespeeld in 2014. Het nummer zou de Australische rapper Iggy Azalea kunnen bevatten, een van de interessante delen van het nummer is de zang van Ariana's ex, Big Sean.

Het hebben van 1,2 miljard views is echter geen grap. Het nummer houdt stand met een mooi deuntje en we citeren nog steeds in de trant van: "Ik heb 99 problemen, maar jij zult er geen zijn." Ondanks dat het nummer op een negatieve noot eindigt, heeft het hints van hoop op een positieve later in het leven.

2 Bang Bang

Bang Bang als het op één na meest bekeken nummer, is een understatement als een succesvol nummer. Met Nicki Minaj en Jesse J als de artiesten, begint dit nummer met een aanstekelijke beat die vrouwen kracht geeft met inspirerende teksten. De vocalen van elke artiest vullen elkaar aan en hebben hun opvallende momenten. Als iemand een picker-upper nodig heeft om ze gemotiveerd te krijgen voor de dag, dan is dit nummer precies voldoende.

1 van links naar rechts

"Side to Side" heeft tot nu toe het hoogste aantal views voor een nummer van Ariana Grande. Met 1,7 miljard views is de muziekvideo stomend terwijl Ariana en de bekende rapper Nicki Minaj trainen met hometrainers en boksuitrusting terwijl ze rondhangen met prachtige mannelijke modellen.

Hoewel het nummer gaat over het nastreven van iemand van wie je houdt, ondanks verschillende meningen van anderen, past het goed in het concept van de muziekvideo. Het kan net zo goed een motiverend trainingsnummer zijn vanwege het mooie tempo.

Aanbevolen: