De veranderingen waar fans op hopen nu Vince McMahon niet langer de leiding heeft over WWE

Inhoudsopgave:

De veranderingen waar fans op hopen nu Vince McMahon niet langer de leiding heeft over WWE
De veranderingen waar fans op hopen nu Vince McMahon niet langer de leiding heeft over WWE
Anonim

Vince McMahon heeft het eindelijk een carrière genoemd bij zijn geliefde WWE, aangezien de oude voorzitter en meest invloedrijke kracht in de wereld van worstelen met pensioen is gegaan, wat bevestigt dat de hel in feite is bevroren. Dit is natuurlijk met gemengde reacties ontvangen van worstelfans, aangezien velen die afstemmen om naar WWE te kijken, het gevoel hebben dat McMahon de factor is geweest die heeft bijgedragen aan de matte programmering en de oorzaak van de algehele slechte kwaliteit van de inhoud.

Nu McMahon er niet meer is, hopen fans op een complete revisie binnen WWE, te beginnen met een paar grote veranderingen in de creatieve richting.

Met een geschiedenis van zich bezig houden met zakelijke ondernemingen buiten de worstelwereld, zoals de XFL en de mogelijke aankoop van de UFC, die door zijn zoon Shane was voorgesteld en alleen werd afgewezen, is Vince nu vrij om andere zakelijke inspanningen als hij dat wil en misschien vrede sluiten met de talloze vijanden die hij door de jaren heen heeft gemaakt (maar niet deze mensen die toevallig zijn beste vrienden zijn). Wat de toekomst ook in petto heeft voor McMahon, veel fans kijken uit naar de nieuwe veranderingen die voor ons liggen.

9 The Return Of Beloved Wrestlers Let Go/Left Under McMahon's Rule

Voor alle worstelaars die de WWE naar huis noemen, zijn er velen die de visie beu waren en besloten de organisatie te verlaten ondanks het feit dat ze veel aspecten van WWE genoten. Supersterren als CM Punk en Chris Jericho, over wie al geruchten gingen over een mogelijke terugkeer, konden onder McMahon simpelweg niet blijven werken. Nu McMahon weg is, hopen fans dat dit de worstelaars die vertrokken zijn, kan verleiden om terug te keren naar het bedrijf.

8 Meer focus op worstelen

Veel fans hebben hun gevoelens kenbaar gemaakt over het algehele gebrek aan daadwerkelijke worstelinhoud binnen de WWE. Een sterke focus op verhaallijnen en niet genoeg tijd besteed aan ringworstelen heeft fans doen verlangen naar het tegenovergestelde. Nu McMahon met pensioen is gegaan, lijkt het erop dat fans hun wens voor WWE kunnen krijgen om zich weer te concentreren op worstelactie.

7 Meer creatieve input

Ondanks alle innovatie die McMahon in de wereld van het professionele worstelen heeft gebracht, vinden fans dat hij de afgelopen 20 jaar meer heeft gedaan om het bedrijf pijn te doen. Wat betreft WWE's van creatieve verhalen vertellen, is het product oud geworden, met fans die hun vinger vierkant wijzen naar de man die het laatste woord heeft (had). Worstelaars hebben ook hun mening geuit over een gebrek aan creatieve input, zoals CM Punk, die verklaarde: "WWE's gebrek aan creatieve vrijheid heeft Wrestling gedood" volgens ringinsidernews.com. Nu McMahon is teruggetreden, hopen fans op een nieuw tijdperk van creatieve verhalen. Fans zijn enthousiast dat met een nieuw creatief hoofd in Triple H, het gebruik van gevestigd creatief talent binnen het bedrijf zoals Paul Heyman en misschien het terugbrengen van bewezen creatieve geesten zoals Eric Bischoff in een creatieve rol, zal helpen om frisse en vermakelijke verhaallijnen in te luiden.

6 Het ontslag van Kevin Dunn en andere McMahon-favoriete Executive Holdovers

WWE-fans hebben al geruime tijd minachting voor Kevin Dunn, oud executive vice-president van televisieproductie/WW-raad van bestuur. Van zijn vermeende "begraven" van worstelaars in het verleden, evenals pesttactieken, gericht op voormalig WWE-directeur / commentator Jim Ross, wilden fans Dunn het bedrijf al een tijdje zien verlaten. Met geruchten dat Dunn in feite WWE gaat verlaten, lijkt het erop dat fans precies krijgen wat ze wilden.

5 De mogelijkheid om worstelterminologie opnieuw te gebruiken

Binnen de wereld van het pro-worstelen is het gebruikelijk om termen als pro-worstelaar (duh), kampioenschapsriemen en andere algemene terminologie in verband met worstelen te horen. Logisch, toch? Niet in de WWE. McMahon heeft een geschiedenis van het verbieden van bepaalde woorden ten gunste van andere, zoals het verwijzen naar worstelaars als supersterren en kampioenschapsriemen gewoon als kampioenschap. Fans hopen dat dit verbod op worsteljargon een einde zal maken aan de pensionering van McMahon.

4 Minder focus op worstelaars die favoriet zijn bij McMahon

McMahon heeft altijd zijn favoriete worstelaars gehad. Van Hulk Hogan tot Steve Austin en John Cena, McMahon heeft zijn zinnen gezet op geselecteerde sterren en de grootste sterren in het worstelen gecreëerd. De visie van McMahon is echter af en toe in twijfel getrokken door fans, waarbij de voormalige voorzitter zijn favoriete worstelaars pushte, ondanks dat fans wilden dat andere sterren werden tentoongesteld. In sommige gevallen deed McMahon alsof supersterren gewoon niet bestonden (zoals deze 15). Nu McMahon er niet meer is, hopen fans minder focus te zien op de favorieten van één man en meer op wie de fans willen zien.

3 Minder gescripte promo's

WWE (McMahon) heeft een strikte regel gehanteerd om scripts voor de worstelaars te laten schrijven en dat ze het script zonder afwijking volgen. Fans hebben betoogd dat dit zorgt voor promo's van lage kwaliteit die geforceerd en onnatuurlijk overkomen. Met de afwezigheid van McMahon hopen fans dat er minder scripting en meer "off the cuff"-promo's zullen komen.

2 promotionele crossovers

Fans hebben altijd gedroomd van inter-promotie-evenementen en terwijl rivaliserende worstelbedrijven zoals AEW en Impact Wrestling zijn begonnen met co-promotie, heeft WWE zich nooit in de wereld van co-promotie gewaagd. Nu McMahon weg is, hopen fans echter dat het nieuwe regime open zal staan voor interpromotionele evenementen.

1 Een terugkeer naar het Attitude-tijdperk (Meer inhoud voor volwassenen)

WWE's meest winstgevende en creatieve tijd was tijdens het 'attitude-tijdperk'. Een ordinairder, volwassen thematijd, om zeker te zijn; dit tijdperk was echter ongetwijfeld het meest succesvol in termen van mainstream succes. Omdat WWE een beursgenoteerd bedrijf is, compleet met aandeelhouders om op te antwoorden, is het niet waarschijnlijk dat het bedrijf zal terugkeren naar de losbandigheid van bloed en lef van het "houdingstijdperk". Het is echter waarschijnlijker dat fans hier en daar een beetje bloed of inhoud zien die gericht is op een meer volwassen publiek.

Aanbevolen: