Ariana Grande's beste vrienden in Hollywood

Inhoudsopgave:

Ariana Grande's beste vrienden in Hollywood
Ariana Grande's beste vrienden in Hollywood
Anonim

Het is meer dan eenvoudig om van iemand te houden zoals Ariana Grande Ze is om zoveel redenen zo lief. Om te beginnen heeft ze zo'n geweldige persoonlijkheid en gevoel voor humor. Iedereen die de recente originele Netflix-documentaire heeft gezien die ze op Netflix liet vallen met de titel Excuse Me, I Love You, kan gemakkelijk zien wat een geweldige persoon Ariana Grande werkelijk is.

Er is zoveel meer voor haar dan haar ongelooflijk krachtige zangstem. Ze is een vriendelijke jonge vrouw met een grote sociale kring in de Hollywood-industrie. Hier zijn enkele van haar beroemdste vrienden.

10 Nicki Minaj

De vriendschap tussen Nicki Minaj en Ariana Grande gaat sterk. Ze hebben zo vaak muzikaal samengewerkt en fans hopen dat ze samen muziek blijven maken. Sommige van de nummers waar ze in het verleden samen aan hebben gewerkt, zijn onder meer 'The Light is Coming', 'Bang Bang', 'Get On Your Knees' en 'Side to Side'. Ze gedijen echt bij elkaars muzikale talenten.

9 Meghan Trainor

Meghan Trainor en Ariana Grande hebben samengewerkt voor het nummer "Boys Like You", dat in 2015 werd uitgebracht. Het popnummer werpt licht op waar de vriendschap tussen Meghan Trainor en Ariana Grande echt begon. Ze zijn al jaren vrienden al een tijdje samen en zijn samen gefotografeerd tijdens awardshows zoals de AMA's van 2015. Ze betreden ook het podium en treden samen op tijdens Dancing With the Stars, wat een superspannend optreden was om naar te kijken.

8 Iggy Azalea

Toen Ariana Grande en Iggy Azalea in 2014 samen "Problem" uitbrachten, was het meteen een enorme hit. Het nummer won zelfs de Radio Disney Music Award voor nummer van het jaar, wat best een groot probleem is! Het is duidelijk dat Ariana Grande en Iggy Azalea allebei extreem getalenteerd zijn, maar zelfs als ze niet gefocust zijn op de muziek, zijn ze ook goede vrienden achter de schermen.

7 Camila Cabello

Wie herinnert zich nog dat Ariana Grande en Camila Cabello in 2018 samenkwamen om Carpool Karaoke te doen? Het was echt leuk om te zien hoe de beide prachtige zangers achter het stuur van de beroemde karaoke-auto de teksten van hun favoriete liedjes uitzonden. Camila Cabello en Ariana Grande zijn al een tijdje vriendinnen! Het is zo leuk om te zien hoe ze samen plezier hebben en hopelijk brengen ze ooit samen een nummer uit

6 Selena Gomez

In 2020 stuurde Ariana Grande Selena Gomez een gigantisch ijsbloemstuk ter ere van Selena Gomez's samenwerking met BLACKPINK genaamd "Ice Cream". Het nummer was zo'n hit en explodeerde volledig op YouTube.

Het heeft nu bijna 500, 000, 000 views! Ariana Grande heeft niets dan respect voor Selena Gomez en uit de vriendelijkheid van haar hart stuurde ze het boeket als een manier om steun te betuigen.

5 Justin Bieber

Justin Bieber en Ariana Grande hebben een supergezonde en ongelooflijke vriendschap. In 2020 brachten ze samen het nummer "Stuck With You" uit met homevideo's van al hun beste vrienden! Ze delen dezelfde manager… Scooter Braun. (Dezelfde scooter Braun die vorig jaar drama had met Taylor Swift.) Tijdens de 2019 Coachella-set van Ariana Grande sprong Justin Bieber het podium op om haar te vergezellen.

4 Miley Cyrus

Miley Cyrus en Ariana Grande zijn goede vrienden en het is logisch in de wereld, want Miley Cyrus is het grootste sterretje dat uit Disney Channel is voortgekomen en Ariana Grande is het grootste sterretje dat uit Nickelodeon is opgestaan.

Ze voerden "Don't Dream It's Over" live uit voor een schattig optreden dat beschikbaar is voor streaming op YouTube, waarbij beide meisjes onesie-pyjama's droegen. In het midden van het nummer stopten ze met zingen om elkaar te complimenteren en het is echt schattig.

3 Colleen Ballinger

Voor degenen die niet helemaal weten wie Colleen Ballinger is, ze werd beroemd als YouTube-persoonlijkheid, maar ze staat ook bekend als komiek, zangeres en actrice. Ze heeft zoveel grappige video's op YouTube geplaatst dat ze de status van beroemdheid voor zichzelf heeft gecreëerd en zelfs haar weg heeft gevonden naar de sociale kring van Ariana Grande. Ze was zelfs te zien in de videoclip van Ariana Grande voor "Thank You Next", wat een enorm compliment is!

2 Kris Jenner

Hoewel Kris Jenner en Ariana Grande helemaal niet in dezelfde leeftijdsgroep zitten, zijn ze nog steeds vrienden met elkaar! Ariana Grande nodigde Kris Jenner zelfs uit om de moederrol van Mean Girls te spelen in haar videoclip voor 'Thank You Next'. Natuurlijk heeft Kris Jenner het voor elkaar gekregen en het hilarische deel volledig vlekkeloos afgemaakt. Ariana Grande is eigenlijk cool met alle leden van de Kardashian Jenner-familie.

1 Elizabeth Gillies

Elizabeth Gillies en Ariana Grande speelden samen in Nickelodeon's Victorious en zijn tot op de dag van vandaag goede vrienden. Hoewel geruchten over het drama tussen Victoria Justice en Ariana Grande de ronde deden, waren er nooit geruchten over Elizabeth Gillies en Ariana Grande. Nadat Victorious tot een einde kwam, ging Elizabeth Gillies verder op het pad van acteren, terwijl Ariana Grande duidelijk haar muziekcarrière bleef nastreven.

Aanbevolen: