De cast van 'Selling Tampa' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Selling Tampa' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Selling Tampa' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Netflix's Selling Tampa is nog een ander inzicht in de glamoureuze levens van de rijken en de klassers. De show volgt de levensstijl van enkele spraakmakende agenten uit Tampa Bay die voor het ontbijt miljoenen dollars aan onroerend goed sluiten, zozeer zelfs dat het voor hen het dagelijkse leven is geworden.

Selling Tampa is een spin-off van een eerder uitgezonden show genaamd Selling Sunset, en fans die de laatste hebben gevolgd, kunnen getuigen dat de verkoop van onroerend goed een behoorlijk lucratieve branche is. Hoewel hun klanten bekend staan als extreem rijk, doen de makelaars het helemaal niet slecht voor zichzelf. Als ze miljoenen aan commissie verdienen door één transactie te sluiten, kunnen we ons alleen maar afvragen hoeveel geld ze eigenlijk hebben. Dit zijn de rijkste castleden van de show.

8 Sharelle Rosado - $6 miljoen

We kunnen niet zeggen dat het bijzonder verrassend is dat Sharella Rosado, de CEO van Allure Re alty, de rijkste van het stel is. Ze zit al een tijdje in de vastgoedsector en lanceerde haar bedrijf in 2019. Momenteel wordt Allure Re alty wereldwijd erkend en staat het als een van Amerika's topmakelaars. Rosado wordt momenteel geschat op een nettowaarde van $ 6 miljoen, en net als de personages in de zustershow, Selling Sunset, eindigt het drama met deze rijke mensen nooit.

7 Rena Frazier - $2 miljoen

Als de CEO een nettowaarde van bijna acht cijfers heeft, kan het geen verrassing zijn dat haar nummer twee dicht achterop staat. Van alle agenten in Allure Re alty, onder toezicht van Rosado, heeft Frazier de meeste geld. Hoewel ze al vanaf het begin deel uitmaakt van het bedrijf, had ze daarvoor een behoorlijk uitstekende carrière. Ze is licentiaat in de rechten en praktiseerde meer dan zeven jaar voor Allure, een tijd waarin ze partner werd bij het advocatenkantoor. Samen met het geld dat ze verdiende met haar vorige werk, wordt Frazier momenteel geschat op een nettowaarde van $ 2 miljoen.

6 Juawana Colbert - $1 miljoen

Een van de vele kwaliteiten die Sharelle Rosado aan de top van de voedselketen in haar werk hebben gehouden, is haar vermogen om het beste van het beste te herkennen en ze binnen te halen. Juawana Colbert is een van de beste presteerders aangeworven door Rosado. Voordat ze deel ging uitmaken van haar bedrijf, en bij uitbreiding de show, werkte ze in de financiële wereld. Volgens informatie op haar LinkedIn-profiel heeft ze in het verleden verschillende leidinggevende functies bekleed, waaronder projectmanager, vice-president van een ontwikkelingsraad en bedrijfsontwikkelingsmanager bij verschillende organisaties. Tot nu toe heeft ze bijna drie jaar bij Allure gewerkt en wordt ze geschat op $ 1 miljoen.

5 Tennille Moore - $1 miljoen

Tennille Moore is een van die zakenvrouwen die actief betrokken zijn op verschillende gebieden. Terwijl ze momenteel bij Allure Re alty werkt, heeft ze ook een certificaat waaruit blijkt dat ze een gecertificeerde kredietreparatiespecialist is en heeft ze haar eigen bedrijf in die branche. Daarnaast werkt ze ook als wetgevend assistent bij het Florida House of Representatives. Dit alles, terwijl ook de verkoop van onroerend goed wordt afgesloten, is het geen verrassing dat ze een geschat vermogen heeft van $ 1 miljoen.

4 Karla Giorgio - $800, 000

Karla Giorgio's sterke punt is haar professionele ervaring, aangezien ze al geruime tijd in de vastgoedsector werkt. Na het behalen van haar graad in bedrijfskunde aan de Universiteit van Valencia, begon ze grote erkenning te krijgen terwijl ze de bedrijfsladder beklom en in 2015 een aantal spraakmakende banen bij verschillende makelaars kreeg, gewoon de kers op de taart. Na een paar jaar in het veld stapte ze over naar Allure Re alty, waar ze momenteel de grote droom van een makelaar waarmaakt. Momenteel wordt haar vermogen geschat op $ 800 duizend.

3 Anne-Sophie Petit-Frere - $700, 000

Anne-Sophie Petit-Frere is afgestudeerd aan de Universiteit van Zuid-Florida met een bachelordiploma in boekhouding. Kort na school begon ze haar carrière en het ging van goed naar beter voor haar in de marketingindustrie. Later stapte de 27-jarige over naar onroerend goed, waardoor ze in 2019 deel ging uitmaken van het Allure-team. Nu draait het allemaal om dat glamoureuze leven, en met een nettowaarde van $ 700 duizend kan ze het zich zeker veroorloven.

2 Colony Reeves - $600, 000

Reeves is ook alumnus van de University of South Florida en volgens haar LinkedIn-profiel begon haar carrière bij Allure in oktober 2019. Daarvoor werkte ze twee jaar bij een ander beursvennootschap. Volgens de ster werkte ze ook al vroeg in haar leven als kleuterleidster, maar na een tijdje stopte ze en stapte ze in onroerend goed op advies van haar vader. Nu heeft die carrièreswitch zijn vruchten afgeworpen in enorme cheques, aangezien ze momenteel op een geschat vermogen van $ 600 duizend zit.

1 Alexis Williams - $400, 000

Alexis Williams is een andere uitzonderlijke creatieveling in het team. Ze kwam in 2019 bij het bedrijf en heeft twee jaar gewerkt. In die korte diensttijd heeft ze zonder twijfel bewezen de vrouw voor de job te zijn als het gaat om de verkoop van onroerend goed. Hoewel dit haar eerste keer in de vastgoedwereld was, heeft ze deals van meer dan een miljoen dollar kunnen sluiten. Afgezien daarvan heeft ze het team ook af en toe verrast met haar vaardigheden op het gebied van interieurdecoratie, waardoor de meeste van haar klanten haar in de buurt houden voor andere deals. Williams heeft een geschat vermogen van $ 400 duizend.

Aanbevolen: