Alles wat we weten over Alec & Hilaria Baldwin's vijfde baby

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over Alec & Hilaria Baldwin's vijfde baby
Alles wat we weten over Alec & Hilaria Baldwin's vijfde baby
Anonim

Het was een intens jaar in het huis van Baldwin. Hilaria en Alec Baldwin hebben net hun 5e kind verwelkomd en ze lijken overweldigd door vreugde. Natuurlijk hadden ze de afgelopen maanden te maken met de andere kinderen in huis, met thuisonderwijs en met werk. Maar ze lijken het geweldig te doen!

Eerder in september deelde het stel de eerste foto van hun nieuwe baby, en het was schattig! Hilaria en Alec Baldwin praten graag over hun kinderen en ze waren heel open over de zwangerschap. Niet alles was gemakkelijk, en veel mensen konden ermee omgaan. Hier is alles wat we weten.

10 De baby werd geboren in september

Hilaria Baldwin kondigde aan dat ze hun 5e kind verwelkomden met een Instagram-bericht. De yoga-instructeur deelde een foto van haar, Alec en de baby in het ziekenhuis, en ze zien er zo verliefd uit op het nieuwe gezinslid! "We hebben gisteravond een baby gekregen. Hij is perfect en we zouden niet gelukkiger kunnen zijn. Blijf op de hoogte voor een naam", schreef ze bij de foto.

Op dezelfde dag zei ze dat de baby Eduardo Pau Lucas Baldwin heette: "Zijn naam betekent rijke bewaker van vrede en licht", legde ze uit.

9 Eduardo is een regenboogbaby

Hilaria Baldwin had vorig jaar twee miskramen. De eerste keer, toen ze tien weken zwanger was, en de tweede keer toen ze vier maanden was. Dat waren pijnlijke momenten voor de familie, en ze deelden het altijd met hun fans. Hilaria vroeg andere vrouwen om hun ervaringen met miskramen te vertellen en ze begonnen een zinvolle discussie.

Dat betekent dat Eduardo een regenboogbaby is. De uitdrukking wordt gebruikt om gezonde baby's te beschrijven die na een miskraam komen of wanneer ouders een kind verliezen.

8 Hilaria Baldwin wist meteen dat ze zwanger was

Hilaria Baldwin is meerdere keren zwanger geweest, wat haar helpt de tekenen van haar lichaam te herkennen wanneer er een andere baby op komst is. Ze zei dat ze het meteen wist toen ze zwanger werd, zelfs voordat ze een test deed.

"Ik heb dit zo vaak gedaan dat ik dat gevoel echt ken. Hoewel ik wist dat het vroeg zou zijn, begon ik om de dag een test te doen om mezelf een idee te geven van hoe ver ik ben En precies op het moment dat ik dacht dat het positief zou worden, gebeurde dat ook", zei ze in een interview met People.

7 Hilaria vindt het heerlijk om zwanger te zijn

Hilaria genoot van elke minuut van haar zwangerschap. De schrijfster en yoga-instructeur zei een paar jaar geleden dat ze "het heel erg leuk vindt om zwanger te zijn", en deze keer is er niets veranderd. Hilaria heeft de afgelopen maanden foto's van haar babybuik gepost en ze zag er zo trots uit!

De moeder van vijf deelde ook beelden van haar andere kinderen rond haar buik. Ze leken enthousiast te zijn over het feit dat ze thuis een nieuw broertje of zusje hadden.

6 Alec Baldwin maakte van de kinderen zijn prioriteit

Alec Baldwin is 62 jaar oud en hij had het erover dat hij op latere leeftijd vader was. De acteur zei dat het soms overweldigend kan zijn, maar hij vindt het geweldig. "Er zijn nadelen aan mijn kinderen, aangezien ik van deze leeftijd ben. Maar er zijn ook voordelen", zei hij.

Een van de positieve dingen is dat Alec Baldwin er nu voor zijn kinderen kan zijn en veel tijd met hen kan doorbrengen. Naast zijn vijf kinderen met Hilaria heeft Baldwin ook een 24-jarige dochter, Ireland Baldwin.

5 Ze wachtten tot de scholen dichtgingen om het de kinderen te vertellen

De ouders besloten te wachten om het geweldige nieuws voor hun andere kinderen te vertellen. Ze wachten tot de scholen dicht zijn, zodat ze het nieuws niet met hun klasgenoten zouden verspreiden. "Uiteindelijk, als we in quarantaine zijn, heb ik zoiets van 'Oké, ik zal het je vertellen'", zegt ze. "En ik heb zoiets van, 'Je gaat niet naar school omdat er nu geen school is en ik vertel het aan iedereen', zei Hilaria.

De yoga-instructeur zei dat ze het de kinderen wilde vertellen wanneer ze vond dat het de juiste tijd was.

4 Ze bracht het grootste deel van haar zwangerschap thuis door

Hilaria Baldwin en haar kinderen brachten de afgelopen maanden het grootste deel van hun tijd thuis door. Zoals veel ouders dit jaar moest ze zich aanpassen aan het thuisonderwijs van haar kinderen, maar ze was gelukkig.

De moeder van vijf kinderen zei ook dat ze blij is met een groot gezin en dat de kinderen thuis speelkameraadjes hebben. Dat is een uitstekende zaak van het hebben van vier kinderen met een klein leeftijdsverschil.

3 Het koppel is de dochter die ze verloren niet vergeten

Hilaria en Alec Baldwin zijn het verloren kind niet vergeten. In mei deelde de moeder een emotioneel bericht op de dag dat haar dochter zou worden geboren. Ze plaatste een foto van een bloem en zei: 'Vandaag was je uitgerekende datum en we wilden je zo graag ontmoeten. Ik was bang dat deze dag zou komen, maar het is hier en ik zal dapper zijn.' "Je was zo geliefd en dat zal je altijd blijven. Ik denk elke dag aan je en ik zou zo graag willen dat ons pad anders was geweest. Mama houdt van je, mijn lieve meid."

Natuurlijk kreeg ze veel steun in de reacties, en mensen deelden ook soortgelijke verhalen.

2 Ze zullen nog steeds op een oppas rekenen om te helpen

Hilaria Baldwin sprak onlangs over de kritiek die ze kreeg over het hebben van een oppas. Ze zei dat het oké is om hulp te vragen, en met een oppas kan ze blijven werken, wat uitstekend is. Dus ze zal nog steeds de steun van een verzorger hebben nu Eduardo er is.

"Dat betekent niet dat je niet voor je eigen kinderen zorgt. Het betekent letterlijk dat ik ook werk. Ik werk elke dag. En als mensen je een slecht gevoel geven, is dat niet eerlijk, " zei ze.

1 Het is misschien niet hun laatste kind

De kans is groot dat Eduardo nog lang niet het jongste kind zal zijn. Hilaria en Alec vinden het heerlijk om ouders te zijn, en ze hadden het er al over om nog een kind te krijgen terwijl ze zwanger was. "Uiteindelijk zullen we stoppen", zei ze over het krijgen van kinderen. Dat betekent dat het koppel openstaat voor een 6e kind.

Misschien is een gezin van acht hun geluksgetal. Maar voorlopig lijkt het paar gelukkig te zijn met hun vijf kinderen thuis.

Aanbevolen: