Hier is hoe Jennifer Lopez haar nettowaarde van $ 400 miljoen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Jennifer Lopez haar nettowaarde van $ 400 miljoen uitgeeft
Hier is hoe Jennifer Lopez haar nettowaarde van $ 400 miljoen uitgeeft
Anonim

Sommige beroemdheden kunnen komen en gaan, maar niet Jennifer Lopez Haar is een sterrendom dat nooit vervaagt. Ze is waarschijnlijk beroemd geworden na de hoofdrol in de biopic Selena. Sindsdien heeft ze Hollywood stormenderhand veroverd. Zelfs vandaag blijft J Lo de meest gezochte Grammy-ster. Bovendien wordt ze zelfs gecrediteerd voor het tot leven brengen van Google Afbeeldingen.

Vandaag geven schattingen aan dat Lopez maar liefst $ 400 miljoen waard is en we hebben geleerd hoe ze haar inkomsten graag uitgeeft.

Hier is hoe ze haar nettowaarde van $ 400 miljoen verdiende

Het is veilig om te zeggen dat Lopez niet is gestopt met werken sinds ze in de Hollywood-schijnwerpers stond. Na Selena speelde ze in films als Anaconda, Out of Sight en zelfs de animatiefilm Antz. Slechts een paar jaar later verscheen Lopez ook in verschillende romantische komedies, zoals The Wedding Planner, Maid in Manhattan, Shall We Dance, Monster-in-Law en The Back-up Plan. Meer recentelijk speelde ze in de film Hustlers.

Naast films volgde Lopez ook televisieprojecten, deed hij een cameo in Will & Grace en speelde hij in de televisieserie Shades of Blue. Daarnaast heeft Lopez ook gediend als jurylid bij zowel American Idol als World of Dance. Achter de schermen heeft Lopez ook gediend als uitvoerend producent voor verschillende televisieshows, waaronder World of Dance.

Ondanks al haar film- en televisieprojecten blijft de muziekcarrière van Lopez bloeien. Volgens Forbes bracht haar wereldtournee in 2019, met stops in Rusland, Israël en Egypte, zelfs $ 55 miljoen op. Tegelijkertijd haalde Lopez ook miljoenen binnen via verschillende goedkeuringsdeals. Dit zijn onder meer de modemerken als Versace, Coach en de schoenenketen DSW. Daarnaast heeft Lopez ook een langdurige samenwerking gehad met Designer Parfums, een geurbedrijf waarmee ze samenwerkte voor haar geurmerk Glow.

J Lo heeft altijd oog gehad voor luxe

Na al het werk dat ze heeft gedaan, is het niet meer dan terecht dat Lopez een deel van haar zuurverdiende geld uitgeeft. Het blijkt dat de actrice/zangeres een voorliefde heeft voor fijnere dingen, vooral als het om thuis gaat. Om te beginnen bezit Lopez een penthouse in Manhattan dat ze nu al bijna drie jaar probeert te ontladen. Volgens Variety stond de plaats aanvankelijk op $ 26,95 miljoen. Tegenwoordig is de vraagprijs iets minder dan $ 25 miljoen.

Afgezien hiervan heeft Lopez in 2011 ook een strandhuis in de Hamptons gekocht, met een catalogusprijs van $ 17.995.000. Met 15.037 vierkante meter aan ruimte heeft het huis zeven slaapkamers en 9,5 badkamers. Bovendien zou Lopez naar verluidt bijna $ 1 hebben uitgegeven.4 miljoen op een huis in Encino. Dit is vermoedelijk voor familie, vrienden of personeel.

Ondertussen was de hoofdverblijfplaats van Lopez het herenhuis van Bel-Air dat ze van actrice Sela Ward had gekocht voor $ 28 miljoen. Sinds Lopez en verloofde Alex A-Rod Rodriguez echter samen waren gekomen, had het paar ook verschillende investeringen in onroerend goed gedaan. Deze omvatten een appartement in Park Avenue dat ze kochten voor $ 15,3 miljoen en vervolgens verkochten voor $ 15,75 miljoen. Ze kochten ook het huis van Jeremy Piven in Malibu voor $ 6,6 miljoen en gooiden het om met de hulp van huisverbeteringsexpert Joanna Gaines. Nu staat het huis op de lijst voor bijna $ 8 miljoen.

Ze heeft haar geld ook gebruikt om slimme investeringen te doen

Naast het kopen en verkopen van luxe huizen, was Lopez ook mede-oprichter van de productie-outfit Nuyorican Productions, naast Elaine Goldsmith-Thomas. Het bedrijf zat achter Lopez' meest recente film, Hustlers. Nuyorican Productions is ook betrokken bij de aankomende film Marry Me, met in de hoofdrollen Lopez, Maluma, Owen Wilson en Sarah Silverman.

Bovendien heeft Lopez haar beleggingsportefeuille in verschillende sectoren uitgebreid. In 2017 was Lopez een van de beroemdheden die hebben bijgedragen aan de Series B-financiering van $ 15 miljoen voor het competitieve gamingteam, NRG eSports. Sindsdien heeft ze ook geïnvesteerd in de yoga-startup Sarva, die verschillende yogastudio's in India heeft. Ondertussen diende Lopez ook als seed-investeerder voor Rodriguez' eigen fitnessketen TruFusion. En in 2019 investeerde Lopez ook in het fintech-bedrijf Acorns.

In de afgelopen jaren heeft Lopez ook haar beleggingsportefeuille uitgebreid in samenwerking met haar verloofde. Afgelopen september werd bekend dat zowel Lopez als Rodriguez minderheidsaandeelhouders zijn geworden van Kitu Life, Inc, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de suikervrije koffielijn Super Coffee. Het merk werd voor het eerst ontdekt door Rodriguez toen hij als gastjurylid diende in de investeringsshow Shark Tank. Super Coffee wordt nu gewaardeerd op meer dan $ 240 miljoen.

Naast het uitbreiden van hun beleggingsportefeuilles, probeerde het paar onlangs ook de New York Mets over te nemen. De biedingsgroep onder leiding van Rodriguez en Lopez heeft naar verluidt een bod van maar liefst $ 2,3 miljard uitgebracht, aldus CNBC. Daarentegen deed hedgefondsmanager Steven Cohen eind 2019 een bod van $ 2,6 miljard. En omdat $ 2,3 miljard het prijsplafond van Lopez en Rodriguez was geweest, besloot de groep hun bod uiteindelijk in te trekken.

Sinds het mislopen van deze investeringsmogelijkheid, heeft Lopez haar frustratie geuit op sociale media. "We hebben de afgelopen 6 maanden zo hard gewerkt met de droom om het eerste minderheidspaar en de eerste vrouwelijke eigenaar te worden die het favoriete Major League Baseball-team van haar vader koopt met haar eigen zuurverdiende geld", schreef ze op Instagram. “We hebben het nog steeds niet opgegeven!!”

Aanbevolen: