10 Beste Weegschaal-deelnemers op de bachelor

Inhoudsopgave:

10 Beste Weegschaal-deelnemers op de bachelor
10 Beste Weegschaal-deelnemers op de bachelor
Anonim

Inboorlingen van de Weegschaal zijn mooi, charmant, diplomatiek en vriendelijk. Omdat hun bord romantische partnerschappen vertegenwoordigt, zijn ze ideale The Bachelor-deelnemers. Weegschaaldames worden geboren tussen 22 september en 20 oktober. Hun persoonlijkheden zijn niet zo luid als Sags of emotioneel als Kreeften, ze brengen een luchtige en aangename energie in de show.

Astrologisch gezien hebben Weegschalen de meeste kans om de verlovingsring van de vrijgezel te winnen als de man in kwestie een mede-luchtteken is - een Tweelingen of een Waterman. Weegschalen zijn estheten en ze houden van lezen. Ze houden ervan om hun actieve en nieuwsgierige geest te laten stimuleren, maar schuwen moeilijke emotionele situaties en drama. Ze matchen ook geweldig met partners die ook al het moois van de wereld waarderen, bijvoorbeeld Leeuwen en Stieren. Als het op liefde aankomt, willen Weegschalen zich gezien en gewaardeerd voelen. Ze behoren tenslotte tot de meest toegewijde en medelevende partners van het dierenriemwiel.

10 Hannah Brown

Hannah Brown is een typische Weegschaal en haar tijd op zowel The Bachelor als The Bachelorette bevestigen beide dat feit. Voordat ze een tv-persoonlijkheid werd, had ze allerlei banen die allemaal met esthetiek te maken hadden: ze was binnenhuisarchitect, visagiste, haarstylist en ze nam deel aan verschillende optochten voordat ze werd gekroond tot Miss Alabama.

Ze deed mee aan het 23e seizoen van The Bachelor en kwam aardig ver. Ze werd uitgeschakeld in week 7. Ze won het 28e seizoen van Dancing with the Stars. Alabama Hannah viel altijd op omdat ze eerlijk en onbeschaamd overkwam. Ze studeerde af in communicatie, wat heel goed bij haar sterrenbeeld past.

9 Heather Martin

Een andere deelnemer uit seizoen 23, Heather Martin verliet de show ook in week 7. Ze werd echter niet geëlimineerd - ze verliet haar eigen keuze. Wie had dat ooit gedacht? Colton Underwood was een van de meest geliefde vrijgezellen aller tijden! Weegschalen zijn niet de meest traditionele sterrenbeelden, maar dit Californische meisje hecht veel waarde aan de tijd die ze met haar familie doorbrengt en pochte dat ze nog nooit eerder is gekust.

Haar Weegschaal-persoonlijkheid schijnt echter door op haar Instagram-profiel. Op elke foto die ze plaatst, stra alt ze van vreugde. Weegschalen houden niet van rommelige en donkere emoties: net als Heather streven ze altijd naar een glimlach op hun gezicht.

8 Courtney Perry

Courtney Perry, geboren in Florida, vocht voor het hart van Peter Weber in het 24e seizoen. Ze werd uitgeschakeld in week 2, maar haar persoonlijkheid schreeuwde Weegschaal door en door. Het zevende teken van de dierenriem heeft alles te maken met toewijding, partnerschap en balans. Courtney wilde zich graag binden aan een serieuze man in plaats van haar tijd te verdoen met onvolwassen mannen. Weegschalen geloven vaak in het idee van zielsverwanten en leven voor romantiek.

Toen ze haar ideale man beschreef, zei ze dat hij lang, grappig en atletisch moest zijn. Weegschalen houden ervan om gezien te worden met prachtige mensen en ze waarderen uiterlijk meer dan de meeste andere sterrenbeelden.

7 Michelle Geld

Michelle Money verscheen zowel in seizoen 15 van The Bachelor als op Bachelor Pad en Bachelor in Paradise. Het ligt gewoon in haar Weegschaal-aard om uit te blinken in tv-shows met een romantisch thema. Ze is een moeder van een 15-jarige en ze haalde onlangs de krantenkoppen toen haar dochter een skateboardongeluk kreeg. Ze werd in een kunstmatige coma gebracht en de hele ervaring schokte Michelle.

Het is geen verrassing dat ze een haarstylist is. Geregeerd door Venus, heeft ze een talent voor schoonheidstips en mode. Ze lanceerde zelfs haar eigen online zelfhulpcursus, genaamd "Master Your Money Look". Ze vond liefde bij golfer Mike Weir.

6 Krystal Nielson

Een andere terugkeerder, Krystal verscheen voor het eerst in het 22e seizoen en zette haar reality-tv-carrière voort als deelnemer aan Bachelor in Paradise, seizoen 5. Ze maakte het heel ver in The Bachelor, helemaal tot week 6. Ze had nog meer geluk "in het paradijs": ze won Chris Randone en de twee trouwden in 2019. Helaas duurde het niet lang. Ze kondigden aan dat ze in februari 2020 uit elkaar gaan, maar ze blijven nog steeds erg goede vrienden.

Krystal is een fitnesscoach en haar Instagram promoot een gezonde levensstijl. Ze houdt van wat ze doet voor de kost. Geen wonder: bij weegschalen gaat het erom er prachtig, fit en gezond uit te zien. Aan de andere kant hebben de inboorlingen van Weegschaal een zoetekauwprobleem, maar niet Krystal. Ze drinkt liever groene smoothies.

5 AshLee Frazier

In pogingen om Sean Lowe voor zich te winnen, sloot AshLee zich aan bij het 17e seizoen van The Bachelor. Net als veel van haar mede-Libra-deelnemers in de lange geschiedenis van de show, kwam ze heel ver. Ze werd 3e. Een keer riep ze Tierra Licausi omdat ze haar wenkbrauwen optrok naar mensen en een houdingsprobleem had. Het was zo Weegschaal van haar om op te komen voor wat zij dacht dat juist en eerlijk was. Ze keerde terug in het debuutseizoen van Bachelor In Paradise waar ze verwikkeld was in nogal wat schandaal. Ze verklapte de bonen over de omstandigheden waarin ze de show filmden. Volgens haar werden ze allemaal aangemoedigd om zwaar te drinken en werden ze onder druk gezet om zich te mengen.

Dat is nu echter allemaal verleden tijd. Ze is nu 39 jaar oud en ze lijkt gelukkiger dan ooit. Ze trouwde in 2017 en verwacht momenteel haar tweede kind.

4 Emily (En Haley) Ferguson

In seizoen 20 besloten ze om twee identieke Libra-tweelingen te casten: Emily en Haley Ferguson. Haley ging in week 2 naar huis, maar Emily haalde week 7. De twee lijken onafscheidelijk: ze verschenen ook samen in nog twee seizoenen van The Bachelor in Paradise. De tweeling is erin geslaagd een behoorlijke naam voor zichzelf te maken en had hun eigen realityshow genaamd The Twins: Happily Ever After?.

Tegenwoordig woont Emily met haar vriend in Las Vegas. De tweeling kwam vaak oppervlakkig en onvolwassen over, maar dat is niet zo ongewoon voor inboorlingen van Weegschaal. Dat is echter alleen hun uiterlijk. Weegschalen zijn buitengewoon inzichtelijk en beschikken over een zeer analytische geest.

3 Jaimi King

Jaimi King, een charismatische chef uit seizoen 21, ging in week 5 naar huis, maar maakte zo'n indruk dat het onmogelijk is om haar niet op deze lijst te zetten. Ze was ongecompliceerd en beoordeelde Nick's zoenvaardigheden als 3/10 - behoorlijk hard! Ze maakte ook furore als de eerste biseksueel in de show. Ze is nog steeds erg close met mededames van The Bachelor.

Volgens abc.com zou ze een tijger zijn als ze een dier was. Haar redenering? Tijgers zijn sociaal, sterk en mooi. Ze beschreef in wezen een typische Weegschaal. Haar grootste angst is ook heel veelzeggend over haar sterrenbeeld: het is niet weten of iemand net zoveel van haar houdt als zij van hen.

2 Danielle M altby

Danielle M altby, geboren in Tennessee, is een neonatale verpleegster die ook in seizoen 21 verscheen. Nick moet haar erg leuk hebben gevonden omdat ze de show pas in week 7 verliet.

Ze heeft een aantal moeilijke momenten in haar leven doorgemaakt, waarvan de meest opvallende het overlijden van haar verloofde was. Een tijdje ging ze ook uit met een collega-realityshow-beroemdheid Paul Calafiore, maar de twee gingen uit elkaar nadat hij tegen haar had gelogen. Tegenwoordig is ze gepassioneerd door het ondersteunen van medevrouwen die in de geneeskunde werken en heeft ze haar eigen podcast, WoMed. Volgens haar Instagram-berichten draait het bij haar ook om gezond leven: ze gaat vaak naar de sportschool en doet regelmatig aan yoga.

1 Vanessa Grimaldi

De Weegschaal met het meeste succes in termen van de show, Vanessa Grimaldi verloofde zich met Nick in seizoen 21. Hij is ook een Weegschaal, maar helaas zijn ze uiteindelijk niet getrouwd. De kans is groot dat ze toch nooit met hem wilde trouwen, maar het voor de show deed. Ze is onlangs verloofd met Josh Wolfe, een Canadese zakenman en de twee konden niet gelukkiger zijn. Vanessa vertelde Mensen dat hij de eerste man is die haar nooit heeft doen twijfelen aan zijn liefde voor haar.

Haar bedrijf, No Better You genaamd, bouwt sensorische kamers voor scholen met speciale onderwijsprogramma's. Toen haar werd gevraagd naar haar grootste angsten, antwoordde ze als een typische Weegschaal: ze is het meest bang om iemands gevoelens te kwetsen. Het is waar: Weegschalen hebben alles te maken met balans en ze kunnen niet tegen conflicten of het zien van mensen die van streek zijn. In hun wereld kan iedereen altijd met elkaar overweg en respecteert de sociale aardigheden.

Aanbevolen: