Dit eindigde bijna 'Het is altijd zonnig in de relatie van Kaitlin Olson en Rob McElhenney in Philadelphia

Inhoudsopgave:

Dit eindigde bijna 'Het is altijd zonnig in de relatie van Kaitlin Olson en Rob McElhenney in Philadelphia
Dit eindigde bijna 'Het is altijd zonnig in de relatie van Kaitlin Olson en Rob McElhenney in Philadelphia
Anonim

Ver verwijderd van de typische show, weet iedereen die een enkele aflevering van It's Always Sunny in Philadelphia heeft gezien al hoe ver de geliefde sitcom de grenzen verlegt. Volgens rapporten zijn er zelfs verschillende afleveringen van It's Always Sunny in Philadelphia geweest waardoor de show bijna werd geannuleerd. Gelukkig zijn fans echter zo dol op de show dat It's Always Sunny in Philadelphia in plaats daarvan de langstlopende komedie in de tv-geschiedenis is geworden.

Hoewel er veel redenen zijn waarom It's Always Sunny in Philadelphia zoveel fans heeft, is een element dat heeft bijgedragen aan het succes van de show dat de mensen die de show maken erg open zijn. De sterren van de show hebben tenslotte een lange geschiedenis in het vertellen van fans wat er zich achter de schermen van It's Always Sunny in Philadelphia afspeelt. Er is bijvoorbeeld onlangs onthuld dat er vroeg in de relatie van Rob McElhenney en Kaitlin Olson iets is gebeurd dat gemakkelijk een einde had kunnen maken aan de dingen.

Wat is er gebeurd in de relatie tussen Kaitlin Olson en Rob McElhenney?

De afgelopen jaren is het heel duidelijk geworden dat podcasts een steeds grotere rol gaan spelen in de wereld. Er is tenslotte een reden waarom Joe Rogan een fortuin kreeg voor zijn podcast en hij is uitgegroeid tot een van de belangrijkste popcultuurfiguren ter wereld.

Als gevolg van het feit dat podcasts elk jaar steeds populairder worden, wordt het gebruikelijk dat mainstream-sterren het medium omarmen. Drie van de hoofdsterren van New Girl, Rob Lowe van Parks and Recreation, en Jenna Fischer en Angela Kinsey van The Office hebben bijvoorbeeld allemaal podcasts over hun hitshows. Rob McElhenney, Glenn Howerton en Charlie Day willen duidelijk niet achterblijven en presenteren nu The Always Sunny Podcast en Kaitlin Olson is ook in de show verschenen.

Tijdens elke aflevering van "The Always Sunny Podcast" vertellen de presentatoren over hun huidige leven en vertellen ze verhalen over de show die hen tot sterren heeft gemaakt. Aangezien It's Always Sunny in Philadelphia altijd bereid is geweest om extreme onderwerpen aan te pakken, zal het waarschijnlijk niemand verbazen dat de podcast over de show ook geen klappen uitdeelt.

Voor iedereen die wil weten hoe onthullend "The Always Sunny Podcast" kan zijn, hoeven ze alleen maar naar de twintigste aflevering te luisteren. Bijna twintig minuten na de podcastaflevering begint Rob McElhenney te praten over het moment waarop hij en zijn vrouw en co-ster Kaitlin Olson begonnen te daten. Tot verbazing van iedereen onthult McElhenney, nadat hij een basistijdlijn heeft gegeven over wanneer zijn relatie begon, plotseling een zeer gênant verhaal over zijn verleden met Olson.

Volgens Rob McElhenney had hij tijdens de vroege stadia van zijn relatie met Kaitlin Olson op een avond veel te veel gedronken. Toen ze de volgende ochtend allebei wakker werden, merkte Olson op dat hij 's nachts veel had gezweet. Helaas bleek Olsons veronderstelling over de situatie niet juist te zijn, aangezien de realiteit is dat McElhenney zijn behoefte deed in zijn slaap met Olson in het bed naast hem.

Hoe Rob McElhenney wist dat hij met Kaitlin Olson wilde trouwen

Toen Rob McElhenney dat beschamende verhaal onthulde tijdens de eerder genoemde podcastaflevering, maakte hij duidelijk dat niet alleen het bed nat was, maar ook Kaitlin Olson. Onnodig te zeggen dat veel mensen zo geëxtrapoleerd zouden zijn als ze in Olsons schoenen zouden staan in die situatie dat ze het uit zouden hebben gemaakt met McElhenney. Gelukkig voor McElhenney, zoals hij onthulde in de eerder genoemde podcast, reageerde Olson heel anders op zijn ongeluk van de ene op de andere dag.

"Ze dacht dat dit het grappigste was dat kon gebeuren". Tijdens het gesprek over het ongeluk van Rob McElhenney werd hem gevraagd wat de reactie van Kaitlin Olson op de situatie voor hem betekende. In reactie daarop beweert McElhenney dat hij daarna wist dat Olson de vrouw voor hem was. “Ik had zoiets van, we gaan krijgen, ik trouw met deze meid. Dat is wat de deal bezegelde dat we besloten te trouwen en sindsdien hebben we in huwelijksgeluk geleefd."

Gezien het feit dat Rob McElhenney bekend staat om zijn gevoel voor humor, is het niet helemaal duidelijk of hij serieus was toen hij zei dat hij wist dat hij daarna met Kaitlin Olson wilde trouwen. Het lijkt echter zeker waarschijnlijk dat McElhenney na dat incident wist dat hij echt een partner in Olson had. Hoe dan ook, McElhenney en Olson liepen in 2008 door het gangpad, ze hebben nu twee kinderen samen en ze lijken al die jaren later erg gelukkig.

Aanbevolen: