Hoeveel is het vermogen van Sebastian Stan?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is het vermogen van Sebastian Stan?
Hoeveel is het vermogen van Sebastian Stan?
Anonim

De MCU heeft van veel artiesten sterren gemaakt, en naarmate het zijn pad van overheersing voortzet, zullen meer acteurs de franchise betreden en hun carrière naar een ander niveau tillen. Het is moeilijk om het voor elkaar te krijgen, maar de gelukkigen maken een wilde rit naar de top.

Sebastian Stan is een begrip geworden dankzij zijn werk met Marvel. We weten een beetje over sommige van zijn vriendschappen, maar voor het grootste deel houdt Stan zijn privéleven stil.

Een ander stukje informatie dat we over de acteur weten, is zijn indrukwekkende vermogen, en we hebben die details hieronder!

Sebastian Stan is een belangrijke MCU-ster

In de afgelopen jaren zijn maar weinig sterren in Hollywood zo populair geworden als Sebastian Stan. Hij maakte zijn weg naar de MCU eerder in de franchise, maar na verloop van tijd bleef zijn rol in de MCU groeien, net als zijn populariteit bij het reguliere publiek.

Zijn tijd als Winter Soldier heeft het personage enorm zien groeien, iets waar hij over sprak in een interview.

"Vanuit het oogpunt van het personage was het erg leuk om die scène te hebben. We hebben [Bucky] nooit echt zien loslaten, om zo te zeggen. Ik blijf Kevin [Feige] erover vertellen Hij is een groot deel van Wakanda. Daar begon zijn reis opnieuw en het was gewoon leuk om die scène te hebben en het daar te laten gebeuren en voor ons om die flashback te hebben om ons context te geven voor al het andere dat hij aan het doen was, "zei Stan.

De acteur past zo goed als de Winter Soldier, en ondanks alles wat het personage heeft meegemaakt, heeft hij nog steeds een ongelooflijke toekomst in de franchise.

Dit is een geweldige bron van inkomsten voor Sebastian Stan, en buiten de franchise heeft hij de afgelopen jaren een aantal enorme stappen gezet.

Hij krijgt tegenwoordig heel veel werk

Op het grote scherm levert Sebastian Stan al heel lang geweldig werk, en het begint eindelijk op te vallen nu hij een populaire figuur is in Hollywood.

Sommige van zijn meest opvallende kredieten zijn films als Black Swan, The Martian, I, Tonya, The Devil all the Time en het onlangs uitgebrachte Fresh. Dit omvat niet eens enkele van zijn eerdere films, die ook een rol speelden om hem te brengen waar hij nu is.

Hij heeft ook geweldig werk verricht op televisie. De acteur was te zien in shows als I'm Dying Up Here en onlangs speelde hij in de miniserie Pam & Tommy.

Stan was geweldig op Pam & Tommy, en hij sprak over het hebben van een paar grote schoenen om te vullen door Tommy Lee op het kleine scherm te spelen.

"Het was: 'Ik heb geen enkele tatoeage op mijn lichaam. Ik speel geen instrumenten. Ik heb geen ervaring met wat het is om in een rockband te zitten. Dit zijn grote schoenen om te vullen, en Ik weet niet waarom en hoe ik dit zou kunnen doen.'" zei hij.

Stan floreert tegenwoordig, en zijn vermogen is hiervan het bewijs.

Sebastian Stan is momenteel $8 miljoen waard

Volgens Celebrity Net Worth is Sebastian Stan momenteel een gezonde $ 8 miljoen waard. Dit is misschien niet op hetzelfde niveau als sommige van zijn andere MCU-medesterren, maar Stan's gloeiend hete streak zal dit aantal zeker te zijner tijd een boost geven.

We hebben al uitgebreid gesproken over wat hij op dit punt in zijn carrière heeft bereikt, maar het is ook belangrijk om te laten zien wat hij in huis heeft. Het blijkt dat Celebrity Net Worth een aantal interessante geruchten heeft over de aankomende projecten van Stan.

"In 2021 ging het gerucht dat Stan co-lead zou zijn van de toen nog niet uitgebrachte "Captain America 4". "De connectie van de acteur met Disney. Hij verklaarde echter in 2021 dat hij Skywalker niet zou spelen tenzij Mark Hamill hem persoonlijk belt om goed te keuren", schreef de site.

Per zijn IMDb is Stan in 2022 aan nog twee projecten gehecht. Hij gaat in Sharper en The Brutalist spelen, twee projecten die niets met de MCU te maken hebben. Dit betekent dat hij het druk heeft buiten zijn superheldenfranchise en dat hij tussen zijn Winter Solider-rollen door veel cheques verzamelt.

Sebastian Stan blijft groeien in populariteit, en het zal verbazingwekkend zijn om te zien hoe zijn vermogen de komende jaren blijft stijgen.

Aanbevolen: